Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morife

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zöld íjász nézői már láthatták azt a pillanatot (a többieknek: SPOILER), amikor két résznyi vendégszereplése lezárásaként Barry Allent villámcsapás éri. Nos, ahogy sejtettük, a The CW csatorna meg is rendelte a karakter önálló sorozatát, és már itt is van a The Flash…..
Társasjátékok szempontjából ragyogó évet hagytunk magunk mögött. Bebizonyosodott, hogy nem túloznak a szárnyaló aranykorszakot kikiáltó megállapítások, hiszen soha az életben ilyen magaslatokban nem volt még a társasjáték-ipar, és hasonlóképp mi, Homo Ludensek sem voltunk…..
morife 2014.01.17 12:44:18
@Guild: @kukilopezromero: @wice: Köszi a válaszokat, viszont ezekkel a klubnapokkal annyi a baj, hogy vidéki vagyok, ezért nehezen tudnám megoldani, hogy elmenjek. Nagy ritkán akad 1-2, de sajnos az olyan is.
Mint az közismert, az aurorai lövöldözés miatt szeptemberről januárra csúszott a Gengszterosztag bemutatója, hisz annak egyik jelenetét - az első trailerben is szereplő mozis mészárlást - újra kellett forgatni. Az új előzetes sem szűkölködik az erőszakban, és a Warnerrel…..