Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kondibandi

190 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes világban élünk, ahol bizonyos területeken működik (vagy ha úgy tetszik, kötelező) a politikai korrektség, másokon viszont ellenkezőleg. Utóbbi csoportba tartozik az elhízás is, a mai egyik, Németországban játszódó történet is ezt a kérdést feszegeti. Aztán kiderül…..
kondibandi 2016.09.19 06:30:57
"...ez orvosilag is lehetetlen, hiszen olyan a testfelépítésem, a csontozatom, hogy soha nem lehetek 65 kg, ráadásul rendszeresen sportolok, nem kevés izomzatom van..."

Ez nekem mindent elmond, bocsánat. Elhízott vagy, bárhogy is hívod, bármilyen kifogást is próbálsz találni rá. A 165 centi körüli fitness és bodyfit modellek férfiasan izmosan sincsenek nagyon 70 kiló felett, nem vagy Te annyira izmos, mint amennyire hiszed, hiába jobb a lelkednek ezzel nyugtatni magad.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/82/ed/8c/82ed8c1b61cad3eeb3a5d27fcd53814e.jpg

Ha összecsíped a kézfejeden a bőrt, az a vékonyság a BŐRÖD. Ami másol van és vastagabb (hurkácskák, bőrredől), az zsír a bőr alatt. Az elhízás kockázati tényező, főleg egy biztosítás esetén. Szerintem teljesen érthető és logikus a reakció.

Ezt nem támadásként írom, bármennyire is úgy érzed, csak fel szeretném nyitni a szemed. A sport szép dolog, az étkezésre is kezdj el odafigyelni (szénhidrátok csökkentése elsősorban) és nem lesz gond a fogyás, sőőőőt. Szép napot!
Órák óta vívódom. Be kell mennem a cébéába. Muszáj. A környéken nincs máshol friss tőkehús, az uram meg bolognai spagettit szeretne.  Nincs idő máshová menni, ezer a dolgom, s mind fontos, tényleg minden perc számít. Másfél órát utaztam hazafelé a melóból, ha elkalandozom…..
Kondibandi Méregetés 2013.09.24 02:06:54
Hol is kezdjem. Talán elsőre egy kis helyzetjelentés a tápkiegekkel kapcsolatban.A HMB továbbra is ihatatlan, de azért lecsúszik egy kis boleróval. Már kezdem megszokni egyébként. A többi kieggel nincs baj, lecsúsznak gond nélkül.Egy hét után amit észrevettem, hogy egyértelműen…..
Kondibandi Sherlock frickin Holmes 2013.09.16 09:07:25
Ezt a posztot már régebben meg akartam írni, de kicsit nagyobb lélegzetvételű bejegyzésnek szántam, így semmiképp nem akartam összecsapni.Nyilván Ti, akik engem olvastok ugyan úgy benne vagytok a nagy információ áradatban ami a testépítés, illetve a hobbi-testépítők között…..
kondibandi 2013.09.17 14:44:21
@Cyram:
1. Természetesen, alapból is 3-3,5g-al tömegelek/diétázom, ezen nem igazán változtattam, most még hozzácsaptam extra 15 deka csirkét a napi bevitelhez. Főleg a beta ecdysterone kapcsán merül fel az emelt fehérjebevitel, úgyhogy erre figyelek.

2. Beletrafáltál, jövő héttől 5 napos edzéstervvel fogok dolgozni. Más helyeken is olvastam egyébként, hogy mivel mi kezdők csak hisszük, hogy intenzíven edzünk, igazából be lehet iktatni egymástól elkülönítve 2x is a lemaradt izomcsoportokat.
Úgyhogy jövő héttől heti 2 váll, mell edzés lesz, plusz egy lightosabb karnap. Persze ha az izomláz nem múlik el egyik edzéstől a másikig, az felülírja ezt a dolgot.

