Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rodzservaltersz

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szupermodell Naomi Campbell megmutatta a brazil Vogue májusi számában szőkére festett fürtjeit.Az angol modell Tom Munro gépe előtt pózolt fekete fürdőruhában, fehér ékszerekkel kiegészítve.Naomi megmutatta, hogy egy 42 éves, a szakmához már öregecskének kikiáltott modell is…..
Bertalan szerint sikerült megvalósítani a totális bürökratikus zavart az egy éve felújítás alatt álló esztergomi vasúton. Az elvileg június közepéig teljesen lezárt vonalat buszokkal pótolták, amik az Árpád híd buszpályaudvaráról indulnak. Igenám, de a vonatjegy csak a…..
Rodzservaltersz 2013.04.24 14:49:40
Pozsony csúnya város, hallom sok esetben szlovák cimboráimtól is, de nem értek egyet a sommás megállapítással. Íme a város, ahogy még soha nem láttad. (Leadkép: a hír címlapot érdemelt a legolvasottabb szlovák internetes felületen is!) Képzeljük el, hogy egy első éves…..
Ha VV Attila kitart, hozzájuthat Alekosz luxuskéglijéhez. De jól át kell gondolnia, hogy mit vállal, hiszen ha a felek fellebbeznek az elsőfokú ítélet ellen, akár egy évbe is telhet, mire beköltözhet, harsogja a mai Bors. A bulvárlap a szokásos stílusban ismerteti az…..
Rodzservaltersz 2013.04.22 12:19:36
Rodzservaltersz 2013.04.22 14:26:29
@trolleádor:
Te pedig, ha nem figyelnél, észrevennéd, hogy a poszt írója írta ezt felülről a második sorban. Cikk címe tudniillik. Később valóban beollózott egy idézetet, ez azonban lényegtelen, mert addig kutya sem olvasta már el a cikkét. Így én sem, amíg nem okoskodtál ide egy keveset.:)
Rodzservaltersz 2013.04.22 14:28:53
A csapat, amelyik mindig jövőre jut fel. Kezdjük megsajnálni déli szomszédunkat, Mongóliát, ez nem lehet igaz! Végül kiraktátok azt a rasszista hokikapust is, aki niggerezett és csöcsörészett Amerikában, már nem emlékszem a nevére, de szép döntés volt! Eközben Szlovákia…..
Hernádi Judit dekoltázsa címen indított valaki rajongói oldalt a Facebookon, harsogja a mai Bors, ahol még meztelen képet is közölnek a színésznőről. A szöveg azonban már a szokásos, modoroskodó dagályosság, ami hemzseg az olyan álprűd nyelvtani szörnyetegektől, mint a…..
Csak azért, mert egy újszülöttnek minden vicc új, valamint azért, mert végre itt a vizet árasztó tavasz, mutatunk egy videót, amit három éve töltöttek fel a Youtube-ra, de még annál is régebben, 1986-ban rögzítettek. A szűk kétperces felvételen a Queen két tagját, Freddie…..
Rodzservaltersz 2013.04.12 14:42:13
A Viasat a jóseggű focistalányok, az újra levetített Éden Hotelek és a címlaplány-karrierről álmodozó munkásnők után továbbra is a Nobel-díj nélküli, lufimellű csajok mutogatásával próbál nézőket átcsábítani a két legnagyobb kereskedelmi adóról. Ennek jegyében…..
Szegény Larry Hagman tavaly november 23-án halt meg, az új Dallas második évadának forgatása közepén, így az új évad első pár részében még látható - sőt, a halálát és temetését is beleírták a cselekménybe, amit immáron a magyar nézők is láthatnak az RTL II…..
A sorozat bögyös táncosnőjét (modellcsaját? pornósát?) alakító Mohai Adrienn még soha nem vetkőzött le így, mármint a kamerák előtt ugye, mert azt nem hisszük, hogy születése óta irhabundában alszik vagy fürdik. Most viszont azért kellet neki, mert a sorozat egyik…..
Rodzservaltersz 2013.04.08 12:18:13
Ez már csak egy ilyen kemény világ, ez a celebes: Bálint Antónia után a Tóth Gabi is zokogva távozott az RTL II Szombat esti láz című táncos vetélkedőjéből. A műsorban permanens villantásközeli állapotban táncoló énekesnő valóban sokkal jobban mozog, mint Szilveszter gazda,…..
A fél ország azt találgatja, melyik vetélkedőben fog szerepelni a mémmé vált két ostoba, frigid tyúk, na meg a kopasz tahó, aki az Esőemberrel számoltatja ki, hány betű van az ábécében. Lerántjuk a leplet: ezek a Viasat Észbontók című, április 11-én startoló,…..
