Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vici

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A görénytartóhumor 2007.12.04 15:01:00
Ígérjük ez az utolsó görényes poszt (mára). Méltó lezárásaként a napnak a kisállattartók és -tenyésztők fajtaspecifikus humorára szeretnénk némi reflektorfényt irányítani. A MVK magas szinten differenciált honlapjáról szerencsénkre nem hiányozhat az obligát viccoldal…..
Úgy nézem már a google is diszkriminálja a magyar fogyasztókat. Egy új postafiókot hoztam létre a nagy testvérnél, és egyik fontos szempont volt, hogy a régi fiókjaim levelei is átkerüljenek ide. Több német fórumban is utánaolvastam, hogy megy ez (POP3 Sammeldienst a becsületes…..
A lány, aki a vicces céges körlevelekre egyedüliként reagál, az mindig szerelmes, akámit is csinál. Ki érti azt, amikor egy lány és egy fiú sokszor találkozgatnak, programoznak, flörtölnek, láthatóan mindketten tisztában vannak a berne-i értelemben vett emberi játszma tétjével…..
A Homárt minden alkalommal meleg bizsergés fogja el, amikor hepiendről hall. Legfrissebb szerencsés naiv ügyfelünk Labdacs, aki a melegebb éghajlatra vágyó VW poszt után mágikus módon kapott egy csereautót:Engedd meg, hogy tájékoztassalak a legújabb fejleményekről, annál is…..
Volt a papámnak egy tömegközlekedés-fóbiás ismerőse, aki több éves, sikeresnek számító kezelés után az orvosa tanácsára felült a metróra, hogy a második megállónál a szerelvény óriás vészfékezéssel elcsapjon egy öngyilkost. Közel sem ilyen durva Zsolt kalandja, annál…..
Olvassák el a fenti társasházi üzenetet, és döntsék el, hogy mi gondoljuk túl, vagy a levélíró jó eséllyel tényleg saját maga okádta le a muskátliját. Hogyan lehet ugyanis összehányni bárki más első emeleti erkélyét? Vagy a földszintről, ívelten, ha egy nagynyomású…..
Vici 2007.11.26 17:13:26
A rendzavarásról nekem is lenne mit mondanom: kosbor.freeblog.hu/archives/2007/07/15/Egy_kellemes_delelott/
Hogy ezek a fiatalok mit meg nem engednek maguknak! Mindig csak a szeksz meg a drog meg az erőszak!
A szakítósblog fontos mérföldkőhöz érkezett, mert megtalált minket egy hoax-szerű levél. Vagy nem tudjuk, mi. Sikerült lebuktatnunk egy ösztöndíjas fizikust? Egy kamu levélküldőt? Rátalálnunk egy ismert sztorira? Megtalálni Skolasztikát és Fekete Gyulát, ami a világ…..