Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DarkPrince07

7 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zolyval a következő filmekről dumáltunk -Expendables 2 -Ted -Az emlékmás (2012)/ Az emlékmás (1990) --Fifti Fifti --Prometheus Életrevalók -Mission Impossible 4 -Kínában kutyákat esznek I Kina spiser de hunde 1999 A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (110…..
DarkPrince07 2012.09.11 21:33:39
Tinis koromban ez a DOS-os játék nagy sláger volt az osztályomban. Nem egy megunhatatlan valami, de azért párszor el lehet lenni vele. Itt letölthetitek (100 kb)  ..
Túléltük az Oscaros szezont és bár mindent nem sikerült megnéznem, amit akartam volna (a "Beszélnünk kell Kevinről"-t még igyekszem pótolni), azért a legfontosabbakat igen. A Hugót majd kiveszem tékából ha megjelenik dvd-n.Jövő héten megnézzük aAztán 22.-én…..
Látom az Otherworld.hu oldalán, hogy van egy Syndicate remake és ez egy jó alkalom arra, hogy eszembe jusson, milyen király volt az 1993-as verzió. Természetesen lényegesen másképp néz ki, mint az új csillivilli verzió, de ha választhatnék a kettő közül, biztosan megint a…..
Úgy látszik megtalálnak a számomra értelmezhetetlen viccek. A "Helyi Téma" legalja propaganda közéleti hetilap címlapján van ez a kifejezetten ronda kis képes poén(?!), amit képtelenek vagyunk értelmezni.  ..
Technikai paraméterekért belenéztem a trilógia második részébe, mielőtt elkészítettem a videót az újonnan megjelent Blu-Ray kiadványról. Technikailag semmi kivetnivalót nem találtam, amit ki lehetett hozni, a lemez kihozta. A hangok nem adnak olyan frenetikus élményt, mint az…..
Nincs mese, ha nagyon algás a páncél, akkor bizony le kell súrolni. Ilyenkor lehet mindig megtapasztalni, hogy mennyire nincs barátságban a jó öreg fogkefével. Agresszív és hisztis egy fenevad!   ..
DarkPrince07 2011.10.17 00:05:43
...egyelőre csak 2 darabos, de a Jurassic Park trilógia már elő van rendelve.Azonban ez nem jelenti, hogy mostantól már csak kéken látnék... Eszem ágában sincs megvenni ugyanazt BD-en, ami már megvan dvd-n...Sokan csinálják, amit enyhe túlzásnak tartok. Azonban az olyan filmeknél,…..
Azért az már nem semmi teljesítmény, hogy kevesebb, mint 10 hónap alatt rögtön három olyan film is megcsodálható magyar mozikban, amelynek a témája enyhén szólva hasonló. És nem szar B-filmekről van szó, hanem azért mégis elég híres színészekkel.Na nézzük1. Szerelem és…..
Most néztem éppen a hatodik (és szerintem legjobb) Star Wars epizódot (Jedi visszatér) és rögtön három olyan jelenet is volt, ahol képtelen voltam a filmben zajló részre összpontosítani, mert eszembe jutottak azok a vicces videók, ahol ezeket a jeleneteket felhasználták és így…..
Tudom, sikeres ember nem lehet, aki TV2 híradót néz és igazat is adok neki. Mentségemre, tudatosan tényleg nem néztem, de kapcsolgatáskor (egyébként siralmasan szar műsörök mennek különösen 6 és 7 között) láttam ezt a képet és kicsit kiakadtam. Az elmebeteg norvég állat, aki…..
A Filmbarátok #5-ben a "Nagy szökés" kibeszélésénél megemlítettem, hogy az alkotásban van egy kuriózum, amely még ma is kicsit titokzatos. Nem nagyon van alátámasztva sehol az a tény, hogy Harrison Ford szerepelt volna ebben a filmben, de a felvétel alapján azért nehéz…..
Kedvenc kritikusunk készített egy válaszvideót az őt ért vádakra.  A pacák azon kívül, hogy ezzel a válasszal ellentmond magának, fel sem fogja szerintem, hogy igazából mi a baja az embereknek. A legtöbb felháborodást nem az a tény keltette, hogy nem szereti a…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Sziasztok!Hát jó régen írtam ide, de mégis mintha tegnap lett volna. Nos, igen, lesz új videó, de nem az előre betervezett PoP T2T, hanem valami más, de még azt sem tudom mikor. Tehát lesz új videó.Megjelenés: 2011 Q1..
Blogolkodom, tehát vagyok PS1, PS2 2011.01.11 09:30:50
Nemrég elővettem újra a két konzolomat és rájöttem, hogy milyen jól lehet játszani ezekkel is még. Hiába van jó pár játékom mindkét konzolra, gyakorlatilag csak a Playstation 1-et használtuk és ott is az NHL 2000-et és az NFL Blitz 2000-et.Playstation 2-re vettem úgy…..
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Mint tudjátok, épp költözöm (vagy inkább már beköltöztem), de még hadiállapotok vannak. Illetve még internet sincs, úgyhogy pár percre tudok csak kunyerálni máshonnan. Ráadásul a számítógépemet is lecseréltem, most már laptopon fogom nyomni, remélem Fraps nem fog kiakadni…..
DarkPrince07 2010.09.20 18:23:29
Hamarosan megjelenik majd az új videó. Bár még sehol sem tartok, de lesznek majd szabadnapjaim. És csak azért sem írom le, melyik filmből van ez ;)  ..
DarkPrince07 2010.08.31 10:42:57