Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caralocum

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
16 évig volt Bécs és Budapest gyarmata Tiencsin belvárosának 108 hektáros területe. Bár a koncessziós zóna gazdaságilag semmit sem lendített a Monarchia gazdaságán, tény: osztrák állampolgár volt az itt élő első kínai köztársasági elnök, majd császárrá koronázott Jüan Si-kaj. Az egykori…..
Caralocum 2012.11.10 18:26:39
Mint az köztudott, a Duct Tape mindenre jó. Legalábbis sokan így gondolják. Akkor sírunk fel igazán, amikor a fura gondolatok könnyfakasztó megoldásokban öltenek testet. Néha nem tudom eldönteni, hogy ez művészet, vagy tényleg mindenre jó ez a ragacsos izé, vagy egyszerűen…..
GFG Blog Minden kiderült 2012.10.29 05:28:13
„váratlanul kiderült mi a feladata” (L. Simon László: Váratlanul kiderült)   Van az úgy, hogy egy hét alatt minden kiderül. A múlt héten kiderült, hogy milyen is az erős ember karikatúrája, vagyis milyen, mikor egy gyenge erős embert próbál meg játszani. Kiderült,…..
Caralocum 2012.10.29 18:03:11
Az a kormány, amely oly sok Lex-et írt elképzelései érvényesítésének érdekében; amely változatos módszerekkel és indokokkal csinált ki, oszlatott fel, vagy épp falt fel belülről hatóságokat; amely kedve szerint gyurmázik a jogszabályokkal és közbeszerzésekkel, szóval ez a…..
  Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Előjáróban: ez a beszéd nem az a beszéd - ha valaki esetleg azért jött volna.   Magyarország a hitelválságban az előadásom címe, ám akkor sem kezdhetjük mással, mint Európával, hiszen Magyarország nem sziget, hanem az európai gazdaság…..
Caralocum 2012.10.22 13:49:14
Mekkora lehet a pánik a Fideszben, ha Orbánt már a saját szavazói sem érdeklik? Fénylő Csillagunk és az egyébként sem hallatlan logikájáról híres Habony Művek a GFG Századéggel karöltve úgy döntött, ők a fideszes szavazók nélkül fognak választást nyerni. Az megszoktuk,…..
Caralocum 2012.10.15 07:16:45
Megvan az a reklám, amikor a srác hatkor ébred a óracsörgésre? Ül az ágyban és bámul ki a fejéből, amikor felül a barátnője és megkérdi, hogy Hova mész?. Dolgozni. – hangzik a válasz… Az ember egy ilyen reklámra - főként olyan időkben, amikor a csapból is a munkaalapú…..