Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thrill

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
f1 Bevigyem a mobilt vagy kidobjam? 2010.12.25 16:26:00
Robert Kubica a Bahreini GP 3. szabadedzésén mobiltelefonra bukkant a kocsijában. "Itt egy telefon a cockpitban, kidobjam vagy visszavigyem a depóba?" - kérdezte a lengyel a rádión, miután egyik szerelőjének zsebéből kicsúszhatott a mobilja, és az ülésén maradt. Az…..
thrill 2010.12.26 15:46:01
@Aullah: Zsóti pont annyit tett meg azon a futamon, mint bármelyik másikon, ezt az időeredménye megmutatja. Az már más kérdés, hogy mivel extrém sokan kiestek, abban ez esetben pontot ért. Ennyi. Aki ismeri az F1-et az tudja, hogy a tengerentúli futamok szállítási költségeit a FIA fizeti azoknak a csaptoknak akik szereztek már az adott idényben pontot - szerintem erre gondoltál. De enélkül is örültek volna neki, lévén kiscsapat nagy eredményeik nem annyira voltak - igaz páran elvitték negyedik helyig (amikor még csak az első hatot pontozták).

@DnP: Ez viszont téves. Talma nem egyenértékű Zsótival. Igaz a legkisebbeknél, de világbajnok volt. Tény hogy nem a legjobb motoros, pláne nem a jelenlegi Moto2 mezőnyben (amely említsük meg: azért elég erős) de semmiképp sem lehet Zsótival egy lapon említeni. Talmánál inkább a nyilatkozatokkal van gond sokszor, meg a mellébeszéléssel. Az eredményei és teljesítménye alapján abszolút helye van (lenne)a mezőnyben, míg ez Zsótikáról nem mondható el.
thrill 2010.12.26 22:02:23
@cso zsi: Azért ennyire ne ferdítsünk. Tény hogy benne van már a korban Talma, és az alapján már a MotoGP-ben kéne húznia, de sokáig tartott neki az áttörés. A legfőbb riválisai viszont 23-24 évesek az idei bajnok, meg (Tony Elias) 27. Szóval a 29 annyira nem vészes de semmiképp sem kétszer annyi. A 125-ben vannak a 15 éves gyerekek ha erre gondoltál.

A Sumis dologba nem mennék bele, maradjunk annyiban hogy igazán szar autóban sosem ült, és a jelenlegi teljesítménye tükrözi is a valós helyét. :P

Benetton se? 94-95-ben nem volt az nagyon szar autó (sőt talán a legjobb), nem véletlenül nyert az. De később is voltak vele villanásai. Mellesleg azzal a Jordan-nel, amivel 2003-ban Zsótika is mehetett, Fisichella futamot nyert pár hónappal korábban (igaz a körülmények is segítették). Mellesleg F3000-ben is a bajnokcsapat Coloni-val ment Zsóti, eredmények nélkül...
Nu, elérkeztünk ahhoz az epizódhoz, amitől az írók és a készítők olyannyira el voltak ájulva jóelőre, hogy a folyamatos és állandó önvállveregetésbe már a kezük is belesajdult. Korai volt az öröm, jelentem, az 1x10 pont olyan szétesett, illogikus, hihetetlen és hiteltelen…..
f1 Czollner Gyula beszólt Paliknak 2010.10.24 09:34:00
Palik László F1-es kiválása után Czollner az RTL Klub F1-közvetítéseinek vezető kommentátora lett, előtte évekig együtt kommentáltak. Augusztusban leköszönt/leváltották Palikot a Hungaroring éléről, nagyjából az óta nem is közvetít.Esőben köröztek az autók a SC…..
Heikki Kovalainen Lotusa a Szingapúri GP utolsó előtti körében gyulladt ki, sokat ment égő autóval, szándékosan nem hajtott a depóba, inkább a pályán állt meg. Autója az után kapott lángra, hogy összekoccant Sebastien Buemival, és meghibásodott a gép üzemanyag-ellátó…..
thrill 2010.09.27 14:15:00
@atpijkamo: Nem hasonlítanám össze a 20-30 évvel ezelőtti eseteket - azóta sokat fejlődött a technika és biztonság.
Kérdezheted Verstappen-t, vagy Berger-t velük történt utoljára ilyen és jól vannak.
Lauda egy olyan pályán égett meg, ahol nem voltak megfelelőek a biztonsági körülmények sem (22 kilométerre nem lehet mindenhová marshalokat rakni, és akkoriban sokkal veszélyesebb is volt az F1), plusz a többiek (pilóták) is javarészt leszarták.
Itt meg eleve "light-osabb" volt a helyzet - futam vége, kevesebb üzemanyag, kicsi tűz (csak a karosszériára fröccsent anyag lángolt).