3. Ezen ráérek filózni akkor, ha működik a dolog. Két lehetőségem volt: ez amit most csinálok, illetve hogy külön-külön kipróbálok mindent. Ez utóbbi esetben lehetséges, hogy feleslegesen, hatás nélkül végigzongoráztam volna egyenként mindent, majd még egyszer kíváncsiságból lehet, hogy egyszerre ki akartam volna próbálni mindet. Nekem az előbbi verzió tűnt logikusabbnak. Ilyen "mindent vagy semmit" alapon megy most ez a dolog.

ui. Felhúzok minden 2. héten, egyelőre 70kg a max szériám - tehát piramisban - 8 ismétléssel.
kondibandi 2013.09.18 01:13:54
@Cyram:
Én elsőre együtt ittam a C vitamint, kreatint, DAA-t és a HMB-t, de szagról már sejtettem, hogy a HMB mókás lesz.
A vitargo-n én is gondolkoztam már, de sajnálom rá a pénzt. Még a MyPro-nál is fehérje árban adják. Ráadásul nekem nem gond az evés a turmix után, mindig tudnék zabálni (sajnos).
Egyébként ezzel én is így vagyok, visszakanyarodok az alapokhoz, amennyiben ez a "kúra" nem csinál valamit. Bármit. A kaja az kaja (makro és mikro szinten), arra megéri költeni, de az ilyen hókusz-pókusz dolgokat fenntartással kezelem. Én még a kreatint sem tartom fontosnak annyira, esetleg a koffein tartalmú cuccok azok, amikre költenék bármikor, mert az valóban pörget. Bár a citrullin malát még kimaradt, de arról is jókat olvastam, de azt meg inkább olyan sportolóknak ajánlják, akik hosszútávú erőkifejtéshez szeretnének egy kis pluszt, például biciklisek, futók.
Remélem az a maréknyi ember aki eddig követte a blogot már várta a következő posztot és hát nem hiába, itt van, megérkezett.Jelenleg a tömegelés 6. hetében járok, a súlyom 78 és 79kg között van, ami a kezdő 75,8kg-os súlyhoz viszonyítva többé kevésbé ideálisnak mondható.…..
Az előző hetekben kicsit elhanyagoltam a blogot, tudom. Viszont vannak pillanatok, amikor az embernek nem mindig marad ideje dolgokra, ilyenkor muszáj egy képzeletbeli sorrendet felállítani és választani. Gondolom érthető, hogy ha a munkáról, a megélhetés forrásáról van szó, akkor…..
Kondibandi Első hét 2013.08.12 11:38:50
Kicsit nyögvenyelősen indult az előző hét. Hétfőn a korábbi terveimmel ellentétben nem sikerült lejutnom a teremig, muszáj volt sínre rakni a bevásárlást és a hús kiadagolását, plusz rengeteg egyéb teendő is adódott a nyaralásból hazaérve, ami nem igazán tartozik ide, így…..
Kondibandi Indul a móka 2013.08.05 15:23:44
Üdv újra itt!Ma még punnyadok egy kicsit, tegnap érkeztem haza nyaralásból, de holnap már indul a tömegelés és ha minden úgy alakul ahogy szeretném (tehát nem zsírosodom be túlzottan), akkor jövő májusig nincs megállás.Az edzéstervem és étrendem kész. 260g CH-ról indulok,…..
Itt vagyok, élek még. Bár nem sok híja van a dolognak, hülyére zabáltam magam az elmúlt pár napban. De nem baj, kellett ez, most meg már szinte kívánom is a tiszta kaját, annyi szemetet sikerült összezabálnom. A súlyom most eléggé ingadozó, 74-76kg között mozog, ami várható…..
Kondibandi Hétvégi gasztró rovat 2013.07.20 14:25:06
Három nap ide vagy oda, nem bírok magammal. A proteines palacsinta után protein sütit csináltam a ma reggelre/egész napra a kiszabott zab (pontosabban szénhidrát) keretemből.A reggelim így nézett ki:Szénhidrát: 47gFehérje: 46gZsír: 5gA "mártogatós" szimplán egy adag natúr fehérje…..
Ma egy kicsit sűrű napom van, így gyors leszek, ahogy az edzés is az volt: a héten 4-ből 3 súlyzós edzés után közvetlen tartottam az aerobot, ahogy ma is. Persze az aminokat nem sajnáltam, tekintve, hogy még mindig rengeteg van.A vállazás pedig a következőképpen…..
kondibandi 2013.07.19 06:24:40
@egyhatosmotor:
Gondolat szintjén sok minden megfordult a fejemben már a calisthenictől elkezdve számos egyéb más dolog is. Egyelőre nem unom a súlyzós edzéseket még és praktikum szempontjából is ez a legjobb választás. Ahogy Te is írod, a legjobb izomméret-növekedést ezzel lehet elérni, ennél jobban semmivel sem lehet az izmot stimulálni, ráadásul a terem 2 perc gyalog és ez nem vicc. Viszont ez egy kicsi, közepes színvonalú terem, ilyen dolgokra lehetőség sem lenne, szóval olyan sokat azért nem agyaltam. :)
Igen-igen. Tudok számolni. Eredeti tervem szerint szerda délután/csütörtökön egész nap kezdődött volna a töltés és akkor péntektől holiday, de egyrészt hétfőn lejár a 20 hét és mégis mi a büdös francért szívjak még plusz 1-2 napot, másrészt jobb lesz a forma is, ha…..
Egyre kevésbé bírom már ezt a fél-aszkéta életmódot. Egyértelmű persze, hogy nem vagyok buzi és nem fogok félrekajálni már egy héttel a vége előtt, de ma mégis nekiveselkedtem egy számomra új kaja elkészítésének, nevezetesen a protein palacsintának.Nem igazán nézegettem…..
kondibandi 2013.07.18 00:47:54
@egyhatosmotor:
El van felejtve.
Részemről megtanultam átlépni a számomra nem tetsző, negatív dolgok felett, így nem igazán vettem fel ezeket a dolgokat. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok vevő a kritikákra, sőt!
Ráadásul ennyi hét szigorú diéta után akarva, akaratlanul is, de némileg ingerlékenyebb és türelmetlenebb is az ember, de alapvetően sincs szükségem felesleges feszkóra. Sok ismerős, barát kiakad mindenen, stresszes az életük, pedig nem kéne. Néhány dolgot meg kell tanulni ignorálni, aztán sokkal kisimultabb az ember. :)
Nem az önsajnálat mondatja, de nem könnyű a napi 2 edzést meg a kajálást összeegyeztetni a munkával és a mindennapi teendőkkel, iszonyat jó lesz végre kiengedni jövő héten pénteken, amikor is elhúzok nyaralni a 'csába. Aztán megint csak király lesz, hogy nem baszok el heti 5x bruttó 1,5-2 órát az aerob-procedúrával.
Köszi, hogy írtál, minden jót néked' is!
Ma egy kicsit rendhagyó poszt lesz, ugyanis tegnap Fitness pontban jártam, hogy vegyek pár tasak fehércsokis epres fehérjét. Nem tudom mi a franc van velem, de a testem lázad ezekért a geil édes szarokért, szóval 1-1 adag vaníliás vagy csokis impact whey-t kiváltok ezekkel. Szóval,…..
kondibandi 2013.07.16 23:40:15
@..,: Sok helyen olvastam már ezt a módszert, de még tavaly ősszel sikerült egy kreatin kúrát úgy végigtolni, hogy körkörösen "lötybölve", egy hirtelen mozdulattal leküldöm. Azóta kiválóan alkalmazom ezt a módszert a Pow3rd és most a BCAA, glutamin esetében is. A lustaság nagy úr, nem szívesen öntögetek én hideg-meleg vizet, de köszönöm a tipped természetesen! :D
kondibandi 2013.07.17 13:05:48
@K.K. 95:
Az furcsa, anno én is azt használtam és nekem elég szemcsés maradt de hát lényegtelen, mindig van valami praktika ezekre a dolgokra. :) Hogy haladsz egyébként az edzéssel?
kondibandi 2013.07.17 18:45:27
@K.K. 95:
Hát a monohidrát attól még monohidrát marad. No, majd ősszel/télen én is belevágok egy komplexebb "kúrába", DAA, HMB és kreatin fog menni, de lehet bevetek mellé némi beta-ecdysteront és methoxy-izoflavont is. Ezek elvileg segítik, erősítik egymás hatását, kíváncsi leszek milyen eredményt lehet így elérni. Persze nem egyből ezekkel kezdem, az úgy nem mérvadó, mivel most valószínűleg 1-2 hónapig gyorsabban fogok fejlődni ahogy visszajön némi elvesztett izom.

