Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rives

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
rives 2018.11.10 14:07:51
@karoton: "látva azt a csak Tamáshoz mérhető teljes önreflexió hiányt, ami a készítők részéről hétről-hétre menyilvánult, optimista sem vagyok a jövőre nézve"

az egész összefoglaló tökéletes, de különösen a zárás. Ugyanígy gondolom.
Nagy igazságok kimondásakor bátran bízzuk magunkat Survivor Verára, a nőre, aki miatt nem lett hótthalálosan unalmas az utolsó Survivor adás, az, aminek valójában akkor lett vége, amikor az előző rész végén, a Hany Istók Emlékfutam 2018 utolsó szakaszán Őszinte Tamás alulmaradt Nagybanipiacos…..
rives 2018.11.10 13:49:55
@sixx: abban az elemzésben tervezel kitérni a "vasas feladat-gate"-re, és az igazságtalan, kitartós erőfeladatokra is, amivel Dávidnak megágyaztak a döntőig? Mondanám, hogy R. Kristóftól is meghallgatnék ezekre egy magyarázatot, de inkább mégsem, biztos meg tudná oldani a magyarázkodás részt...
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
rives 2018.11.08 11:08:32
@egy_kommentelo: de, ő fogja megnyerni, minden jel, minden kibeszélő és minden RK megnyilvánulás ezt támasztja alá.
Plusz a győzelemhez vezető játékok is ezt mutatják. Rohadt unalmasak a kitartós erőjátékok, nem mellesleg igazságtalanok is. Hacsak nem az van, hogy lehet különböző játékcsomagokat venni és ez volt a legolcsóbb...
Viszont kurva unalmas, egysíkú és igazságtalan... ja, ezt már mondtam :)
rives 2018.11.08 14:59:31
@mentolos lecsó:
1. mert azt drágább beszerezni, mint egy bambuszkorsót/kést/vasdarabot, amit ki kell tartani
2. mert Dávid nem szereti :)
A tenger hullámai szinte kihányják magukból a felkelő napot, melynek sugarai egy izmos hobit testre vetülnek. Harcicsivava, szótlan Yodaként tornyosul alvó társai felé, majd néhány megvető pillantás után elindul a partra, hogy megkezdje a napi szarkavarást...
Bár Klau nem tagadja, hogy végigordította a legutóbbi zsákmányszerzést, Beni szerint mégsem a torok, hanem a szív volt a fényes győzelem kulcsa. Mélyreható elemzésük során az ibonok azt is megállapítják, hogy Lilla hosszas vonszol(ód)ása nem segített az ellenfélnek. Ahogy nem…..
Május 22-én, duplerészes premierrel indul a hazai HBO-n a Twin Peaks folytatása, ami az eredeti sorozat vége után 26 évvel kerül képernyőre. Az új részek előtt az HBO-n és az HBO GO-n az első két évadot is meg lehet majd nézni, ha valakinek esetleg igénye lenne felfrissítené az emlékeit. Az új…..
A Sorozatwiki csapott le az infóra elsőként: négy adás után a Viasat leveszi műsoráról a Sikítófrász című, celebéneklős-ijesztgetős műsorát, mert hát nem nagyon nézte senki, ugye. Az első adás január 26-án jelentkezett, még este 9-kor, de a negyediket már este 11-re tették át, majd inkább le is…..
A feldolgozás legtöbbször a tiszteletadás jele. A szándék mindig nemes, az eredmény talán már annál kifogásolhatóbb tud lenni. Mégis ebben az a legkínosabb, ha egy nagyobb zenekarnak, vagy előadónak sikerül kevésbé előnyösen, vagy mondhatni penetráns sz*rul interpretálni…..
Mindig öröm magyar vonatkozású művek iránt lelkesedő blogposztokra bukkanni a neten. Ezúttal Budapest hiperlátványos csigalépcsőit fedezte fel egy művészet portál, és készített belőle egy lenyűgöző képválogatást. A gyönyörűen komponált fotókat Alovits Bálint lőtte, megmutatva a világnak, micsoda…..
Van az angolban egy pompás kifejezés, a screen presence. Ez, a magyarul nagyjából színpadi jelenlétnek fordított dolog azt takarja, hogy a színésznek megvan a karizmája, modzsója, mindegymije (benne van az X a faktorból) ahhoz, hogy amikor képernyőn van, nézzen ki bárhogy, sminkeljek bárminek,…..
rives 2017.01.08 17:55:26
@onderon: HBO Go-n is fent van
Vágjunk bele, mert olyan gyöngyszemeket rejt ez a mai összefoglaló, amiért tényleg érdemes volt végigszenvedni a tegnapi cirkuszt. Jön Bence, meg az új stúdió, tisztára olyan, mint a Pirx kapitány űrhajója. Még egy évad, és ki is lövik őket az űrbe. Kezdésként megtudjuk, hogy Zsóti csodálatos teste,…..
Ma nincs levél, csak a szomorú valóság(show). Ugyanis elvesztettük a játék ultrageci emberét, a főgonoszok főgonoszát, a Joker tetkós Sauront, akitől Darth Vader, Hannibal Lecter és Jigsaw is csak leckéket vehetne, a Bábjátékost aki olyan tévedhetetlenül kevergette a szálakat, hogy a végén…..
Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve…..
rives 2016.09.23 15:32:17
@hereverő heverő: a jelet sem merik rátenni.... meg vannak róla győződve, hogy nagyon erős kint, mindenki fosik tőle
rives 2016.09.23 15:41:16
@hereverő heverő: két beszólással meg egy tenyérbemászó vigyorral egy perc alatt ki lehetne belőle provokálni egy maflást... aztán lehetne nézni, ahogy pakol
rives 2016.09.23 15:54:22
@Phantörpikus: Viki is elég sokáig jutott annak idején, miután megtépette magát Simonnal, pedig Simon viszonylag közkedvelt karakter volt idekint. Olivér is a narancsdobálás után. Ha egy ilyen gyökér lenne kiejtve ezzel a módszerrel, mint Tivy, szerintem az még növelne is kint az adott ember népszerűségén
Úgy vártam már az első tematikus hetet, mint Dina körmei a töltést (de most komolyan, valaki küldjön már be egy megszomorodott körmöst a villába, lassan akkorák a lenövések a kis kacsóin, hogy nagykorúsítják magukat és a saját lábukon hagyják el a villát), de erre, amit ma kaptunk, legvadabb,…..
A poszt, amit reggel 5 óta írtam elszállt, kösz Windows, meg a maces megszokás, hogy minden automatikusan mentve van, faszom a notepadbe, abba. Időm viszont sajnos most nincs újra összerakni a cuccot, kommentekben beszéljétek ki Részeges Micit meg a többieket, ó faszom, de idegbeteg vagyok most...
  Póverdbáj, ugyan már, nem hajtja ezt semmi sehová. Addig itt lesz a kiemelés minden posztomban, míg legalább egy kibaszott játékelemben meg nem látom a Big Brothert. Jó hírünk van, visszatértek a sziluettek, az egyik vezet 52-48-ra a kiafaszagyerek versenyben, ami majd egy párbajban…..
Az AMC egyik legnagyobb sikerének nálunk elég mostoha sors jutott: a sorozat kapott egy rettenetes magyar címet (Totál szívás), az RTL Klub pedig a tartalom miatt nem vetíthette le normális időben - a késő esti sávban viszont nem tudott olyan nagy közönséget bevonzani, amit…..
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
Az utolsó adás egy nagy szeressük egymást gyerekek volt, mindenki mosolygott és sírt, főleg örömkönnyeket persze, és ha jobban megnézzük, csak Fanni volt gyökér, de hát tőle nem vártunk mást, ugye. Robin nyert, mert a Dennist utálók tábora inkább rá adta le a voksát. Hogy…..
rives 2015.03.02 17:28:37
@VV Erőlegény:

volt itt korábban linkelve egy FB beszélgetés, ami arra enged következtetni, hogy egy meglévő adatbázisból lettek behívva a játékosok, tehát inkább történt itt direkt casting, mint 12ezer emberből történő alapos válogatás.
rives 2015.03.02 17:36:17
@VV Erőlegény:
ne engem kérdezz, nekem fingom sincs :)
Mint ahogy arról sem, hogy mekkora fizetést lehet ezért a (szar) munkáért markolni :)
rives 2015.03.02 17:45:33
@Bujumburi:
nem a szereplőkre gondolok, hanem azokra akik a castingot végezték (sikertelenül)
Új csatornán, új műsorvezetővel, új idősávban indult el tegnap az Éden Hotel, az a reality, amivel a TV2 nagyobb kockázatot vállal, mintha Kárász Róbert főszereplésével mutatna be egy vígjátéksorozatot. A maratoni műsorfolyam heti öt hétköznap jelentkezik majd, ha minden…..
A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára,…..
Bence nyitja fel a tegnapi és tegnapelőtti események szerelembuborékját és próbálja jobb színben feltűntetni Őstulok Lacit, hogy ő bizony leérvelte Zsut a párbajon, hogy joggal térhetett vissza ő meg hasonlók. Ami engem illet, szerintem borult a papírforma, bár azt is teljesen meg…..
rives 2015.01.20 10:53:17
@hannamontanna: az a durva, hogy itt a kommentekben is még mindig Zsu a téma, pedig már kiesett szerencsétlen. Fanni útszéli stílusa nem téma? Ja, ő ilyen és kész... értem