Ettől függetlenül az autósport veszélyes üzem. és bármikor történhet bármi, de azért ennek az esetnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja - már ha élhetek eme képzavarral. :)
Pozsi & Basic ft. Bonkáló Éva - Tulipán [mp3] mindenki emlékszik DJ Pozsi és legfoglalt laptopjának történetére Pozsi többszörös DMC bajnokként nyilván nem ilyen hirnévre vágyott és nagyon megviselték a történtek azonban igazi zenészként a kutyaharapást…..
thrill 2010.07.21 20:46:54
@Mária néni:
Mellesleg jellemző: a felvetésekre megint nem reagáltál - a durva és személyeskedő kommenteket meg nyilván én hamisítottam és még véletlenül sem te írtad ugye?
thrill 2010.07.21 22:40:08
@Mária néni:
Hát tudod én erre egyáltalán nem lennék büszke, sőt...
A hozzászólások negyedét te írtad, a felét a - nevezzük így - "sajátos hangnemednek" köszönhető agresszív reakciók, az maradék meg értelmes emberek felvetései, amiből semmire nem reagáltál, csak továbbra is az uszító, gyűlölködő, hozzá nem értő kommentjeidet nyomattad, amelyekben annak ellenére hogy "én nem is", igenis személyeskedtél, és gyűlölködtél mert úgy látszik csak ezzel tudod kitölteni a mondatok kezdőbetűje és az azt lezáró pont közötti részt. Ha lehetne választani az nulla komment és a fenti között, akkor inkább az előbbire szavazok. Azt a stílust amit te képviselsz inkább nem látom szívesen, és ezzel a legtöbb jóérzésű ember is így van szerintem. Sokan szerintem már elve hozzá sem szólnak, és két kommented után inkább bezárják a browsert - úgy látszik csak te nem veszed észre magad.

