Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t0m973

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor szerint a BTel elfelejtette jóváírni az illegális felszólítási díjaikat, azóta meg már fél éve felmondták a szerződésüket: Volt egy cég, úgy hívták, hogy Drávanet. Ennél a cégnél volt az ADSL internet előfizetésünk. A céget megvette a BTel nevű szolgáltató.…..
t0m973 2013.10.11 23:03:52
Naiv ügyfél véletlenül elcsípte, hogyan készül a répa nélküli gyros, amibe véletlenül mégis tettek répát: Egyik (ex-)kedvenc étkezőhelyünkön, a 18.kerületi Pestlőrinci temetőnél levő Gyrososnál történt az eset. Szokás szerint rendeltem 2 Big Gyrost répa nélkül, majd…..
t0m973 2013.10.02 17:12:04
Múltkor Budapesten egy diáktól vette el az ellenőr a személyijét, mert a bérletére nem írta rá a hallgatói igazolásának számát, most pedig Mariann tapasztalt hasonlót: Rendszeres bérletvásárló vagyok mégis megbüntettek a buszon. Reggel munkába menet kb. 80-ad magammal…..
t0m973 2013.10.01 17:07:06
Naiv TB-gondozott 7 perccel zárás előtt érkezett tüdőszűrésre az Amerikai útra, ahol kiderült, hogy egy forintot nem tudnak visszaadni semmiből. Amire szerzett aprót, kiderült, hogy már lejárt a munkaidejük. Hosszas küzdelem árán rábeszélte őket a vizsgálatra, de hiába…..
Lehet, hogy törvényileg megengedett a péksütemények térfogatnövelése, de mi mégis arra szeretnénk kérni Önöket, hogy ne tegyék, mert egyre nehezebb egyáltalán még ehető halmazállapotú kenyeret vadászni. Kalácsok esetében még lehangolóbb az újhullám. A MA-NO 2001 Kft.…..
Naiv bliccelő sérelmezi, hogy köszönés és bemutatkozás nélkül vágták hátba, amikor megpróbált elmenekülni a megállóból, miután jegyhiány okán 3 ellenőr leszállította a villamosról: Ma (2013. szeptember 22-én vasárnap) a 14:39-kor Kelenföldről induló 19-es villamosra…..
Működő interneten gyorsabb reményében sosem érdemes változtatni, tapasztalta meg Laci. A UPC régi 25 megabit/s vonaláról ugrott volna át 60-asra, de először 2 napig elfelejtették aktiválni, aztán a modem pusztult el, végül az előfizetése 30 Mb/s sebességen állapodott…..
Bettina két napja küldte be ezt a juhtúrót, ami az eredeti címkéje szerint akkor még csak két napja járt le. Biztos jó volt még: CBA, átdátumozás…. Történetem feltehetően nem egyedi eset. Például, aki szintén vásárolt a veresegyházi CBA "Prima" (a jelzőt inkább nem…..
A wannabe gégerákosok valahogy mindig pont akkor bírnak drogért leugrani, amikor leltározás vagy áruátvétel folyik az éjjel-nappali dohányboltban. Naiv ügyfél azért viccesen kikérte a panaszkönyvet az utcáról, de nagyon durván elhajtották: A Bartók Béla úton lakom, immár…..
Péter megalázónak tartja, hogy a kispesti Sparban a biztonsági ember hordja a raktárból a röviditalt, amit aztán a pénztárosnak ad oda közvetlenül, nehogy ellopódjon: 2013.09.07 délelőttjén úgy döntöttem betérek Kispesten a megboldogult Hunyadi mozival szemben lévő SPAR…..
