Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egykeresztenyanya

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt írja a Blikk itt, hogy Geszti mentor meglehetősen éles szavakkal illette a hétvégi X-Faktorban továbbjuttatott Csobot Adélt, aki ugye saját mentoráltját, Szabó Dávidot verte ki a jövő vasárnapi finéléból. Geszti szerint Csobot nem a hangja miatt jutott tovább, mert ami az…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
egykeresztenyanya 2012.12.09 20:13:24
@Úz Bence: Te véletlenül nem a birca maxval vagy?
egykeresztenyanya 2012.12.09 20:18:37
@Úz Bence: Nem kéne kettősmércézned, az általad bemutatott párhuzam nem létezik: a szerző (nem létező) teljesítmény alapján fikázta nagyon is jogosan az x-faktorban látott teljesítményeket, míg a sértett náci haverod, indulatból személyeskedett, elvi alapon.

Ez a különbség, te szerencsétlen.
egykeresztenyanya 2012.12.09 21:13:05
@Shyad-Khourongai: Aki egy tévés blogban "libsizni" kezd, az tapasztalati alapon náci. Az ilyeneket még az újpalotai templomban sem szeretjük, kedves.

Ez nem politikai blog, talán nem kellett volna Uz Bence náci haverjának elvtelenül megtámadni a szerzőt, akit itt a többség nagyon bír.

Például én sem örülök, h sixx Adélkát fikázza a posztban, de nekem ilyenkor nem az jut eszembe, hogy "libsi", "buzi", stb. hanem elfogadom, h van, aki másképp látja kis kedvencem.

Ettől fügetlenül Adél fog nyerni, bocs sixx :)
Férfi blog Nehéz kereszt 2012.12.08 14:15:32
"Kicsoda köztetek bölcs és okos? Mutassa meg az ő jó életéből az ő cselekedeteit bölcsességnek szelídségével.  Ha pedig keserű irígység és czivódás van a ti szívetekben, ne dicsekedjetek és ne hazudjatok az igazság ellen.             …..
egykeresztenyanya 2012.12.08 18:36:20
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Anakronizmus ma antijudaizmusról beszélned, mert ezt a szót régebbi korokra használták.

Például:

1. Az elvirai zsinat 306-ban betiltja a keresztények és zsidók közötti házasodást és szexuális kapcsolatot.

2. Az elvirai zsinat határozata értelmében (306) zsidók és keresztények nem étkezhetnek együtt.

3. A clermonti zsinat 535-ben elhatározza, hogy a zsidók nem viselhetnek közhivatalt. Ugyanígy határoz a IV. lateráni zsinat 1215-ben.

4. Az 538-as III. orleans-i zsinat határozata értelmében a zsidók nem alkalmazhatnak ke­resztény szolgákat és nem lehetnek keresztény rabszolgáik.

5. 538-ban a III. orleans-i zsinat megtiltja, hogy a zsidók a Nagyhét idején az utcán mutat­koz­za­nak.

6. 681-ben a XII. toleódi zsinaton Talmudot és más zsidó könyveket égetnek. 6. A nácik rendszeresen könyveket égetnek Németország-szerte.

7. A torinói zsinat 692-ben megtiltja, hogy ke­resztények zsidó orvosokhoz járjanak.

8. A IV. lateráni zsinat 1215-ben kötelezi a zsi­dókat, hogy a keresztényekkel egyenlõ mértékû javadalmakat és egyházi adókat fizessenek az egyház felé.

9. A III. lateráni zsinat 1179-ben megtiltotta a zsidóknak, hogy örökségükbõl kitagadják azon leszármazottaikat, akik fölvették a keresz­tény­séget.

10. Az 1179-es III. lateráni zsinat úgy határo­zott, hogy zsidók sem felperesként, sem tanú­ként nem szerepelhetnek a bíróság elõtt keresztényekkel szemben.

11. A IV. lateráni zsinat 1215-ös határozata értelmében a zsidóknak megkülönböztetõ jelvényt kell viselniük.

12. 1222-ben az oxfordi zsinat betiltja az új zsinagógák építését.

13. A bécsi zsinat 1267-es döntése értelmében a keresztényeknek tilos résztvenniük zsidó cere­móniákon.

14. A breslaui zsinat 1267-ben elrendeli, hogy a zsidók a keresztényektõl elkülönítve, gettókban lakjanak.

15. A baseli zsinat 1434-ben úgy határoz, hogy a zsidóktól megvonják a tudományos fokozatok megszerzésének jogát.

16. A keresztes hadjáratok során tömegével pusztítják el a zsidókat. A IV. lateráni zsinat 1215-ben minden világi hatóságot felszólított, hogy irtsák az eretnekeket. 1478-ban kezdetét vette az inkvizíció, melynek során rengeteg zsidót máglyán égettek meg, a vagyonukat pedig elkobozták.

