Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eumik

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Letörtem, mint a napelemtenderét vesztő Orbán vő: itt hagy minket a kiapadhatatlan humorforrás, A Máté. Pedig ember nincs másik a Fideszben, aki ekkora átéléssel sírja bele a kamerába: kémprogramot telepít a Bajnai, megfigyelneklehallgatnakeladnakkitudjahova?! Senki nem tud úgy…..
Uniszónóban megy Bajnai Gordon ekézése a Szolidaritás tegnapi gyűlésén elkövetett szoborállítás-döntögetés ügyében. Ízléstelenség, ’56-os hősök meggyalázása, nemtelen politikai eszközök, alpári stílus. Így a verdikt, és Bajnaiék félig-meddig el is határolódnak…..
Eumik 2013.10.02 10:09:23
@Lindalinda: Éljen a Párt! Éljen szeretett Vezérünk, aki országunkat győzelemre vezeti a hanyatló, erkölcsi fertőben fetrengő nyugati imperialisták ellen! Éljen a békeharc!
Megújult a Liberálisok honlapja. Aki nem tudná: ez Fodor Gábor nem létező pártja, amelyik facebook-bejegyzésekkel és sajtótájékoztatókkal próbálja a létezés látszatát kelteni. A párt egyetlen célja, hogy Fodor Gábor az MSZP listáján parlamentbe jutást érő helyet kapjon,…..
Megnyugtató érzéssel tölt el, hogy a nemzeti radikális média a korrupció ütőerén tartja a kezét, egy aljas mutyi sem maradhat leleplezetlenül. Fájhat is a feje Papcsák Ferenc gazdag, tolvaj fideszesnek, a Blikk ugyanis megírta, az Alfahír átvette, a Kuruc.info pedig felháborodva…..
A csodálatos tehetségű Edvin Marton úgy próbál nagy felhajtást keríteni legújabb koncertje körül, hogy állítása, és a plakátok szerint nem máson fog hegedülni, mint egy valódi ritkaságon, egy 3 millió dollár értékű Stradivari hegedűn. A Bors azonban mai számában azt…..
Végre eljött a nyár, megjegyzem kurvára ideje volt már így június közepe felé, kívánni sem lehetne jobb időtöltést, mint az esti meccsek után egy pohár jéghideg söröcske elkortyolása után összebújni az asszonnyal. Vagy hogyvoltot írni. Az előző rész óta csak pár óra…..
Még hogy nem lehet parkolni a Belvárosban? Ugyan már! Csak kreatívan kell csinálni. Úgy, mint ahogy az a Járókelő.hu fotósorozatán látható. A bejárat előtti helyet szépen lefoglalják négy kamumotorral és amikor kell, a bankvezető (vagy sofőrje) odacsörög, hogy el lehet tolni a…..
GFG Blog Letépett álarcok 2013.02.24 16:00:06
„Ez a trónfosztott szellem gyújt világot / sejtjeim éjében, idegeim / hamar rozsdásodó drótszálain az ő parancsa futkos. / Ő nem tűri, hogy a legyőzetés / szégyenébe belenyugodva, / tehetetlenül elheverjek / ürülékem kupacai között. / Ő késztetett föloldhatatlan…..
Ezzel a Zsiga Marcival mindig csak a baj van. Vagy a sajtóval, akik kiszúrják a duplán fölvett költségtérítést, a miskolci önkormányzati cégekbe eldugott rokonokat, a rendkívüli aszfaltozást és most legújabban azt a kismiújságot, hogy a frissen vásárolt kéró árával nem tud…..
Világszerte forradalmasíthatja az oktatást Orbán Viktor és Hoffmann Rózsa zseniális gondolata. A nemzeti idegennyelv-oktatás fejlesztésének stratégiája az általános iskolától a diplomáig – Fehér könyv 2012–2018 (pdf) című anyagban, amely 2012 decemberében jelent meg a…..
Eumik 2013.01.07 12:07:47
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi: Jól látod! Nyilván, ezt akarom kifejezni, hogy nekik a "hó" a fontos, ezért van sok szavuk rá....nekünk meg az nem annyira fontos, hanem másra van több szavunk. DE ez nem fokmérője annak, hogy melyik nyelv a komplexebb, fejlettebb, összetettebb!
Nem lehet összehasonlítani a nyelveket úgy, ahogy Hoffmann-ék teszik!
Eumik 2013.01.07 13:17:02
@anarch: OK, csak kérdeztem! Peace! :-)
Eumik 2013.01.07 13:22:25
@Trompf: Ez abszolút így van! Ezt nem is vitatja senki!
Én csak a kiindulópontot nem értem: a németre miért mondja HR, hogy az komplexebb, összetettebb, mint az angol?!
Jövő márciustól már hét gépet tart Budapesten, így harmad akkora flottával és ötödannyi dolgozóval is több utast hoz a magyar fővárosba, mint tavaly a Malév. Magyarok hozták létre, magyar zászló díszíti a gépek oldalát, magyarok az utaskísérők. Kell ennél több egy új…..
Pontosan tíz hónapja omlott össze a Malév nevű szarkupac, azóta jobb érzése lehet az adófizetőnek: kissé csökkentek a csont felesleges állami kiadások. Az is látszik, hogy a bedőlés után nyomott rengeteg rinya is nagyrészt felesleges volt, a piac alapvetően megoldja, amit meg…..
Eumik 2012.12.03 12:11:28
negyedikkerulo.blogspot.de/2012/10/mar-nem-szallunk-rendelkezesere.html

