Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thatrugreally tiedtheroomtogether

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár már több After Dark Horrorfest filmhez volt szerencsém, ezt itt anyukám ajánlotta váratlanul, ami kicsit meglepőnek hangzik, de mivel ő ápolónő, talán annyira mégsem. Tudom, hogy a boncolásos jelenetek különösen lenyűgözik, ha jól vannak megcsinálva (a Fűrész III…..
Szívesen mondanám, hogy ez a kommentek között sokszor előforduló mondat inspirálta Lisztes kollégát, amikor (többek között) az én igen haszontalan segítségemmel belefogott a R.E.M.-be, valószínűleg azonban nem ez a helyzet. De az tagadhatatlan, hogy aki szerelmese (elnézést,…..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
aeon flux mi lesz 2015-ben... 2015.01.01 15:10:00
...az első film, amit megnézel? (Az év végi nagy hátránylemorzsolást követően most valami nagy és epikus szépségre vágyom... vagy egy horrorra, mert az bármikor jöhet.)...az első sorozatepizód, amit megnézel? (Le kéne már dönteni a Kártyavárat, de lehet, hogy újradarálom a…..
Smoking Barrels Dark City (1998) 2014.09.13 06:00:00
1998 decemberében járunk. Általános iskolás fejjel egy különösen hideg péntek estén az éppen szalagavatóra igyekvő nagybácsimmal vitettem át magamat a szülővárosom másik szegletébe, hogy a takaréklángon üzemelő helyi moziban megtekinthessem A filmet. Azt az alkotást, aminek…..
Durva Mexikó, hasi fájdalom, éneklő postás, szerelmes Douglas. Heti bemutatók...
thatrugreally tiedtheroomtogether 2014.09.04 11:32:39
Nem lepődnék meg rajta, ha már a venezuelai bemutató után megvették volna a jogokat a kiégett hollywood-i filmesek. Alejandro Hidalgo első filmje nemcsak kenterbe veri a tengerentúl teljes, 2000 után készült horror felhozatalát, hanem vetekszik még a legjobb francia és spanyol…..
Természetesen nem a filmezést, hanem Ellen Ripley történetét. A színésznő a hollywoodi Hero Complex Film Festival elnevezésű rendezvény egy hallgatói fórumán beszélt az Alien-saga lehetséges ötödik részéről. Ahogy ő fogalmazott, a sorozat és a rajongók megérdemelnék a sztori érdemi lezárását, mert…..
thatrugreally tiedtheroomtogether 2014.06.04 19:47:36
@field 64: Ja, a Prometheus jobb lett volna, ha van forgatókönyvük hozzá... De nem volt. :(
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..
thatrugreally tiedtheroomtogether 2014.06.04 12:25:22
Steve Sessions neve nem hiszem, hogy itthon túl ismert lenne, az úriember már jó néhány horrorfilmet tető alá hozott, de többnyire a zs-kategóriás posványban mozgolódik. Nem is olyan régen valószínűleg sokat gondolkozott új filmjén és azon járhatott vajon mi az, ami eladható…..
thatrugreally tiedtheroomtogether 2013.11.28 12:09:07
Danny Trejo az utóbbi időben nagy kedvvel veszi fel a harcot a zombihordák ellen, hiszen tavaly ott volt a Rise of the Zombies, idén pedig a Zombie Hunter. A következő dobás viszont kap egy kis csavart is, ugyanis nem hétköznapi agyhalottak mennek a nőideál Trejonak, hanem vulkán…..
Ezen a hétvégén sem szeretnénk Titeket filmes lista nélkül hagyni, így ismét lépjünk egyet vissza az években és lessünk rá, hogy mit is érdemes megnézni a 2005-ös évből, már ha horrorról beszélünk. A lista természetesen ezúttal sem hiánytalan, így kommentben várjuk a…..
Robert Rodriguez második Machete története a precíz pénzügyi pofára esés egyik tipikus esete, aminek köszönhetően valószínűleg több folytatásra már nem is igen kell számítanunk, ellenben a kamu előzetes természetesen elkészült, hiszen a film is tulajdonképpen innét nőtte ki…..
Heten vannak már a Horror Cselendzsek, mint a bélontó, fejlevágó gonoszok. Ha jó geekekként hajlandóak vagytok egy hónapig mellőzni szociális kapcsolataitokat (ez nem lehet túl nehéz, nem mintha lennének olyanok), és csak arra koncentráltok, hogy minél több véres, lucskos,…..
