Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Chicagóban zajló Star Wars Celebration találkozó első fő eseményeként magyar idő szerint péntek este 18.00 órakor sor került a Star Wars IX várva-várt pódiumbeszélgetésére, az alkotók és a szereplőgárda részvételével. Ahogy azt vártuk, az esemény keretében a Lucasfilm a Wintrust Arena sokezres…..
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2019.04.13 05:51:35
Nem akarok anya lenni, de még csak meg sem akarom kockáztatni azt. Aspergeres vagyok, és habár sok autista remek szülő lesz, ez nem az a valami, amit én tovább fontolgatnék. Egyszerűen nincs meg bennem, hiányzik belőlem az az ösztön, ami ahhoz kell, hogy gondoskodjak egy másik személyről, de azért…..
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2018.03.25 19:40:06
Közel 200 ország írta alá december első hetében Nairobiban az ENSZ Környezetvédelmi Ügynökségének (UNEP) konferenciáján azt a határozatot, melynek célja, hogy jelentősen csökkentse a műanyag hulladékot a világ óceánjaiban. Ez a határozat fontos lépés lehet egy jogilag kötelező erejű egyezmény felé.…..
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2017.12.15 12:20:41
Szerencsés vagyok, mert nem csak a Chuwi iLife V5-öt, hanem annak nagyobb testvérét, az iLife X5-öt is kipróbálhattam. Kíváncsi voltam, hogy az alacsonyabb árért vajon kevesebbet tud-e, mint a drágább modell. A 30.740 forint egyáltalán nem tűnik soknak, hiszen porszívóz, automatikusan tölti magát és…..
Ma veszi kezdetét a "16 Akciónap". Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra; a világ sok pontján egyidejűleg rendezett kampánysorozat zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszakkal szemben. Szükség is van rá, mert egy felmérés szerint a magyarok többsége nagyon elnéző a…..
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
Ezekben a napokban Hosszú Katinkával mindent el lehet adni. Talán még ezt a bejegyzést is, bár csupán folytatnám a tegnapi tűnődést a papír alapú sajtó szemünk láttára kibontakozó válságáról. Ma reggel, még félálomban botorkáltam le a földszintre, hogy az újságokat kivegyem a postaládából.…..
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2016.08.10 18:24:46
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2016.08.11 00:40:09
@Punxsutawney Mormota: Eloszor is, hat azert, nem ez a nev szerepel a szemelyimben.
De ha ez lenne benne, meg mindig jobb lenne, mint hogy Sen Tuszupnak hivjanak.
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2016.08.11 00:48:28
@Punxsutawney Mormota: " Az nyavalyog valaki idióta neve miatt, akinek"

Ja es akkor meg arrol is lehetne par szot valtani, hogy mindezt egy Mormota nevu egyen teszi szova.
Bagoly mondja verebnek.
Ismét plakátcunami borította el a magyar települések utcáit és tereit, a televízióból és rádióból pedig harsognak a kormányzati propaganda fizetett hirdetései, akár kormánypárti, akár ellenzéki hangvételű csatornát választunk. A kormány tényleg mindent belead az úgynevezett betelepítési kvóta ellen…..
Engem sokszor zavar, hogy a korábban használt elemeket nem tudom megkülönböztetni egymástól, ha kifogy a távirányítóból az elem, az egyik jó eséllyel még sokáig használható lenne, csak a másikat kellene cserélni.  Erre a legjobb megoldás, ha 3-4 cm magasból leejtjük az…..
A palacsinta az egész család kedvence, de elég macerás az elkészítése és az egész konyhát felforgatja a tészta elkészítése. Van azonban egy tuti módszer, amivel időt, vizet és fáradtságot is spórolhatunk. Az egész lényege az, hogy ahelyett, hogy egy tálat koszolnánk be a…..
Derek Tait történész jóvoltából soha nem látott fotók kerültek napvilágra Juliáról, az elefántról, aki 1923. július 7-én egyszer csak úgy döntött, úszik egyet. Julia egyike volt annak a két elefántnak, akiket a Bostock and Wombwell Menazséria állatállományának tagjaként…..
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2015.07.25 17:01:33
@tutajoss: Az elefant kivallo hatuszo.
