Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ide mit kell írni?

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1890. A Washington és High-híd a New York-i Harlem-folyó felett. Mintha nem is egy nagyvárosban lennének..
Ide mit kell írni? 2020.07.28 12:34:26
@Billy a kölyök: Ez egyszerű , a KGB-nél csak bányarém volt raktáron. A dögös bombázókat exportra szánták , hogy nyugaton még több elvtársat tudjanak beszervezni ...
Az Egyesült Államokban több munkáltató chipeket ültet alkalmazottaiba, hogy jobban nyomon tudja követni, figyelje a munka termelékenységét, hatékonyságát, és ha kell, eredményesebben növelje azt. A tendencia az utóbbi években erősödött fel, vállalatok kisméretű, bőralatti RFID-chipekkel „címkézik…..
A rómaiakat és a leprásokat is szolgálta, a szárazföldhöz hidakkal kötött Fürdősziget. De vajon mi okozta a vesztét? Forrás: Arcanum Digitális Tudománytár / Királyi Magyar Természettudomnyi Társulat Évkönyv 1851..
Egy csokornyi az olcsó és ötletes kütyükből, amivel megajándékozhatjuk szeretteinket vagy magunkat...
Ide mit kell írni? 2020.04.22 12:41:19
@Alick: Több éve rendelek alirol 50-100 közötti termék jött már nekem, , családba céghez az elmult 5 évben . 3 termék nem ért ide , de ott ment 3. hónap után a dispute és a full refund .

A fényszóró jó cucc , nagyon hasonlót használunk többet is . Van ebből olyan ami elakadásjelző háromszög alaku , széle piros ledes . közepe meg ilyen lámpás , elemes és aksis is van , minden kocsiba ajánlott
Vonatközlekedés pusztán nappanelekkel? Sajnos még nem terjedt el ez a megoldás, mindössze egy 3 kilométeres, teljesen egyenes sínszakaszon működik. De a lényeg, hogy létezik már olyan vasút, amelyik pusztán a vagonok tetejére és az állomásokra szerelt napelemeit használja a…..
Az európa parlamenti választások közeledésével egyre több szó esik Európáról, annak előnyeiről és hátrányairól. Szép számmal akad mindkettő, de valószínűleg a legelszántabb euroszkeptikusok sem vitatják, hogy a határok átjárhatósága az Unión belül jó dolog. Hogy nem…..
Ide mit kell írni? 2014.07.11 13:27:09
@maxell az okoskodó birka:

Guatemala - Burma ???????

Valamit negyon benéztél vagy elírtál. Nem demilitalizált övezet , hanem minimum a Csendes-óceán meg a Himalája van köztük ...
Egészen elképesztő, 4,5 négyzetkilométeres, 100 hotellel és apartmannal, klimatizált utcákkal épül a világ legnagyobb bevásárló-központja. Természetesen Dubaiban, hol máshol… Dubai nem aprózza el, és alighanem már készül az olajkorszak utáni időkre is, hiszen itt…..
Napi Szégyen Pony, az orángután 2014.06.16 12:00:00
A prostitúció jelensége a hétköznapok része. Gyakran hallani szomorú dolgokat a lányok sorsáról, a rossz bánásmódról stb. De sok szörnyűség között kiemelt helyet foglal Pony esete. Pony egy borneói kis faluban, Kareng Pangiban töltötte életének korai szakaszát, bezárva,…..
A mai Blikk online egyik vezető anyaga, miszerint a korábban felmerült pletyka, mármint az, hogy Stohl Andrást az RTL egyik egykori arcát a TV2 szerette volna leigazolni, igaz, sőt, konkrét számokról is írnak a cikkben: tízmilliós gázsira mondott nemet a színész. Már ha igaz a…..
1993. február 26-án bomba robbant a World Trade Center északi tornyának tövében. A merénylő tervei szerint a detonáció ütötte lyuk miatt az épület rádől majd a déli toronyra, elpusztítva mindkettőt. A terv nem egészen így sült el, de amellett, hogy 6 ember életét vesztette,…..
Ide mit kell írni? 2014.02.10 11:43:54
Hogy mi lesz az emberből egy katasztrófa esetén itt ki lehet próbálni virtuálisan :