Király, örülök hogy végre elégedett vagy, nyomjad akkor csak így tovább aztán majd meglesz az eredménye. Fiatal vagy még, időben elkezdted. Mire annyi idős leszel, mint én már egész komoly fizikumod lesz! :)
Kondibandi Aerob, pihi... 2013.07.12 12:44:09
Mint korábban említettem, ezen a héten kicsit át kellett variálni a dolgokat, szerdán nem volt pihenés, hanem átütemeztem mára. Így csak egy reggeli aerob volt - egy tonna aminóval megtámogatva - és ünnepélyesen közlöm: végre hétvége!Hétfőn startol az utolsó, teljesen…..
kondibandi 2013.07.16 10:19:12
@Cyram:
Már hogyan lenne egyből zsírosodás? Konganak a glikogénraktárak az ürességtől. Van hova mennie a sok szénhidrátnak.
kondibandi 2013.07.16 11:53:56
@Cyram:
De nem lesz "nagy töltés". Pont ezért, hogy fokozatosan töltsem vissza. Egy átlagos 70 kilós felnőtt emberben 2-2,5kg glikogén van maximálisan. Ehhez minimum ugyan ennyi CH-t be kell vinni, tehát nem telik az úgy meg egyik pillanatról a másikra. Nem véletlen töltenek a profi testépítők 1200-1500g szénhidrátokat verseny előtt. Nekem az első napomon ennek kb a 15-20%-a ha be fog menni, aztán pedig indul a holiday, ahol a terveim szerint "szándékosan" nem fogok szénhidrátot bevinni, csak ami bemegy a bográcsos kajákkal, hambikkal. Az anyagcserém meg annyira "lassú", hogy az utóbbi 19 hétben két alkalommal fordult elő, hogy heti 70 dekánál kevesebbet fogyjak, az utolsó 10 hétben pedig 1kg környékén voltam. Miről is beszélünk? :)

