Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NickGrayson (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Breaking Bad főszereplője kapott egy csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán, amit átvéve dalra fakadt és így köszönte meg a rajongóknak, meg amúgy mindenkinek a támogatást. ..
NickGrayson (törölt) 2013.07.21 07:27:46
Oké, a cím félrevezető: senki sem kíváncsi arra, mit álmodtál, főleg nem film formájában, feltéve ha nem egy vizionárius-féle direktor vagy karriered csúcsán vagy útban oda. Másról van itt szó, és a kérdés igazából az immáron hivatalosan is bejelentett Assassin's Creed-film…..
NickGrayson (törölt) 2013.06.23 22:57:59
@schray: 2007 óta minden vágyam egy triple A mass effect film. Annyiban eltérőek veled az elképzeléseim, hogy JJ Abrams nálam kétségbevonható, hogy egy ilyen sztori központú gazdag univerzumot le tudna-e vezényelni, az eddigi filmjei alapján, hiába scifi-geek, lelketlenek a filmjei. Ellenben Neil Blomkamp egy nagyon korrekt választás a részedről. Nolantől még megvárom az új scifijét, hogy véleményt alkothassak, bár én legszivesebben a Wachowski tesóknak adnám a rendezést, természetesen az írást a Bioware eredeti író csapatának adnám, amin megint csak a tesók variálhatnának, hogy filmvászonra vihető legyen. A szereplőválasztásaid tetszenek, Tali és Garrus hangját semmi pénzért nem cserélném le, egy Ash Sroka interjúban olvastam is, hogy habozás nélkül elvállalna egy hasonló projektet. Shepard-nek én simán Christian Bale-t castingolnám, hiszen egy triple A filmnek triple A lead actor kell, és szerintem Baleben megvan a mélység, ahogyan a fizikum és a karakteres ábrázat is, és nem csak egy bamba izomagy. Mark Meert mindenképpen felbérelném egy cameora, vagy akár egy villain alakítására. Anderson meg nyugodtan maradhat Keith David, hiszen a csávó zseniális színész, mozifilmekben is rutinos, akár csak videójátékokban. Kérdéses egyébként, hogy a játékban szereplő színészek hogyan teljesítenének mozivásznon, hiszen egy teljesen más világ, habár a karakterek és az univerzum hazai pálya, bár én látok bennük potenciált, hiszen több pénz jutna a látványra, és egyéb kiadásokra, példa erre a Game of Thrones sikere, ami televan first timer színészekkel, még sem tűnik fel senkinek, annyira jól van megcsinálva. A Legendary Pictures egyébként már régen megvette hivatalosan is az ötletet, és már egy jóideje konzultálnak a Bioware-el, egy forgatókönyvírót már kidobtak az ötletével együtt, azóta nincs hír, de a Biowarenek lesz beleszólása, bár én félek a dologtól nagyon. Ez az a fajta film, ami lehet, hogy jobb ha csak álom marad, hiszen szinte lehetetlen a hardcore fanoknak, és a mainstream mozinézőknek(akik többségben vannak) egyaránt megfelelni, és márpedig pénz beszél. Szerény véleményem viszont, hogy ez pont az a franchise, ami a Star Wars örökségnek egy méltó utódja, és egy olyan gazdag és jól átgondolt scifi univerzum, amely a megfelelő kezekben dominálhatná az egész műfajt, a mai új generáció "star wars"-ja lehetne évtizedekig. A potenciál megvan, kíváncsi vagyok a Legendary Pictures alkotására, bár nagyon félek, hogy csak megerőszakolják és földbe döngölik az egészet. Ha reálisan nézzük a dolgokat, a legjobb ami történhetne a mass effect vászonrahozatalával, egy CGI film, az eredeti szinkronhangokkal.
Hihetetlen, mennyire igaz, hogy az átlagember kajakra elhiszi azt, amit a tévében lát, ha teszem azt mutatnak egy szarul összemontírozott, elől macska, hátul elefánt szörnyet, hogy belső-Mongóliában ilyennel terelik a kecskéket, a lakosság nagy százaléka itthon is erről beszélne a…..
Kapatosan lépett fel a dánszentmiklósi gyermeknapon Zámbó Krisztián, az X-Faktor felfedezettje, írja a Blikk. A cikk az átmenetileg nem elérhető ertemhogymiertnemerti.freeblog.hu szerkesztőségének videóinterjújával nyit, amiben Jimmy fia Krisztián elég összefüggéstelenül…..
