Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monelly

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre szegényebbek vagyunk. Eleink sem éltek gazdagon, felmenőink között béresek, gulyások, kondások, cselédek élték ugyanígy filléres életüket, de mégis egy valamiben mások voltak az ő mindennapjaik. Tudtak nevetni, énekelni, dudorászni, hímezni, szép mintát faragni a ház gerendájába vagy a…..
Monelly A rendszer és a dió 2017.11.27 07:23:12
Megérett a dió a kertben. Négy zsákkal szedtünk, s mivel képtelenek vagyunk ennyit elfogyasztani, vagy a családban elosztogatni, magától értetődő volt a gondolat, hogy kimegyünk a piacra és eladjuk. Megbontottunk hát egy zsákot, ketten pucoltunk egy napig, és lelkesen készültünk a…..
  A katolikus vallás egyik legpusztítóbb tana az "áteredő bűn", ami azt jelenti, hogy már eleve vétkesen születünk e világra. Ha manapság megkérdeznénk az egyház valamely papját, hogy mi az értelme e tanításnak, úgy a legtöbben ködös mellébeszélés keretében a Bibliára hivatkoznának, a…..
Monelly 2017.11.23 07:32:33
@$pi$: Minden vallás mást kínál, a kereszténység a bűnök bocsánatát és az üdvösséget. Szabad akarat döntése, hogy ki mit szeretne. Egyébként az eredendő ill. áteredő bűn, amiről a fenti írás szólt, a kereszténységhez tartozik, tehát arra reagáltam..
Monelly 2017.11.23 08:22:37
@$pi$: Az igaz, hogy legtöbbször nem az egyén dönt maga arról, hogy elsőként milyen valláshoz tartozik, de később, felnőttként maga dönthet, arról, hogy hova áll, vagyis mit szeretne. Ha paradicsom és szűzek, akkor oda, ha bűnök bocsánata és üdvösség, akkor oda, ha nirvána, akkor oda, és még folytathatnám. Az, hogy ki és mit fogad el igaznak, szintén szabad akarat dolga, és mivel vallásokról beszélgetünk, a hit az alap, ami nem igazán függ össze a te 'doxazma' érveléseddel.
Hiába járok orvostól orvosig, 2 éve senki sem tudja, mi bajom lehet. Kedves Praxis!   Előzmények: Meszes nyaki csigolyák. 6 terhesség 5 gyermek felnevelése, családi konfliktus. Stresszes élet. Huzat-ventilátor-légkondicionáló érzékenység. Hol a talp izmai, hol a térd vagy csípő ízület fájdalmak.…..
Kigondoltam Nőgyűlölet 2012.10.12 17:15:33
A Kigondoltam! blog kifejezetten és szó szerint szánalmas periódusba ért, melynek során megtudhattuk, hogy szánalmas egy kibaszott lúzer, valamint azt is, hogy több olyan, erejében levő férfi is van köztünk, aki szeretni próbálja a nőket, ne adj' Isten tiszteli őket. Tudományos…..