Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konzerális

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem igazán sikerült növényzeti szempontból Budapesten, a XI. kerületben a Kondorosi út felújítása.   Az osztott pályás út közepén lévő zöldszigetre oda is raktak növényeket, ahova nem kellett volna. A felvételből egyértelműen kitűnik, a kanyarodó autósnak szinte teljesen be kell jönnie az útra,…..
  Aki meg akarja haladni az ideológiai vitákat, az a status quo-t képviseli...
Mi is megírtuk, hogy Bánó András az Egyenes beszédben fullba nyomta a kretént és a cigányok lélektanáról kérdezgette Osztolykán Ágnest, az LMP képviselőjét, aki állta a verbális pofonokat, de azért láthatólag olyan volt, mintha igazából ütötték volna. Most megérkezett a…..
A villába jónőként bekerülő Koch Izabelláról kiderítette a Blikk (nemigen volt nehéz dolguk), hogy két éven át egy nevelőintézetben lakott, mert voltak gondjai a piával meg a fűvel meg a gina nevű cuccal, nahát. Az egykori szobatárs szerint a két év nem volt elég a…..
Konzerális 2014.02.05 14:02:35
OFF: @sixx: így elfecsérelni a 10000 Tízezredik hozzáoszlásodat...
Miután az egész világsajtót bejárta, hogy a Red Hot Chili Peppers playbackelt a Super Bowl félidei show-ja alatt, Flea úgy gondolta, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba. A basszusgitáros egy hosszú üzenetben mondja el a zenekar honlapján, hogy miért kellett ezt csinálni, illetve…..
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Ha legközelebb tüntetést szerveztek: 1. A neonácik majomketrecét toljátok hátrébb a Jégbüfé mellett! 2. Ha valaki felszólal, előbb próbálja el egy tükör előtt. 3. Nagygyűlés előtt olvassátok el egymás beszédeit. 4. Egy szónok nem kaphat többet 10…..
Konzerális 2012.10.24 12:16:35
@TetraB: Medgyessyre emlékszünk, ő is ilyen szónoki hibákkal kezdte, aztán mi lett belőle. Szerintem profik dolgoznak az Ő kezük alá is, csak az esendőség közel hozza a választókat a kiválasztotthoz.
Őszintén bevallom: még mindig le vagyok nyűgözve Rogán Antal legutóbbi performanszától. Egy kis irigység is bujkál persze bennem (hogy ez nem nekem jutott eszembe!), de az alaphangot mégis a tisztelettel vegyes elragadtatás kell jellemezze. A belvárosi polgármester ugyanis az összes…..