Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacek33

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újrahasznosított papírból ragasztott boríték várt a szerkesztőségben. Apró műanyag darabkák zörögtek benne. Kibontás nélkül is mindenki tudta, mi van benne. Ki ne ismerné két maréknyi építőkocka zaját? Ez a két kis csomag jott egy borítékban A marketingesek minden hájjal megkent alakok, de…..
Ha egy olyan piacon dolgozik az ember, amin tulajdonképpen két szereplő van, ami oszt és szoroz, akkor egy dolgot tutira elkerül: mindkét félnél felrúgni a szaros bilit. Gáspár Győzőnek sikerült a ritka bravúr, és az RTL Klubot és a TV2-t is sikerült felidegesítenie, aminek…..
Lacek33 2014.12.02 11:23:14
@Alick: Nem szabad olyat csinálni! Még a végén beszavaznak a villába! :D
Belsőség Heti merítés 2014.11.16 09:47:24
Paszikaaaa Tehát: sportosan vezetek, pályán is, mindenhol, szeretem ha egy autó megy, megindul, a hegyekben nagyon jól fekszi a kanyarokat, és meg tud állni, ja és diesel-párti vagyok! Chevrolet Cruze, hmmmmm! Nem rossz, de nem is kimagasló, azért eltudnék képzelni egy jobbat…..
Lacek33 2014.11.17 08:58:14
@UdjanMineck: Reméljük, hogy soha nem fogunk vele találkozni az utakon. Passzika és gazdija. LOL
Az a jó a Ken Block-féle vírusvideókban, hogy egy jó akciófilm látványvilágát kapjuk gagyi történet, gáz beszólások, és egyéb sallangok nélkül. Sokan bohócnak tartják, de szerintem csak irigységből, hiszen melyik autóbuzi csinálna mást, ha ekkora vagyonon ülne?  Azóta…..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Lacek33 2014.09.07 12:05:17
Májusban megláttam egy gyönyörű 2009/11. havi Honda Civic 1.3 Hybrid-et a használautó-n. Gyors telefon és két beszélgetés után elutaltam 50ezret foglalónak. Ekkor még nem is láttam élőben az autót, csak fotón és beszéltem kétszer a nagyon szimpatikus és korrekt eladóval. (aki kereskedő és bármikor vásárolnék újra tőle)

2 hét után találkoztunk először, megbeszélt időpontban (ő még hamarabb is érkezett) egy Honda márkaszervíz előtt. Átnézték a kicsikét tetőtől-talpig, 0 hiba. Jobb első elem fényezve, de nem törés miatt, csak meghúzták(ezt a casco megkötéskor is megerősítették).

Egy kis extra meglepetésként a Honda szervízben közölték, hogy még közel 4 év garancia van az autóra, (Hollandiából hozták be) és ha bármi lenne addig a baromi drága akkuval akkor garanciában ki is cserélik. Különben kb. 1 milliós költség, így ennek a hírnek is nagyon örültünk.

Ekkor még nem hoztuk el az autót, de aláírtuk a papírokat és megbeszéltünk 7-10 nappal későbbre egy találkozót. A megbeszélt napon házhoz hozta a kereskedő srác az autót. Ekkor már magyarországon forgalomba helyezve, rendszám, vizsga, átírás, minden megvolt.

Ebből csak az átírási költségeket kellett fedeznünk, minden mást (még a szervíz is) ők álltak.

Természetesen az autó továbbra is hibátlan és élvezzük minden percét amikor használhatjuk. Megjegyzem, hogy a jogosítványom 3 hónapos és ez az első autónk.

Szerencsére vannak még becsületes kereskedők és ugyanúgy vannak még becsületes és normális vásárlók is.

Bocsi, hogy egy kicsit hosszúra sikerült. :)
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
Lacek33 2014.08.18 01:28:36
@C30: Szia!
Megtaláltam a cuccot: www.tetoboxshop.hu/product.php?id=9&cat=21 ...és meg is rendeltem. Majdnem ennyit fizettem alkalmanként a víz nélküli mosásért. Ebből most kb. 6-7x lemoshatom a kocsit. :) Remélem segít.

Üdv:
Laci
Lacek33 2014.08.18 01:30:26
Lacek33 2014.08.24 20:52:18
@ChPh: Igazán nincs mit. Csak ráfújod és letörlöd. Lényeg, hogy valamilyen jó nedvszívós rongyot használj. Nekem mikroszálas van, vastagabb típus. Ebből kell 2db. Az egyikkel áttörlöd a ráfújt cuccal, a másikkal pedig fényesíted. Megcsináltam csütörtökön és gyönyörűen ragyogott utána. 2 napra rá eső, de az összes csepp megállt a kasztnin és másnapra hibátlanul leszáradt. Olyan mintha nem is esett volna. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Szerintem baromira megéri az árát. :)
A legnagyobb dolog: bementünk Rómába. Igaz, a Colosseum melletti fotózkodás elmaradt, mert akárhányszor is jártuk körül a területet, mindenütt barikádokba botlottunk, marcona rendőrökkel a réseknél, de nagyrészt meglettek azok a fotók, amikről álmodni se mertem. A kisautó az…..
Nincs nála háromszázezer forintnál drágább autó. Ennyiért viszont Ticót, Corsát vagy akár Volvót is kapsz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Határátkelő Ingázni Ausztriába 2012.10.15 06:53:00
Bevallom, mindig örömmel tölt el, amikor a kommenteken keresztül megismert olvasók (ha nem nagy merészség, akkor: virtuális ismerősök) billentyűzetet ragadnak és megosztják a maguk történetét. Ezért is örültem Nyulz of the World itt következő írásának. Utána meg jöhet az…..
Lacek33 2012.10.16 12:17:47
@tildy:): Szinten 79-es es valoban, orosz es francia kozul "lehetett valasztani", hogy melyiket "szeretned" tanulni. Tehat oda kerultel, ahova beosztottak. :) Altalanos iskolai emlekeim... :)
Lacek33 2012.10.16 18:26:11
@tildy:): Sejtettem! :))
Kell némi bátorság ahhoz is, hogy az ember Európán (vagy tágítva a kört: a nyugati kultúrkörön) belül találjon magának munkát és változtasson lakhelyet, ám szerintem ez mind semmi ahhoz képest, amit mai szerzőnk, Liping meglépett: ő ugyanis egészen Kínáig ment. Ráadásul…..
Hatalmas házunkat egy kis kunyhóért – ez lehetne a mai poszt mottója, amely – őrület! – Kenyából érkezett, András küldte, aki párjával egy búvárbázist vezet az afrikai országban. Jó olvasást és nézelődést! „Idén január első napjaiban készítettünk feleségemmel…..