Az általam felvetett kérdésekre / felvetésekre MEGINT NEM reagáltál. Pedig ha már egy olyan ügyhöz szólsz hozzá, amiben minden érintett meg van nevezve (most nem a kommentekről beszélek), és olyan jelzőkkel illetsz általad nem ismert embereket, és ítéled el őket annak ellenére hogy az ügy részleteit nyilvánvalóan nem ismered (de még ha ennek ellenkezője is igaz), akkor a legkevesebb lenne, hogy a nagy hanggal előadott véleményed mellé kiállj és vállald magad. De nem teszed - GYÁVA VAGY! Őszintén remélem most láttunk itt utoljára. Mégegyszer ugyanazokra a dolgokra senki sem kíváncsi amiket előadtál, pláne nem ebben a keresetlen stílusban. Viszlát! (vagy inkább ne!)
thrill 2010.07.21 23:22:55
A McLaren különönleges rendszerét elsőként a svájciak vették át, de kicsit másképp.Az angolokkal ellentétben ők nem a kocsi elején, hanem a bal oldaldoboz tetején nyitottak egy kis kéményt, amin a beömlő levegő a kocsi testén átvezetve a hátsó szárnyig áramlik. Az orrkúpot…..
f1 Schumacher megsimogatta Nilát 2010.03.24 10:05:00
A hétvégi ausztrál futamra készülő bajnok delfinekkel úszkált az ottani Aranyparton.Még múlt hét közepén járt a Brisbane-környéki Sea World-ben, de a képeket, amiken Nilával pózol, csak most adták ki. Nagy állatbarát, kutyái vannak, régebben volt hogy még versenyre is…..
Ez végül is senkit nem lephet meg, hiszen a kínai internethasználók száma elképesztő iramban nő, és egy ekkora ország könnyedén kitermel többmilliós olvasottsági adatokat. Éppen ezért a világ legolvasottabb blogjának 300 milliós látogatottsága (amit nem pontosított a New York…..
Nem tagadja visszatérését a hétszeres világbajnok, így tovább él a Mercedes esélye.A jövőre ismét saját csapattal induló német cég akarja visszahozni a Forma-1-be a szupersztárt, aki Felipe Massa hétvégi gokartversenyén először nyilatkozott terveiről. ”Ki tudja?…..
A hét aktuális játékcsaja kilóg kicsit a sorból: történetesen egy élő személyről lesz szó. Jade Raymond producerként dolgozott a Ubisoft Assassin's Creed című játékán, és mivel minden szempontból jobban nézett ki, mint azok, akik nagy általánosságban elő szoktak…..
f1 Schumacher nyaka meggyógyult 2009.11.26 10:03:00
Willi Weber, a bajnok menedzsere egy magazinnak beszélt a pilóta teljes felépüléséről, ami lehetővé tenné visszatérését.”A napokban hallottam Dr. Pleintől, hogy Michael szépen gyógyul, nagyon elégedett. Már teljesen jó a nyaka, fizikailag rendben van, győzelmekért…..
Sziget 2009 - Negyedik nap A Sziget negyedik napján nem értettük, mit keres a nagyszínpadon a Subways, a Manic Street Preacherst meg pláne száműztük volna onnan. Viszont az Editors, illetve a Placebo nagyon is odaillett, még ha az előzőnek kijárt volna a sötétség, amit persze az…..
Bruhaha, rohannom kell a gyerekekért óvodába, de ezt nem bírom nem megírni két mondatban. Az Index ma vendégvéleménynként lehozta Jeszenszky Zsolt lendületes publicisztikáját, amiben a szerző, aki a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének munkatársa, és az online fájlcsere elleni…..
Már vártam, mikor jönnek elő a farbával a vidám drogos énekessel és a faszára előszeretettel zoknit húzó basszerral operáló kommerszgépezet ügyvédei, hát megvárták, míg lemegy a Kaliforgia első évada (nálunk most megy az HBO-n), és csak ezt követően nyújtották be a…..
thrill 2007.11.20 20:49:23
Drága cikkíró! Ha már valamit fikázol, akkor legyél annak tárgyával kicsit jobban tisztában (meg úgy általában a zenei élettel). Mert amúgy nagyon hiteltelenné válik ez a "megmondommivan" stílus.
Nevezett zenekar majd mindegyike "vidám drogos" és "a faszukra is mindnyájan húznak" fuszeklit. Persze ha kicsit is képben lennél, ezt tudhatnád. A Tom Petty-s nyúlás valószínüleg nem szándékos, de nem is bizonyított. Ha mindenáron azt akarod mondani, hogy a RHCP nyúlt valahonnan, akkor számtalan más példát lehetne említeni, amelyet mellesleg fel is vállalnak a bandatagok.
Az együttest mellesleg lehet szeretni, utálni, kommerszezni ízlés szerint. Szerintem azért leraktak egy-két dolgot az asztalra, és elég meghatározó pontjai a zenei életnek még mindig, még ha vannak is gáz dolgaik mostanűban. Mindenesetre az tagadhatatlan, hogy nagyon népszerűek, és mint ilyen, a szóban forgó címről (Californication) tényleg sokaknak Ők ugranak majd be. Ezzel együtt sem gondolom, hogy a pert megnyernék, de ha azt nézzük, hogy még egy szereplő neve is utal az RHCP-re, akkor kevéssé valószínű, hogy a sorozat készítői részéről nem szándékos "hekkről" van szó, ami így azért nem szép dolog. Arról meg nem is szólva, (persze megintcsak ha egy kicsit jártasabb lennél a fikizás tárgyában, akkior tudnád ugye) hogy Anthony-nek elég fontos/kényes téma ez a Californication.
Mellesleg a Te dolgod, hogy kit és hogy fikázol, ha nem azért írod ezt a blogot, hogy sok ember olvassa, akkor csináld csak (Biztos James Dean, Haragban a világgal c. filmje a kedvenced :)
Szerintem meg Nikki Suxx a fos! Nna és akkor most mi van?
Ehh, erre tanít az indexes iskola... kicsit már unom...