Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f.zsolti

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2001 óta szolgáló, leharcolt íróasztaltól vettem búcsút a költözésnél, az alsó fiókban őriztem a kiemelt ügyek hordalékait. Ahogy kipakoltam a poros dossziékat, sorra megelevenedtek az elmúlt nyolc év nagy történetei: az In-Forrás Kht. viselt ügyei, Baja Ferenc és a Proware…..
Parkolj ingyen Parkolj ingyen? 2008.01.24 10:17:13
Az elmúlt időszakban többször lehetett hallani arról, hogy különböző parkoló társaságok, behajtócégek milyen fenyegetéssel, ne adj Isten trükkökkel próbálják rávenni arra az embereket, hogy a több évvel korábban kiszabott (vagy jogos - vagy nem) parkolási díjakat fizessék…..
Breitkopf nevű kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket erre az oldalra. Wittman Ferenc bizalomgerjesztő videója valószínűleg a műfaj - a lehúzós MLM rendszerek - egyik legbizarrabb képviselője, ha ez nem lenne, említésre sem érdemes lenne az oldal. A kamerába sugárzott mondatok…..
Sokféle spamet kaptunk már, tele velük a padlás. Ami most érkezett, az egy kicsit különbözik a többitől, bár azt azért nem állíthatnánk, hogy kiemelkedik közülük, mint gladiátor az eunuchok táborából. Emberünk - a tücsök és hangya nyomdokain járva - szorgos nyári…..