Egyébként 10g-al csökkentettem a CH-t tegnap, nem egy eget verő különbség a korábbi 60g-hoz képest, nem ettől fogja behúzni a kéziféket az anyagcserém erre a maradék pár napra. Ezt is csak azért csökkentettem, mert már lusta dög vagyok 60 percet szívni aerobbal naponta, így "kompenzálom" valamennyire a kisebb kcal deficitet (10-15 perc aerob kb. 100-150kcal, 10g CH meg 45kcal. Tudom, nem teljesen ekvivalens)
Elérkezett az utolsó diétás hét. Részletesebb adatokat továbbra sem közölnék, de összességében már -20kg környékén és -20cm alatt vagyok derékban és még van egy hetem. Ez a hét viszont már részben az ésszerű kompromisszumok jegyében fog telni. Egy hét alatt már annyira…..
kondibandi 2013.07.16 10:25:43
@Bandzsa:
Szia!
Egyelőre nem motivál nagyon semmi, minden nap a következő napi reggeli zabot várom, amit rohadtul utáltam még tömegelés alatt. Hihetetlenül ki van éhezve a szervezetem a szénhidrátra, ennek jelét is adja folyamatosan, ezért jobb is nem belegondolni a tömegelésbe egyelőre.

Az edzésterved alapvetően rendben van, de én finomítanék rajta sokat. Például a hátsó vállat meg a csuklyát nem tudom miért kezeled külön, a hátsó váll mehetne a vállhoz, a csuklya szintén, bár az a hátazással is jó.