A MALÉV újraindításához minden kész volt.....de a FideSS elkúrta...mint azóta mindig, mindenkor, mindent!

Egyébként NAGYON KÉNE EGY ÚJ LÉGITÁRSASÁG
Eumik 2012.12.11 13:09:20
@Steppenwolf: Tehát lett volna, és ma is repülne a "MALÉV", vagy valamilyen nemzeti légitársaság ha Oszkó P-éken múlik a dolog. MOST NINCS SEMMI! Akkor melyik szcenárió a jobb?
Egyetlen európai nemzeti légitársaság sem nyereséges, - a LH, a BA, az AF sem,- de a nemzeti kormányok támogatják, csak könyveléstechnikai kérdés a dolog..
A mi nyomorult fidesz kormányunk pedig elkúrta. Ez van.
50 millió forint támogatást utalt át idén tavasszal a Ferencvárosi Torna Club-nak a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt, derül ki a céghez a Kimittud közadatigénylő portálon keresztül beküldött közérdekű adatigénylésünkre adott válaszból. A Fradi egészen jól…..
Néha elgondolkozom azon, hogy milyen lehet baromarcúnak születni. Mondjuk ez a dilemma a látszólagos párhuzamok ellenére nem kötődik szorosan a mai bejegyzés témájához. Zsiga Marcell vitathatatlanul sikeres ember, és még idejében rájött, hogy nem érdemes, vegyészmérnöknek,…..
Mi más is lehetne, mint Moszkva? (Na jó, akad még egy-két ötletem...) A mai történet tehát onnan érkezett, Annamária írta, aki egyszer már jelentkezett az orosz fővárosból. Kiderül, tényleg olyan drága város-e (és ez mit is jelent pontosan), de szó lesz sok minden más,…..
Képzeljük csak el, hogy mi lenne, ha a tavasszal megrendezendő magyar-román világbajnoki selejtezőn az MLSZ döntené el, hogy kik legyenek a bírók, hogy mekkora legyen a pálya mérete, hogy mekkora legyen a kapu, hogy hány csere lehet, hogy hány percig melegíthetnek a meccs előtt a…..
Pedig csak néhány megállót terveztem megtenni a 206-os busszal, erre tessék, belecsöppentem a semmihez sem hasonlítható haseki világba. Oh, boldog békeidők. Az oldalsó szélvédőn a következő kinyomtatott A/3-as tájékoztatóval szembesültem: "Örömmel tájékoztatjuk TISZTELT…..
A TASZ jelenti A diktatúra neve 2012.11.25 20:34:04
Bár a választási eljárásról szóló törvényjavaslat zárószavazását elhalasztotta az Országgyűlés, ez a hét sem múlt el egy újabb antidemokratikus és alkotmányellenes törvény elfogadása nélkül. Az egyes törvényeknek a XX. századi önkényuralmi rendszerekhez köthető elnevezések tilalmával összefüggő…..
Kommenteltek? Andropov elvtárs intézkedjen. Hajnalban, igen. Ha a KGB nem boldogul kérjen segítséget a Médiahatóságtól. Szalai, da.  Takarják ki őket, vezércikk a Pravdában, a szokásos. Bérencek, vádaskodók, írjanak amit akarnak. Daszvidánja. Nu…..
Frappáns tudósítást láthattunk a nap legfontosabb eseményéről, Angela Merkel és Orbán Viktor találkozójáról a TV2 délutáni híradójában, csütörtökön. A műsorvezető ezekkel a mondatokkal vezette fel a bejelentkezést:Angela Merkellel tárgyal Berlinben Orbán Viktor. Losonczi…..