---------------------------------------

A modern korokban a korai antijudaizmus antiszemitizmussá alakult, így ma már ez utóbbi a jelenség meghatározását pontosan leíró fogalom.

Ügyes jobbos csúsztatással élsz, mint például csináltátok az Árpád sávos zászló esetében is, de ehhez azért hamarabb kell felkelned, hogy Gizi nénéd becsapjad, aranyoskám.

Egyébként fiam fogadj el egy nagycsaládos anyától egy figyelmeztetést: roppant idegesítő, antiszociális alaknak tűnsz - volt neked gyerekszobád? - próbálj meg ezen változtatni.

Csókol,
Gizi néni
A politikai napirendre került ügyek egy része erősen aszimmetrikus: ha egy országot katasztrófa sújt, nemzeti büszkeség tölt el, vagy olyan téma kerül a napirendre, amelyben a lakosság elsöprő többsége alapvetően azonos véleményen van, a politikai szereplők többsége…..
egykeresztenyanya 2012.12.02 20:19:23
@freehckr: Igen, így volt, a te vezéred néhány éve még a vörös csillagra esküdött, Zázrivec/Vona egy egybites MUNKÁSŐR volt, oh my God!

Persze, biztosan megmagyarázod ezt is magadnak, hogy mégis mi a különbség Zoltai munkásőr és Vona munkásőr között, de maradjunk annyiban: mindketten minimum a kommunista rendszer kiszolgálói voltak.

Vajon mennyi hitele lehet egy olyan politikusnak, aki egy olyan családban nőtt fel, amiben a munkásőr surranó és a vörös csillag volt a divat, majd hirtelen ötlettől vezérelve Nagymagyarországra vált és kommunistából, mélymagyar lesz?

Egy ilyen suttyó, egybites kommunista ivadék pártja akarja a magyarokat listázni? A kisnyilasokból lettek az ÁVH-s verőlegények, de úgy látszik, a történet fordítva is működik, Munkásőrökből lettek napjaink neonáciai, nyilasai, gyönyörű.

Egyszerűen szánalmasan hiteltelen ez a munkásőr és kommunista-ivadékok pártja, akik most antiszemitát és mélymagyart játszanak. Egy szomorú hírem van: az egybites Vona munkásőr fattyánál sajnos vannak még suttyóbbak is ebben az országban:

akik hisznek neki. Te, meg a tisztelt agyatlan, itt zsidózó "kollegáid".

Viszont nem látásra,
Terike néni
egykeresztenyanya 2012.12.02 20:32:59
@freehckr: A te logikád szerint a "körmös" Bauer gyereke Bauer Tamás ugyanolyan "magyarellenesen" gondolkodik, mint az apja.

Hát én erre meg azt mondom, hogy a te vezéred Vona ugyanolyan egybites kommunista, mint a munkásőr surranós-vöröscsillagos apuka, csak éppen a munkásőr surranót szép magyarosch mentére cserélte.

Magyar Gárda=Munkásőrség. A párt ökle.

El is hiszem, hogy nem akarsz velem vitatkozni, mert annyira egyszerű vagy hozzá, mint a kettes legó! Na, most fel magad, hellóka.
egykeresztenyanya 2012.12.02 20:41:09
@Akitlosz: Döbbenet, hogy az antiszemita beszéd ellen formálódott társadalmi összefogást te bolsevik tábornak nevezed.

Ezzel a logikával ugye tudod, hogy konkrétan kinyírtad a Jobbikot?
Live Info Tüntetés a nácik ellen 2012.12.02 12:30:12
Ma délitán 3 órától közösen demonstrál a Fidesz, az MSZP, az LMP és az Együtt 2014 Mozgalom az antiszemitizmus, a nácizmus és a nácik ellen. ..
egykeresztenyanya 2012.12.02 16:35:08
@Panel Pro-Lee: Linket, idézeteket. Egyébként, ha ma a MAZSIHISZ el tudott jönni, akkor a többi történelmi pszeudokeresztény, államilag kitartott egyháznak is itt lett volna a helye...
egykeresztenyanya 2012.12.02 16:36:22
@VinnieJones: A szarra is rászáll egy millió légy, mégsem szar van a tányérodban, amikor asztali áldást mondasz. Vagy igen?
egykeresztenyanya 2012.12.02 17:20:37
@Panel Pro-Lee: tehát nincs ilyen link, sajnálom, akkor minek hazudozol össze-vissza?