thatrugreally tiedtheroomtogether 2013.10.18 19:04:00
The Burrowers (2008)

Öko-horror a vadnyugaton. A fehér ember nem csak a humán őslakosoknak tett be, de kiirtotta a bölények nagy részét is, ezért a még ősibb lakók a "Burrowerek"
elkezdenek embereket kajálni, de nem ám akárhogy, hanem... Nem írom le, mert ez már spoileres lehet, de horrorisztikus módszerekkel táplálkoznak, az biztos. Az egész sztori egy indián területekre tett kereső-mentőexpediciót követ végig: Miután egy éjszaka két farmer család is eltűnik összeverődik a helyi kemény-cowboy alakulat, némi katonai segítséggel kiegészülve és nekivágnak felkutatni az eltűnteket, akiket persze csak a mocsok indiánok rabolhattak el, mert kint a prérin nincs túl sok más opció. Nagyon jó pont a karakterek és az egymáshoz való viszonyulásuk ábrázolása és a filmet végigkísérő, már-már poszt-apokaliptikus hangulat, ugyanakkor kár, hogy a nem túl gyors film még így is néhol el lett kapkodva, pl. a film felütésénél több idő kellett volna az igazán erős atmoszféra kibontakoztatásához. Az utazás az indián területekre is lehetett volna egy kicsit lidércesebb, de azért így is bevillan néha a kilátástalan, elhagyatott, nincs hová menekülni érzés. Pozitívum, hogy bár kis pénzből garázdálkodtak az alkotók, a szörnyek egész jók lettek és megfelelő helyen, megfelelő mértékben történt az adagolásuk. Összegzés: Hibái ellenére is jól átgondolt, minimál eszközökkel is kellemes hatást kiváltó mozi, legalább egyszeri megnézésre.
Félre kalitkával, félre ablakpárkánnyal, a kölesnél ugyanis jóval fajsúlyosabb étkek kerülnek terítékre elkövetkezendő posztjainkban. A Nimfas Korporations (ki az a Korporésön?), a Meteorfilmmel karöltve (csecsemőkorukban rókatejet szophattak...) kulináris kirándulásra…..
thatrugreally tiedtheroomtogether 2013.03.17 21:52:18
Vajh tényleg ez lesz a csináld-magad szuperhősök Birodalom visszavágja, ahogy azt az író/rendező ígéri? Az előzetes még nem segít eldönteni ezt a kérdést. ..
thatrugreally tiedtheroomtogether 2013.03.15 00:42:07
Valószínűleg kevesen vitatkoznának azzal a kijelentéssel, hogy a sci-fi a film médiumának legizgalmasabb zsánere. Már csak azért is, mert a tudományos-fantasztikumot gyakorlatilag nem is lehet zsánerkeretek közé szorítani, hisz olyan sokoldalú világról van szó, amely történeti…..
Úgy tűnik, egyedül J.J. Abrams képes arra, hogy az első előzetes prezentálásáig bármit is titokban tartson. A Star Warst, illetve e Prometheus 2-t passzoló Brad Bird/Damon Lindelof páros sokáig rejtegette az egykoron 1952 címre hallgató, a későbbiekben Tomorrowlandre átkeresztelt…..
Még ki sem örömködtük/bosszankodtuk magunkat azt a hírt hallva, hogy J.J. Abrams elvállalta a Star Wars: Episode VII rendezését, már be is futott az első rossz/jó hír: egyáltalán nem biztos, hogy Abrams vezetésével 2015-ben visszatérhetünk abba a messzi, messzi galaxisba, a…..
Közeleg a Boszorkányvadászok bemutatója - itthon február 7-re esik - ezért pedig mindenképpen szükség volt már egy új előzetesre is, mert a nélkül a világ sem lenne világ. A trailer persze menetrendszerűen meg is érkezett, a baj viszont továbbra is az, hogy engem még mindig nem…..
A képen látható három sör jelenti a hazai sörgyártás derékhadát. Igaz részesedésük a hazai sörpiacon egyre csökken. Az egykori kommersz ma közép kategória részesedése a hetven százalékról persze nem azért csökkent ötvenegyre, mert a hazai fogyasztók érdeklődése a prémium és szuperprémium sörök felé…..
Ez a képregény több okból is nagyon közel áll a szívemhez. Az egyik, hogy életem második horrorfilmje volt még kisiskolás koromban A bolygó neve: Halál és  jó pár évig a legnagyobb kedvencem is. Nagyanyámnál egy nap többször is képes voltam megnézni videón. A másik pedig a…..
Kiesések, csúszások, el nem jövetelek - ugyan a helyzet konszolidálódott a megszaporodott független forgalmazók jelenléte óta, azért még mindig van miért izgulni jelenünk filmellátásán. Éppen ezért, no meg a móka kedvéért, ezúttal inkább a múltba révedünk e rendhagyó, minden aktualitástól mentes…..
Talán derenghet néhány embernek, hogy évekkel ezelőtt hallott a Gallowwalkers zombis westernről, amelyben Wesley Snipes játssza a központi karaktert. Volt előzetes is, de aztán szép csendben lekerült a radarról. A produkcióhoz eredetileg 2005-ben láttak volna hozzá Chow Yun-Fat és…..