Hollywoodra a legtöbb ember a siker és csillogás városaként gondol, azonban számtalanszor tett már tanúbizonyságot embereket kizsigerelő és lejtőre küldő oldaláról is. Az alábbiakban megpróbáltam összeszedni a filmgyár aranykorából azokat a színésznőket, akik eltérő mértékben ugyan, de valamilyen…..
Ha engem kérdeznek, szerintem Budapesten legjobban a Duna-parton lehet elmélkedni - ezt nyilván jól tudják azok, akik figyelemmel követték eddigi ténykedésemet. Első sétáim idején, a húszas években ráadásul különösen szórakoztató volt a nézelődés: a rakpart és környéke telis-tele volt rejtői…..
Filmnézés közben mindig is szerettem meglepődni, érezni magamon egy-egy nagy fordulat okozta sokkot. Emiatt egy idő után már elkezdtem vadászni az ilyen alkotásokra, sőt a mai napig is keresem a rejtettebb gyöngyszemeket. Persze a legtöbb egy kaptafára készül, nagyon sok film süti…..
Ami a Galaktikus Birodalomnak sem ment könnyen, azt Matthew Myatt egymaga megcsinálta: rábukkant a lázadók titkos támaszpontjára. És ez nem mese, hanem a valóság. A brit hobbipilóta hétvégi repülése során tett különleges felfedezést: egyszer csak átrepült a Millennium Falcon…..
Leszarom a politikai korrektséget, ha valaki annyira hülye, hogy egy műsoron belül képes háromszor is bukni, melyek közül ez egyik esetben a feladvány ki volt rakva teljesen, csak fel kellett volna olvasni, hogy BEJUSSON AZ EGYMILLIÓ DOLLÁROS BÓNUSZKÖRBE, azt nem lehet másként…..
Végre eltelt ez a nyomasztó négy év, vesztettünk sok illúziót és csalódtunk nagyokat. A cikluszárás apropóján összegyűjtöttük azokat a figurákat, akiknek zsírosbödön körüli sündörgése kitűnően jellemzi a rezsim működését. Hihetetlen, hogy holnap az fog kiderülni:…..
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2014.04.06 19:49:20
@Lovag Mihály: "az EBESZ megfigyelők szerint minden rendben van."

Mi az hogy minden rendben van, engem peldaul gyikka valtoztattak.
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2014.04.06 19:51:00
Étteremben ebédelni, és közben okos dolgokról beszélgetni egy vadidegen emberrel komoly kihívás. Postosan ezt használják ki azok a cégek, akik a leendő munkatársukat nem egy szokványos irodába hívják meg állásinterjúra. Ha téged is ebédelni hívnának, biztos lehetsz abban,…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2014.03.27 14:45:51
Megbotránkoztató videót töltött fel a Hello90 arról, miért nem érdemes szavazni 25 éves kor alatt. A videóban sztereotip fiatalok hoznak fel sztereotip érveket a szavazás ellen. Figyelem, a megtekintés 25 éves kor fölött nem ajánlott! Csak egy pár ok, hogy…..
Alföldi botrányokat okozó rockopera-feldolgozása után itt a következő átértelmezés. Győzike kaphatja a darabot. A Rómeó és Júlia roma filmváltozatának elkészítése után a színház felé fordulna Gáspár Győző: értesüléseink szerint a showman már félig el is…..
Szép Hölgyek és Jó Urak! Ismét fantasztikus játék kezdődik nálunk, olyan, amilyen eddig még nem volt! A FŐTÁV és az Urbanista közös murijában, a Lakótelep-bajnokságban  Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepeit keressük.  Mivel történetesen ezeket a sorokat is…..
Ha valaki, akkor Carmen Dell'Orefice a tökéletes bizonyítéka a fenti kijelentésnek. Az idén 82 éves amerikai színésznő/modell egy igazi időtlen szépség, mindemellett hihetetlen formában van! Az olasz és magyar felmenőkkel rendelkező Carmen, 15 évesen került először a…..
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2013.06.01 00:41:37
Subba Mérges olasz cicák 2013.04.28 11:45:00
Cicaharc olasz módra, nagggyon forró(fejű) donnákkal! Ezeknek még a puttonykodás is jól áll. ..
Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2013.04.28 18:01:00