NickGrayson (törölt) 2013.05.29 19:26:43
@ethan blow: Alapból nem biztos, hogy a "fütty"-el meg a trottyal az alkoholra utalt :)
A múlt hét leghülyébb híre minden bizonnyal az, ami egy Iain Inglis (komolyan, ez a neve) nevű walesi jómunkásemberről szól. A derék fiatalember azzal került az angol bulvárlapok címoldalára, hogy a kínai Csillag születikben (igen, a formátumot oda is eladta Simon Cowell) a legjobb…..
NickGrayson (törölt) 2013.04.03 03:27:03
@Forex Trump: Nekem is pont ez jutott az eszembe, bár azért Pákó nem egy egyetemi oktató lássuk be
Észak-Koreában bemutattak egy "dokumentumfilmet" arról, hogy milyen nyomorúságos az élet és mennyire szegények az emberek az Egyesült Államokban. A drámai zenével aláfestett film szerint Amerikában az emberek sátrakban laknak és fegyvereket vásárolnak, hogy "megöljék egymást,…..
A Family Guy, az American Dad és a The Cleveland Show című animációs sorozataival Seth Macfarlane nem kis műsoridőt csippent le a Fox vasárnap esti rajzfilmdömpingjéből, arról meg pláne ne is beszéljünk, hogy ezzel a három eszetlen nagy faszságokban dagonyázó sorozatával kereste…..
Az AMC-nek igen rossz híre van a showunnerek körében. A kreatívok azért szeretik pedig a kábeladókat, mert sokkal nagyobb szabadságot élveznek, mint a network tévéknél - a Starz, az FX, a Showtime vagy az HBO sorozatait készítő producereknél boldogabbat Hollywoodban nem is nagyon…..
Vasárnap este Jared Gurman és csaja, mint minden rendes ember, a The Walking Dead félévadzáró epizódját nézte otthon, és addig, míg a tévében a zombik vegzálták a jónépet, még senkinek semmi baja nem volt. Amint vége lett a résznek, a pár vitázni kezdett, mint később…..
NickGrayson (törölt) 2012.12.06 19:46:07
@Heron44444: Szerintem nem kell fertőzés, vagy titkos katonai designer vírus, elég elvenni mindenkitől az ájfónját, és máris hordákban csoszogó tinilányok törnének az ember életére az utcán
NickGrayson (törölt) 2012.12.06 20:01:54
@Heron44444: rizikós, mi van, ha tetszik nekik :)
Van az úgy, hogy az ember ráun a Kiszel Tünde szemöldökéből font Csobot Adél gobelinképek posztolgatásába, és már akkor sem veszi fel a telefont VV Attilának, ha breaking van (megdugta VV Kingát a nyereménylakásban, miközben Jimmy fia Krisztián Bon Jovit vernyogott az ágy…..
NickGrayson (törölt) 2012.12.05 10:39:14
A The Walking Dead szívünk egyik kis csücske, ezt soha nem tagadtuk. A posztapokaliptikus sorozatokért eleve odáig vagyunk meg vissza, mert elkényelmesedett, puhány városi létünk melegéből el sem tudjuk képzelni milyen lehet áram, gáz, internet és dupla latte nélkül túlélni, már…..
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
Mitt Romney, a republikánus párt elnökjelöltje előszeretettel használja a "Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose" szlogent, amit a sorozatrajongók a Friday Night Lights-ból ismerhetnek, ez a mottója a Dillon Panthers gimnáziumi futballcsapatának. Peter Berg, a sorozat készítője és…..
NickGrayson (törölt) 2012.10.17 08:47:07
@Galak: "...and visit our courses"
Valahogy úgy kell elkezdeni egy évadot, mint ahogy a Walking Dead tette vasárnap, feszült, izgalmas, erőszakos és vértől iszamós 50 perccel, amiben egy üresjáratot eltekintve nem nagyon lehet belekötni. Aki az előző évad viszonylagos lassúsága miatt fanyalgott, annak szava nem…..
NickGrayson (törölt) 2012.10.17 07:20:51
@gunsmoke: sose voltak benne cgi zombik, nem mintha valaha is lett volna pénzük rá
comment:com A nap videója 2012.10.12 14:00:00
Mi a közös ezekben a színészekben: Laura Linney, Chandra Wilson, Samuel L Jackson, Philip Seymore Hoffman, Cynthia Nixon, Jennifer Garner, Leighton Meester, Edie Falco, Claire Danes, William H Macy, Chevy Chase, Tony Hale, Bradley…..