Kiállni az antiszemiták ellen nem jogi purpaládé, hanem erkölcsi kötelesség. Nekem te itt ne gyere a joggal! Aki most hallgat, az a fasisztákkal és neonácikkal van, főleg, ha a történelmi egyházakról beszélünk. Miért nem voltak ott? Hallgatásuk ugyanolyan cinkosan némán hangzik, mint 1944-ben a deportálások idején.
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
egykeresztenyanya 2012.12.02 13:27:36
@harcosDuke: Ez nem így történt!
egykeresztenyanya 2012.12.02 13:29:01
@Chuck Νorris: Nincs igazságod!
egykeresztenyanya 2012.12.02 13:49:56
@harcosDuke: Ez nem igaz, nem történt semmiféle szabályszegés. Annyit láthattál, hogy az x faktor történetében először heten kerültek a mentorházba! Adélka történelmet írt, hogy annyi jó énekes között mutathatta meg magát!
Világszerte üldözik a keresztényeket - mondja Rétvári Bence, mire Víz Péter a Nemzetközi Krisztusi Szolidaritás - az ezmiazt majd magyarázza el valaki kommentben, mert az én ateista képzeletemben ők, tudjátok, világszerte megfeszítve szolidárisak, hogy átérezzék az Úrjézus…..
egykeresztenyanya 2012.12.02 13:26:28
hogyvolt X-faktor 3x15 - 7. döntő 2012.11.29 16:00:00
Lezárult egy korszak a magyar X-faktor történetében, a harmadik széria már sosem lesz ugyanaz, ami eddig volt. Kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy ezentúl más aspektusait kell felfedeznünk a műsornak, amin szórakozni tudunk, mert Junior hangokkal vívott sziszifuszi küzdelme…..
egykeresztenyanya 2012.12.01 13:13:27
@Perpétua: Miért baj az, ha valaki mosolyog? Adél nagyon édes, aranyos teremtés a színpadon is!
egykeresztenyanya 2012.12.01 13:14:45
@nyuszi01: Én meg az ilyen véleményektől leszek rosszul. Neked tényleg az a bajod, hogy a kislány boldognak látszik a színpadon? Sajnállak.
egykeresztenyanya 2012.12.01 13:15:33
@crazyfish: Vegyél vissza és mosd ki a szád!
Egész egyszerűen nincs jobboldali, aki valaha az életben támogatna egy politikai formációt, melyben Gyurcsány vagy Kuncze jelen van. Ha Bajnai Gordon tényleg középre akar politizálni, és tényleg új köztársaságot akar építeni (konszenzusos demokráciával, árokbetemetéssel…..
egykeresztenyanya 2012.11.12 19:35:21
@Lastres: "Én úgy látom, hogy a tüntetők se bánták, a rendőrség se, hogy összekeveredtek a fideszes tüntetőkkel - más más okokból."

a rendőrségnek milyen érdeke fűződött volna ehhez? Teljesen egyértelmű, h ebből politikai haszna csakis az ellenzéknek lehetett, még olyan áron is, h sok ember megsérülhet.

a korabeli hatalomnak ez az eset nem volt érdeke, ez is bizonyos.

a legmocskosabb álszent szöveg az, amikor hallok egy fideszest sírni, hogy micsoda csúnya dolog történt velük 2006-ban. Szokás szerint, mind a mai napig, szépen összejátszanak a jobbikkal, ha kell, ennyi történt.
egykeresztenyanya 2012.11.12 20:20:51
@Vértes László: Azt cáfolom, amiről a hivataos Fidesz-legenda szól a mai napig: a rendőrök és ezáltal Gyurcsány a hibás, mert rájuk tolták a radikálisokat.

Ez egy szemenszedett hazugság!
egykeresztenyanya 2012.11.12 21:02:24
@vakapad: Pontosan! Saját főnökük verette meg a szerencsétleneket és a mai napig a Gyurcsányt hibáztatják! Agymosott fideszes barmok.
comment:com Elsüllyed a páva! 2012.11.12 09:15:21
Fölszállott a páva? Legalábbis a tehetségkutató vetélkedő résztvevői és rokonai számára, mert alig van meghirdetve a szombat este Duna tv-re tett műsor, pedig ez már a második elődöntő volt. Nálunk anyukám vette észre a hirdetést, és mesélte, hogy régen ez mekkora…..
egykeresztenyanya 2012.11.12 14:56:39
@Trigon_: Nahát engem pedig ez az uncsi műsor nem gerjeszt be, ez a duna az a csatorna ahol az akváriumot is közvetítik? Nagyanyám nézte még, szerencsére itt a hitközségben már mindenki ápdét és a Barátok Közt a sztár! Csatlakozva az egyik előttem szólóhoz én sem értem, mit keres egy magyar tévében ennyi román vagy szlovák táncos, én se Clujra járok misére.