index.hu/tech/2014/02/08/dayz/

Illetve kerin a neten az argentín államcsődről is egy leírás elég régen , az is érdemes olvasgatni..
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Ide mit kell írni? 2014.01.30 14:43:15
@AvgDvl: A gyalogosnak IS !!
Évente megújítandó egészségügyi vizsgával ! + az összes járókeretre kötelező téligumit !
( Vagy ne adjak ötleteket mert még bevezetik és fizethetünk...?)
A biciklikre házilag is felszerelhető elektromos motor prototípusát készítette el egy New York-i fiatalokból álló csoport. A kerékpározás mellett elkötelezett társaság időt és fáradtságot nem kímélve állította össze a FlyKly névre keresztelt szerkezetet, amellyel most a…..
Ide mit kell írni? 2013.10.17 16:51:18
@ymel: Dobnál egy címet , hol találtál ennyiért ? Vagy ez akku nélküli ár ?
Ide mit kell írni? 2013.10.17 16:52:42
@Petyat: Tőled is kérhetnék egy címet ? Hol lehet 50-60 körül venni hasonlót ?
László rossz választ kapott, amikor egy olyan terméket szeretett volna megvásárolni, ami nem volt épp készleten: Nem szokásom ilyet tenni, azonban most megteszem: szeretnék panaszt tenni egy a várpalotai boltban dolgozó kollégájukra: Bementem, hogy vegyek az újonnan vásárolt…..
Ide mit kell írni? 2013.01.29 17:12:05
@TomP:
Nálad a pont . És a hölgy még igazat is mondott , ha t partneres , akkor azon az áron kell adja , mint a Tpont , de a szállítást ő fizeti . ( na jó mondjuk nem is egy dolgot visznek neki egyszerre ) . Ha mondta volna neki , hogy kér mellé 1 mobilnetet vagy tévét , vagy valami előfizetést , mindjárt derűsebb felét mutatta volna . ( Ugyanis az előfizetés kötésért kapják a pénzt , az eszközökön talán ha 100FT jutalék van)
Ónodi György, a Heti hetes producere a hir24.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy miután kiderült, nem Alföldi Róbert nyerte a Nemzeti Színház igazgatói pályázatát, szeretnék, ha visszatérne a Heti hetesbe. „Robit mindig nagyon szerették a nézők, ő volt a Heti hetes történetének…..
Ide mit kell írni? 2012.12.20 16:22:18
@nem akar az ökörcsorda legelni:
Haladó gondolkodású nyugdíjas:

Torgyán ?
Csiccsolína ?

Kiszel T. ( vagy ő még csak úgy néz ki ?)
. . Az én puttonyomban egy ötcsillagos szállodává alakított viktoriánus tengeri erőd lapul. A dél-angliai Portsmouth kikötőjének közelében, a Solent szorosban található Spitbank Fort egy három tengeri erődből álló együttes legkisebb, 50m átmérőjű…..
Mónika számlájáról vélhetően klónozott bankkártyával levettek 563 ezer forintot idén júliusban. Minthogy sms-értesítést nem kért a számlájáról, csak a 6. pénzkivétel után tűnt fel neki a lopás. November végére az is kiderült, hogy OTP-automatákból vették fel a…..
Ide mit kell írni? 2012.12.05 17:12:05
@Manyecska: Az enyém is imádja ..
de fél zacskónál többet nem pucolok neki
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd egy olyan országban fogunk élni, ahol a toalettre nemcsak belülről - ugye az illem kedvéért - hanem kivülről is zárat kell szerelnünk. Mert aminek szaga van, azt viszik, gyakorlatilag ez a legelső és zsigerből jövő tanulság, amit a felcsúti…..
A héten még kitart a dalszövegezés az órákon, aztán a jövő héten vitatkozni fogunk. Legalábbis remélem, rá lehet őket venni - némi rásegítéssel - a beszélgetésre. A tervezett téma már eddig is szóba kerül olykor itt-ott: a kutyaevés kérdésköre. Ez egyike a Kínát…..
Kilencvenhat évesen nemzett gyereket egy indiai nyugdíjas, megdöntve ezzel a saját rekordját. Most eláruljuk, hogy a szerencsés férfi szerint mi a hosszú aktivitás titka. A kilencvenhat éves Ramjeet Raghav és felesége, a feleannyi idős Shakuntala nemrég ünnepelték második…..
Ide mit kell írni? 2012.10.18 13:04:38
@labi: Reggel munkahely -titkárnő . Dél , ebédidő - barátnő . Aztán este mindent bele a feleséggel .

Egészséges és változatos !
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Ide mit kell írni? 2012.10.12 14:11:21
@no-night: Nagyrészt igazad van , csak próbálj annak eladni valamit akinek 3 napja nincs netje és csak ordítva szitkozódva beszél veled a "Kedves Ügyfél". , vagy ahova újat mész bekapcsolni ott még egyet .
De erről lehet hogy első kézből jobban tudna mesélni aki benne van , ha merne...