Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Zóri

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte hihetetlen, de a 90-es évek első számú divatikonjának számító Kate Moss tegnap betöltötte a 40. életévét! Stílusa sokat alakult az évek során: fiatalként a polgárpukkasztás, később a hanyag elegancia jellemezte az öltözködését, kiváló stílusérzéke azonban soha…..
Eljött az idő, hogy azok is megpróbálkozzanak a visszafogott tusvonallal, akik az év többi időszakában nem a cicaszemek rajongói. Ha elegáns, de szolid sminket viselnél az ünnepek alatt, mindenképpen ajánljuk ezt a szemfestési formát. Kétségtelenül igényel egy kis gyakorlást, de…..
Egy kicsit most irigyeljük Arizona Muse topmodellt, akinek egyenesen David Bowie ad szerenádot egy velencei álarcosbálban. ..
Az idei őszi-téli szezon igazi slágerszíne a nemzetközi divatberkekben csak navy-ként emlegetett sötétkék. Ez a jellegzetes árnyalat évekkel ezelőtt a tengerészgyalogosok egyenruhájáról kapta a nevét, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend a divatban. Nagyon könnyen…..
Néhány évente ciklikusan változik, hogy mi az éppen szuperdivatos nadrágfazon. Az elmúlt időszakban sokáig tartotta magát a szűk, hosszú szárú típus, azonban nemrég feltűntek a 60-as éveket idéző ún. cropped sziluettek. Audrey Hepburn kedvenc fazonja néhány centivel a…..
Öltözködésünk mellett hajkoronánk is rengeteget elárul a személyiségünkről, ezért nagyon figyeljünk rá, hogy mindig tiszta és ápolt fürtökkel lépjünk ki az utcára! A megfelelő hajápolás személyes higiéniai kérdés, de az igényes megjelenéshez nem feltétlenül elég a…..
Ti hogyan jegyzeteltek egy fontos megbeszélésen? Laptopon vagy táblagépen, esetleg maradtok a jó öreg kockás füzetnél? Akárhogy is, szerintünk ennek is érdemes megadni a módját, így mai posztunkban a stílusos irodai kiegészítőkhöz adunk néhány…..
A Pantone cég a smaragdzöldet választotta az év színének 2013-ra, így most ennek a vibráló színnek a viseléséhez adunk egy kis inspirációt. Ez a szín szinte mindenkinek jól áll: hölgyek, urak, barnák és szőkék egyaránt bátran kísérletezhetnek vele, és az üzleti…..
Az Álom luxuskivitelben című film óta tudjuk, hogy a jól szabott kis fekete ruha minden nő ruhatárának kötelező eleme: Audrey Hepburn ikonikus szettje hamar belopta magát a szívekbe és a gardróbokba egyaránt, és azóta is az elegancia megtestesítőjeként tartjuk számon ezt a…..
A ruhatár jól variálható és praktikus darabjai a különböző kiegészítők. Korábbi posztjainkban már adtunk egy kis útmutatót az irodai ékszerviseléshez, most lássunk néhány egyéb kiegészítőt, amivel feldobhatjuk a munkahelyi szettet. Fotó:…..
Egyértelműen az irodai ruhatár jolly joker darabja. Legyen bármilyen fontos a meeting, konzervatív az ügyfél, vagy szigorú az irodai dress code, egy egyszerű, ízléses fekete magassarkú cipővel nem foghatunk mellé. És ami a legjobb: attól függően, mivel kombináljuk, bárhol…..
Még iskolai éveinkből derenghet az ünneplő ruha elengedhetetlen része, az a bizonyos fehér blúz. Lehetett rövid vagy hosszú ujjú, szűkített vagy egyenes szabású, a lényeg, hogy a fehér blúzban elegánsak voltunk. Nincs ez másként a munka világában sem. A dolgozó nő…..
Csakúgy, mint a ropogós fehér blúz, vagy a klasszikus, fekete magassarkú, az üzleti megjelenés nélkülözhetetlen kelléke a blézer is. A korábban csak a kosztüm felső részeként ismert blézer mára „önálló életre kelt”, és bátran hordható külön szoknyával, nadrággal, a…..