OFF

Adél a múltkor is nagyon cuki volt, bár nem szeretem ezt az oldalt, különösen azt a siXX nevűt, pedig benne is van X-faktor, duplán, mert mindig bántja az Xfaktorosokat, de legalább sokat írnak róluk, megérdemlik, nagyon tehetségesek! Hajrá Adél!

ON
egykeresztenyanya 2012.11.12 16:21:51
@pitybull: már megbocsáss Adél nem jár ilyen rojtokban, mint ezek a románok a dunán, Adél színvonalas, trendi és bájos. Ezek a táncosok meg sok ruhában izzadnak le, semmi erotikus nincs bennük.

Feleségül már nem kell adnod senkihez, két fiam is van már!
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
egykeresztenyanya 2012.10.27 16:46:38
@Nem Penny hajója: Ez soha nem volt két csík, inkább klasszikus fröccs: KÉTHARMAD bor, egyharmad szóda.

Ellenzék helyében mindennap, ahol lehet felvételt lejátszani, klippet készíteni belőle és szépen elmagyarázni a zembereknek, így működik a zuram-báttyám virtus.
egykeresztenyanya 2012.10.27 18:46:03
@AnnaKarenina: Anna kedves, ne haragudj, de te még nem láttál részeg embert!

Ez az ember totál be van baszva, galuskásan beszél :)

Illetve adós vagy egy tök egyszerű válasszal: miért kap egy cég - jelen esetben a seggrészeg markógeciről van szó - több támogatást, mint a 100 valahány másik egyszerre sem?

Erről mesélj drága, hagyd a bla-bla mellébeszélést.
egykeresztenyanya 2012.10.27 19:09:02
@AnnaKarenina: Érted haragszom, nem ellene, nagyságosasszony barátném.

MIlyen alapon érdemel többet és milyen alapon érdemelnek kevesebbet a többiek?

Mégegyszer mondom: 1:100-hoz cégek aránya! Mesélj kedves, mégis, mi az, amit ez az alkoholista pojáca 100-szor jobban tud, mint a többiek? Vagy összesen arról van szó, hogy Orbán haverja?

Nevetséges vagy, épp, mint az érveid. Amatőr Fidesz, soha nem fogtok a médiához érteni :D
Van az a pont, amikor egy műsort nézve az ember kezdi magát kényelmetlenül érezni a képernyő előtt. Jó esetben erre minél később kerül sor (a Marslakóknál meg a lehető leghamarabb), sajnos a The Voice harmadik adásában úgy négy perc kellett hozzá. Ami, ahhoz képest, hogy még…..
egykeresztenyanya 2012.10.27 16:15:57
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
egykeresztenyanya 2012.10.15 08:44:07
Múlt héten megtudtuk, melyik mentort melyik csoporttal verte meg a szerkesztőség, ezen a héten pedig kiderült, kik azok, akiket visznek tovább az élőadásokba az egyenes kieséses szakaszba. A műsor hagyományai szerint most 4 helyszínen lehet a Táblagépeket és a Spar italokat…..
egykeresztenyanya 2012.10.14 13:04:37
egykeresztenyanya 2012.10.14 21:13:43
@Peter_Cs: Kedves Péter! Az A betű valószínűleg Antikrisztust jelent a fotódon, eltévedt bárány vagy. A totális szabadság korlátai eltakarják szemed elől az igaz értékeket.

Adél egy tiszta szívű magyar leány, csodálatos hanggal, most megmutatta. Fiaim imádják őt, és én is kedvelem mosolyát, mintha a lányom lenne, olyan kis pajkos teremtés.

Nagyon drukkolok neki, hamvas, ártatlan teremtés ő, megérdemli ebben a romlott világban a tapsot, minél tovább jusson el ő, mutassa fel önmagában hordoz, a szem a lélek tükre, Péter ismered a mondást?
egykeresztenyanya 2012.10.15 01:31:35
@ő-szinte: Kedves ő-szinte!

Nem értelek.