Véleményem szerint amíg úgy érzed, hogy NEKED jó az adott edzés, az izmok megkapják a kellő stimulációt, addig szinte tök mindegy, hogy mit csinálsz a teremben. Persze vannak alapvető szabályok, amiket érdemes betartani, hogy ne "vegyen ki" egyik izomcsoport a másik edzéséből.
Kondibandi Lábnap (még 13 nap) 2013.07.11 15:20:21
Embertelenül nehéz volt rávenni magam erre az edzésre. És még lesz még jövő héten, ha már most ennyire motiválatlan vagyok, Te jó ég...Aztán persze lehet, hogy akkor meg már egy "no, baszarintsunk oda még a súlyoknak utoljára" érzés lesz bennem, de egyelőre hihetetlen nyűgnek…..
Ugyan ma a pihenőnapom kéne tölteni, de pénteken némileg elfoglalt leszek így egy kis átütemezésre került sor és ma zúztam le a mell + trinyó edzést.Mit ne mondjak, napról-napra egyre nehezebb rászánni magam. A holnapi lábazástól egyenesen a hideg ráz már most, de az vigasztal,…..
Időspórolás felső fokon, éhgyomorra letoltam a mai adag edzést egyben, persze egy orbitális 25-25g-os BCAA + glutamin koktél kíséretében, a végén megtámogatva egy dupla fehérjeturmixszal.Vállból nyomás gépen: 3x10 (20kg), 1x8 (25kg)Oldalemelés: 4x10 (8kg)Döntött törzsű…..
Kondibandi Mell + tricepsz 2013.07.06 00:30:40
Gyors leszek, mert baromi fáradt és nyűgös vagyok, nagyon utálom már ezt az egészet. Ma sikerült a városba bemenni, ahol persze minden sarkon van egy gyors-étkezde...ennyi kínt kiállni már nem embernek való.Fekvenyomás: 1x20 (rúddal), 1x15 (40kg), 2x10 (50kg), 1x9 (55kg), 1x6…..
kondibandi 2013.07.08 18:01:53
@K.K. 95:
Szia!
Semmi geciség nincs ebben amit írsz, csak véleményem szerint 10% testzsír felett nem sok értelme van a carb reload-nak. Jó persze mentálisan helyre tud tenni, de nekem pont ez az erős oldalam (pár elmebajos 5 percet leszámítva). Az anyagcserém nem hinném, hogy nagyon belassult volna, mert megfelelő tempóban megy a fogyás.
Erre a két hétre már nem látom értelmét főleg, tennék egy akkora lépést hátra, hogy a következő 1 hét nagyjából kiegyenlítené és akkor meg ugyan ott vagyok már. Ráadásul van benne egy kicsi egó is már, mert így elmondhatom (majd), hogy 20 hét alatt egy falat félrezaba nem volt, lehet basztatni a mentálisan gyenge embereket, oh yeahhh... :D

Trükkjeim vannak egyébként, egy ideig ment a cukormentes ketchup (kb 10. hétig) ami 6g CH-t tartalmaz 100g-ban, vagy alkalmanként light sajt (100g-ban 10g zsír) 3 napra leosztva meg még nem is olyan régen vettem cukormentes csemegeuborkát, na hát az meg abszolút zéró CH, 15kcal/100g értékkel. Szóval azért lehet okoskodni itt.
Amúgy király, hogy bevált a biotech szelet, szerintem az egyik legjobb ár/érték arányú cucc a piacon.
kondibandi 2013.07.08 21:06:44
@K.K. 95:
Annyi baj legyen, ami egyszer megvolt az hamar visszajön. Egyébként angliában az aldiban konkrétan nevetséges áron van konzerves tonhal steak (tehát nem ez az aprított szar), valami 0,49 font meg ilyenek. Én azon éltem meg tojáson amikor szintén kint voltam.
Úgy érzem nem közlök most adatokat. Legyen annyi elég, hogy a fogyás a 0,5-1kg-os érték között van továbbra is és derékból is lement közel egy újabb centi.Szemre annyira már nem változik a forma, talán a kar formásabb de ezzel együtt kisebb lett, a bicepszemen az ér szinte…..
Kondibandi Mell + tricepsz 2013.06.27 13:25:19
Úgy látszik engem is utolérnek az emberi dolgok. 2-3 napja rossz a közérzetem és tegnap este óta a fejem is kicsit fáj. Kissé erőtlen is vagyok, szóval nagyon nagyon örülök, hogy már a diéta vége felé közeledek.A mai edzés pocsék volt, végig lüktetett a fejem, szarul aludtam…..
kondibandi 2013.07.04 20:30:49
@Criscito:
Haha, köszi! :D Augusztus 5-től újra tömegelés, de most már okosan, óvatosan bánok a szénhidrátokkal és a heti kontrollt tartani fogom, 25 dekánál nagyobb gyarapodást nem szeretnék látni.
kondibandi 2013.07.06 15:44:21
@Cyram:
Köszönöm, sajnos tudom, hogy a zsírbevitelem lehetne jobb, de inkább a fehérjét tartom magasan a zsírt pedig 15-20g körül (amiből 15g telítetlen).
Nem igazán követem a builder tanácsait, pár alaptételt tartok be a makrotápanyagok bevitelével kapcsolatban. Szoktam olvasni én is egyébként a bodybuilding.com-ot és ott sem javasolják a kardió/aerob edzéseket, ha alapjáraton is kalóriadeficitbe tudsz kerülni az étrendeddel, de számos más előnyös hatása is van, például pörgeti az anyagcserét.
A többi broscience, de az általad linkelt oldalak sem hitelesebbek számomra. Pl a powerbuilderen mi ez a marhaság, hogy az ősember hogy kajált? És honnan tudjuk, hogy az ősember esztétikusan nézett ki, relatíve nagy izomtömeggel és alacsony testzsírszázalékkal? Ez soha a büdös életbe nem derül ki. Számomra az hamarabb hihető, hogy 2-3 óránként kajálni kell, mert a kisbabák még pont ilyen időközönként sírnak fel maguktól, hogy meg kell etetni őket. Nekik még jelez a szervezet, hogy "hahó, kéne a tápanyag". Aztán később ezt felülírják a beléjük nevelt civilizációs baromságok, mint a napi 3 étkezéses modell.
Remélem nincs harag, de én az empirikus módszerek híve vagyok és annak, hogy figyelni kell a testünk változásait, jelzéseit egyaránt hosszú és rövidtávon is. Nem igazán érdekelnek XY emberek nevével fémjelzett módszerek.
kondibandi 2013.07.07 17:11:34
@Cyram:
Idézek magamtól: "...inkább a fehérjét tartom magasan a zsírt pedig 15-20g körül (amiből 15g telítetlen)." A telítetlen részét beviszem a dolgoknak, arra célzok hogy az lehetne "jobb", de mivel minden kcal számít ezért inkább nem. A tömegelős étrendem fehérjebevitelét részben 200g marhahátszín, 4 tojás és 400g csirkemell fogja adni, tehát tömegelés alatt van/lesz zsír megfelelően.