Rodzservaltersz 2013.04.05 16:40:08
A Sziget fesztivál szervezői legutóbbi sajtótájékoztatójuk alkalmával inkább a köztársasággá alakulással foglalkoztak, mint a zenei felhozatallal, szóval akkor csak David Guetta nevét tudhattuk meg. Most viszont újabb szűk két tucat zenekart/előadót hoztak nyilvánosságra. Ezek…..
Rodzservaltersz 2013.04.03 12:58:00
Bár kézenfekvőnek látszik, hogy az RTL Klub egyik zászlóshajóját egy tapasztalt műsorvezetőre bízza (Ördög Nóra szülési szabadságon van-lesz), és a csatorna fregoliemberét, a minden műsorban bevethető Sebestyén Balázst tegyék meg a hamarosan induló X-Fator házigazdájának,…..
Rodzservaltersz 2013.03.29 15:08:38
@KrustytheClown:
Az apjának elég buzis a stílusa, lehet, ellenben ez a gyerek csatakbuzi. Elviselhetetlenül férfiatlan gesztusai vannak. Köpedelem.
Mint egy jóféle xenomorph, úgy Ridley Scott Alien-prequelje is szép kis transzformáción ment keresztül, mire elérte a mozivásznat: levedlette címét, lazított a kapcsolatokon, új helyszínre költözött és még befejezését is nyitva hagyta. Forrongott is rendesen a rajongói bázis:…..
hacsaknem Na, ki is a demokrata? 2013.03.27 15:46:30
Egyáltalán nem vagyok kíváncsi Kövér László Heti Válasznak adott interjújának március 28-án megjelenő, teljes terjedelmű változatára. Amit az előrebocsátott böfögésből tudni lehet, így is bőven elég arra, hogy Hofi egykori ténymegállapítása mellé újabb vonalat…..
Rodzservaltersz 2013.03.28 11:12:44
Az idei Sziget új koncepciója alapján a esemény fesztiválköztársasággá válik, ami nem csak új programelemekkel és az eddiginél nagyobb óriáskerékkel jár, hanem egy nagyonszabású záróbulival, ahol személyesen David Guetta szolgáltatja majd az aláfestő zenét. Ez az End…..
Rodzservaltersz 2013.03.27 16:00:15
Sok mindent nem tudunk a fiatal Adi Hitlerről.Például  azt sem, hogy a hitel szó a nevéből egy elírás miatt született. Hitler, mint becsületes zsidó gyermek szívesen hitelezett uzsorakamatra a vele egykorú gój gyermekeknek,  hogy azok divatkompátibilis  eleve…..
Rodzservaltersz 2013.03.26 14:08:02
Kigondoltam Eperjes Károly 2013.03.26 08:50:30
Kossuth- és Jászai-díjas színművész. Kevesen tudják, hogy két könyve is megjelent, mindkettő teológiai témában. Egy ideig -kerek egy hónapig- országgyűlési képviselő. Karrierje kezdetén kissé sután játszik, majd későbbi időszakában kiteljesedik. Karrierje derekán…..
Rodzservaltersz 2013.03.26 14:04:22
A Blikk nagyszerű oknyomozását nem tudjuk kihagyni a mai bulvártermés szemezgetésénél, hiszen egy Dream Girls Hungary nevű escort oldalon ráleltek az Éden hotel méltán elfeledett Szandra nevű szereplőjére, akit mi csak Pókmajomként emlegetünk már két éve. A csaj a műsorban…..
Rodzservaltersz 2013.03.26 13:34:07
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
Rodzservaltersz 2012.12.02 16:30:32
Az NBA vezetése 250 ezer dollárra (55 millió forint) büntette a San Antonio Spurs csapatát, mert nem a legjobb felállásukban állt ki a Miami Heat elleni meccsen. Gregg Popovich edző döntése, ahogy várni lehetett, kiakasztotta David Stern komisszárt. Az edző úgy döntött, három…..
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
Rodzservaltersz 2012.11.25 21:42:11
@annuschka:
LGT. HBB, ezek zenekarok voltak. Piramis nem. Az meg, hogy hányan szerették Révészt...hát Istenem, PSY-t is sokan szeretik. Attól még szar.
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
Rodzservaltersz 2012.11.24 12:11:51
@beloke:
Kérdésedre válaszolva: úgy, hogy ez nem tehetségkutató.
Megvan az első áldozata az NBA színészkedés (flopping) ellen hozott új szabályának. A Brooklyn Nets játékosának, Reggie Evansnek 5000 dollárt (cca. 1 millió forint) kell fizetni, mert másodjára is dobálta magát a Los Angeles Lakers elleni 95-90-re elvesztett meccsen, amikor Metta…..