Hajrá Adél!
Ejnye no, ez a huncut Merkel... Valami furmányos női praktikával igazságszérumot csempészhetett szeretett miniszterelnök urunk italába a csütörtöki berlini találkozón. Másra nem tudok gondolni Orbán Viktor szokatlanul nyers és meglepően, sőt: már-már megdöbbentően őszinte…..
egykeresztenyanya 2012.10.12 18:09:44
egykeresztenyanya 2012.10.12 18:09:50
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Ejnye nagysasszony, ne füllents kérlek. A Fidesz alatt már megindult az eladósodás 2001-ben, Viktor kezdte el két kézzel szórni a pénzt, amit a szerencsétlen medgyessy csak űberelni akart, be is jött neki. Ugye emlékszel, drága Steffi, hogy a jóléti rendszerváltás programját az ellenzék is támogatta? Ajjaj, sok misebort ihattál te az utóbbi időben, ha már erre sem emlékszel. No ez az megvan, hogy pont Viktorka intézte el a népszavazással 2008-ban az adósság spirál visszafogására született kormányzati intézkedéseket? Milyen gazdasági önállóságról beszélsz drága Steffi? Amikor Viktor Brüsszelben gazsulál? Korábban kéne misére járnod, Stefike.
Ghostwriter A vég kezdete 2012.10.12 02:10:34
Nem kell nagy bölcsesség kijelenteni: Bajnai Gordon visszatérése korszakhatár lesz. 2012. október 23. után semmi sem lesz úgy, mint annak előtte. Bármit mondjon is majd beszédében a volt miniszterelnök, az a vég kezdete lesz. Csak épp azt nem tudjuk még, hogy kinek, vagy minek a…..
egykeresztenyanya 2012.10.12 16:23:15
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: @Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Ejnye nagysasszony, ne füllents kérlek. A Fidesz alatt már megindult az eladósodás 2001-ben, Viktor kezdte el két kézzel szórni a pénzt, amit a szerencsétlen medgyessy csak űberelni akart, be is jött neki. Ugye emlékszel, drága Steffi, hogy a jóléti rendszerváltás programját az ellenzék is támogatta? Ajjaj, sok misebort ihattál te az utóbbi időben, ha már erre sem emlékszel. No ez az megvan, hogy pont Viktorka intézte el a népszavazással 2008-ban az adósság spirál visszafogására született kormányzati intézkedéseket? Milyen gazdasági önállóságról beszélsz drága Steffi? Amikor Viktor Brüsszelben gazsulál? Korábban kéne misére járnod, Stefike.
egykeresztenyanya 2012.10.12 16:56:43
@no successful: Egyszer az atya mesélt nekünk az emberi komplexusokról, ő azt mondta, hogy "magyarnak" lenni nem teljesítmény kérdése, hanem a születés kérdése. Az atya arra is figyelmeztetett, hogy aki azzal dicsekszik, hogy "magyar" vagy a "magyarságát" valami büszkeségnek állítja be, az egy önmagával szemben kisebbrendűségi komplexusban vergődő személyiség, aki híján van a valós teljesítményeknek, ezért kérkedik "magyarságával".

Miért kéne a szabadpiac uralta világban Magyarország kormányának "magyarnak" lenni, ami egyrészt értelmetlen, mivel az, másrészt sokkal fontosabb az állampolgárok számára, ha piacbarát?
A közszolgálati televízió hírműsorai már régóta viccparódiák csak, ha kicsit hunyorítunk és balra fordítjuk a fejünk, olyan, mintha a Bagi-Nacsa páros a Kádár-rendszer cenzúráján viccelődne. Már régóta a közmédia összes számítógépén ott a megfelelési kényszer 2.0…..
egykeresztenyanya 2012.10.12 16:12:49
@sááá: Pillanat kedves, rossz érzékkel léptél a vitába, Kertész ugyanis ezt már arra válaszolta, amikor őt szépen kirekesztették a magyarságból és elkezdték "Imre Kertészezni", emlékszel?

Ezek után joggal sértődhetett meg, hogy egy ilyen antiszemita aljas nép, mint a magyar így bánik vele - miután épp nyert egy Nobel díjat, amit persze büszkén számoltok magyar teljesítménynek.

Landeszmann rabbinak igaza volt: fütyülős barack és a bőszárű parasztnadrág, ez vagytok ti. Ja, még mielőtt jönnének a műfelháborodások, igen általánosítok, épp úgy ahogy ti teszitek, parasztok!
Múlt héten a leghíresebb albán görögzenészre a RTL rászabadított 16 faszra éhes luvnyát, hogy válogasson közülük kedvére (értsd: ahogy a szerkesztők akarják), és találjon rá az Igaz Szerelemre, így nagybetűvel. Mert ehhez egy tévéműsor kell hálistennek, hadd röhögjön…..