Andrást érthetetlen módon lezsidóhülyegyerekezték a Nyugatinál lévő Tesco Expressben, amit ő levélben sérelmezett a vezetőségnél. A Tesco azt válaszolta, hogy beszólós alkalmazottukat a munkajogi szabályokat figyelembe véve figyelmeztették és frissitő oktatásban…..
t0m973 2013.09.07 21:40:42
@IP gyűjtögető: ez 10 pontos!!!! :-))))
Zolinak kirúgták a fogait, haverját 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel dobták ki a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóból, miután egyikük bunkón flörtölt egy pultoslánnyal: Az alábbi eset egy hete történt velünk a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóban. Egy…..
Indulás előtt negyedórával bezárták a Wizzair milánói járatának ajtaját, és közölték naiv ügyféllel, hogy másnap új jegy megváltása után utazhatnak legközelebb. Másnap érdekes módon 10 perccel később zárták be a gép ajtaját, és aznap senkit nem hagytak…..
Balázsnak elege lett abból, hogy az esti tankolásnál minden alkalommal lehúzzák valamivel a ferihegyi úti Agip kútnál. Megnyugodhat, hogy este szinte az összes benzinkúton, de még az éjjelnappalikban is megpróbálnak lehúzni, de van, ahol nappal is. Nem első alkalom, hogy…..
Naiv ügyfélnek felárral kellett újrafoglalnia a repülőjegyét, mert hiába utalta át a pénzt, a Budavár Toursnak nem sikerült elsőre rögzítenie: Remélem sikerül ezt is bele tenni, tanulságos, hogy sose vegyél repjegyet online a BUDAVAR TOURS-on keresztül mert majd 420 euród…..
Tóni egy különös anomáliával találkozott, amire csak Edward Snowden tudhatja a magyarázatot: A minap érdekes dolog történt. Az egyik ismerősöm eldöntötte,eladja az autóját. Mint mindenki, először nekilátott feltölteni az egyik legnagyobb magyar használtautós portálra a…..
Ha hihetünk legfrissebb informátorunknak, egészen elképesztő állapotban van az OrangeWays. Nagyjából azért követjük a leépülést, olyan is volt már, aki nem fért fel a kifizetett járatára. Helyhiány miatt külföldön felejtett naiv ügyfélekért azonban ezúttal küldtek egy…..
Azt már tudjuk, hogy egy pohár vízért nem érdemes a Széll Kálmán téri Gastlandba menni, de a grillpulttal is akadnak anomáliák. Naiv ügyfél hiába várta, hogy megsüljenek a húsai, mert azt véletlenül odaadták másnak. Amikor reklamált, hogy nincs kedve újabb 20 percet várni,…..
Kíváncsi, hogy miért kell minden egyes megállónál egy PDF-et letölteni a BKK csillivilli online menetrendjében? Most kiderül. Természetesen azért, hogy a teljes menetrendet újra lehessen fejleszteni, hogy emberek is tudják használni. Egyúttal szeretnénk kitüntetni valahogy Sanyi…..
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
t0m973 2013.08.10 11:32:05
t0m973 2013.08.10 11:35:59
Naiv kismamának új autót hívott a sutyerák taxis, mert lépcsőn ülve várta, és nehogymár összekoszolja a kocsiját. A szokatlanul abszurd jelenet után kicsivel telefonált a City Taxitól a "panaszbizottság", hogy a kolléga helyesen járt el, tényleg ő dönt, milyen fuvart vállal…..
t0m973 2013.08.06 22:47:04
György az őskommunista hiánygazdaság apokalipszisében találta magát váratlanul, amikor éjfél után indult  cigarattát vételezni Budapest szívében. A környékén egyetlen nonsztop trafik volt, ahol viszont annyira leltáraztak, hogy egy dobozzal nem tudtak kiadni: Szinte…..
t0m973 2013.08.01 22:36:37
Egyszer már hallottuk az ultimate érvet, hogy az utast abúzáló ellenőrök nem is ellenőrök voltak, hanem biztonsági őrök, és nem is abúzáltak, mert a hazugságvizsgáló azt mondta. Valami hasonló történt ezúttal a Batthyányi-téren. Az ellenőrnek látszó tevékenységet végző…..