Egyáltalán nem koplalok. Úgy nézek ki? Attól, hogy le van vágva a CH 1g x ttkg mennyiségre még nem kell koplalni, irgalmatlan mennyiségű zöldet eszem meg és a napi 700g csirkemell meg a 4 turmix se hagy éppen éhezni.

Elájulok? Ez milyen marhaság? :D Sehol nem tettem erre utalást, legfeljebb annyit írtam, hogy kótyagos vagyok. Az, hogy az ember fáradtabb low carb étrendnél az teljesen normális. Az meg, hogy egy kiadós lábedzés után 40 fok melegben 70g szénhidráttal szintén kótyagos vagyok az még inkább normális. Az agy is elsősorban szénhidrátokat használ üzemanyagnak, ahogy a testünk minden alkatrésze.

A többi részre nem kívánnék reagálni, baromi érdekes, hogy a mai INBA világbajnokok úgy néznek ki nagyjából, mint Arnoldék idejében a koxosok. Nekem senki ne mondja, hogy nem használnak minimálisan némi inzulint, növit vagy esetleg peptideket, ez a naturál/nem naturál dolog totál homályos. Ezt nem az irigység meg a hitegetés mondatja velem, én is szeretnék nagy lenni és száraz natúrban, de ez nem így megy szerintem. Van egy kedves ismerősöm, aki 27 éve naturál, volt ideje kitapasztalni mindent és ő elég jó támpont arra, hogy mi az ami REÁLIS naturál keretek között. Így ilyen ál-natúr emberek tanácsaira nem vagyok kíváncsi. Ha előttem éli a mindennapjait, kajál, edz és látom tényleg, hogy ettől lesznek ekkorák és nem a mocskos kis trükköktől amiket szemrebbenés nélkül tagadnak le, akkor elhiszem. De erre nyilván soha az életben nem kerül sor.
Kondibandi Váll + has + vádli 2013.07.02 16:17:43
Elég jó kis válledzés volt ez a mai is, szépen jönnek ki az erek már edzés közben, kár hogy ez nem állandósul olyan nagyon.Egyébként arra az elhatározásra jutottam, hogy tömegelésnél nem fogom minden egyes edzésem részletezni, heti 1-2 poszt lesz de az tartalmasabb, érdekesebb:…..
Kondibandi Láb - 20 nap van hátra 2013.07.04 15:31:20
Nagyon érzem a diéta végét, de akkor sem adom alább a rohadt súlyokat!!!Guggolás: 2x20 (rúddal), 1x15 (50kg), 1x12 (60kg), 2x8 (70kg), 1x6 (80kg)Combhajlító: 2x10 (50kg), 2x8 (55kg)Combfeszítő: 2x10 (35kg), 2x8 (40kg)Álló vádli: 4x12 (50kg)Közben pedig ment némi hasazás is.Este meg…..