Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. Gábor

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy hova mennék, ha most valaki megkeresne egy ajánlattal, miszerint a világ minden koktélbárjában tárt karokkal várnának?Akkor is itt maradnék.Ezerkétszázharminc nappal azután hogy Londonba költöztem, saját alkalmazottjaként besétálhattam egy olyan bárnak az ajtaján ahol éreztem, hogy eljutottam…..
Gábor naplója 31. | Oázis 2016.02.16 15:09:40
Az van, hogy az egyik kedves barátom, Gabriel nemrég eldöntötte, hogy Budapestről Londonba költözik, vagy legalábbis a kétlaki élet reményében az angol fővárosban teremti meg új otthonát. Ugye ő az az általam korábban már bemutatott buddhista tanító, akit mindössze tizenhat hónapja ismertem meg,…..
No. Tánczos Csabi cimborám már-már türelmetlen, úgyhogy kénytelen vagyok ezt megírni.A már említett történet gyökere májusig nyúlik vissza, amikor részt vettem egy portói borokról szóló tréningen. Tulajdonképpen az is egy volt a sok közül, ugyanis legyen az bármilyen szakmai…..
Így, hogy tavasz végén nem sikerült bekerülnöm a Nightjar csapatába, legalább nem kellett azon izgulnom, hogy újoncként nem engednek el a már hónapokkal előtte lefoglalt két és fél hetes szabadságomra.Az, hogy sok korombelivel ellentétben én pontosan tudom, hogy miben szeretnék…..
Gábor naplója 28. | Tizenöt perc 2015.06.01 17:47:20
Március elején Londonban járt a Punnany Massif, aminek annyira megörültünk, hogy mozdítottunk minden élő és mozgó közeli magyar barátunk, ha már ez volt az első alkalom, hogy a jelenlegi legnépszerűbb hazai koncertzenekar a Temze partjára látogasson.Sadával a menetrend szerinti…..
Gábor naplója 27. | Mint a madár 2015.03.03 04:18:04
A múltkor rommá szívattak a srácok a bárban.Történt, hogy két csinos csaj jött be inni és az egyikük folyamatosan engem bámult. Piotr barátom kiszúrta ezt és készített két italt, amit az asztalukhoz vitt. Amikor boldogan kérdezték, hogy kitől kapták, ő csak határozottan rám…..
Az a helyzet, hogy viszonylag hamar sikerült beilleszkednem az új társak közé az új bárban, mondjuk szerencsére ilyen téren soha, sehol, semmiféle gondom nem volt ezelőtt sem. Sőt, talán az eddigi legjobb csapat tagjaként lapátolom nap mint nap a GDP-t, még akkor is ha a kecskeméti…..
...Szóval a bár, ahova felvettek, London narkós, hírhedt városrészében, Shoreditch-ban található. Kicsit szürreális negyed, mert az említettek ellenére nagyon sok amatőr, zseniális művészi alkotásba botlik az ember, ha az utcáit járja. Szeretem. A Whistling Shop…..
Augusztusban már ötödszörre volt lehetőségem hazamenni, amit ötödszörre is kihasználtam. Miután szombaton hajnalban letettem a jéglapátot, a China Tang - lakás - London/Luton - Budapest - Pécs - Sikonda útvonalon eljutottam A-ból B-be, ahol egyenesen Vancsik Peti barátom karjaiba…..
Gábor naplója 23. | Írország 2014.07.26 13:57:45
A VOLT Fesztivált követően eredetileg este fél tízkor indult volna a gépem Budapestről Londonba, de mindezt csak kerek négy órás késéssel tudta abszolválni a mélyen tisztelt légitársaság. Így legalább lehetőséget adtak arra, hogy élőben nézhessem meg a reptéren kb.…..
Előző szombaton, délben szállt le a gépem Budapesten, ahol apuék már vártak rám, majd még aznap délután meglátogattak otthon a kedves pécsi barátaim. Vasárnap strandon voltam a családdal, azt követően pedig a kiskőrösi rokonokat vettük szemügyre.Ezután jött a hétfői…..
Ichi go ichi e.Egy japán életfilozófia, melyet a jobb alkaromra tetováltattam néhány héttel ezelőtt. Egy élet, egy esély - azaz minden pillanat csak egyszer jön el az életünkben, ezért igyekezzünk úgy megélni azokat, hogy soha többé nem fog már megtörténni velünk úgy, ott és…..
"Szeretném nektek bemutatni a mellettem ülő nagyon kedves fiatalembert, Bajusznács Gábort, aki mellesleg az egyik legnagyobb büszkeségem, akinek sikerült felülkerekednie önmagán, hiszen annak idején még attól is zavarba jött, ha megmutattam neki egy szívószálat és aki manapság…..
Gábor naplója 19. | '13-'14 2014.01.07 17:09:32
Megírom a bejegyzésem, még mielőtt elmos bennünket ez a nagy esőzés ami itt folyik már hetek óta. Lassan úszó szigetté válik Nagy-Britannia, valahol az Atlanti-óceánon.Néhány nap múlva harmadik hónapja dolgozom a China Tangban, ahol rengeteget kell melózni. Időnként nagyon…..
Gábor naplója 18. | China Tang 2013.11.07 05:03:59
Köszi mindenkinek a sok kedves üzenetet, amit kaptam a legutóbbi bejegyzésemet követően, aranyosak vagytok. Néhány nap különbséggel adódott két olyan lehetőségem is, amelyekért egyenként odaadtam volna a fél karom, azonban a báros meló kéz nélkül bizony elég körülményes…..
Augusztus második felében volt szerencsém negyedik, egyben utolsó alkalommal hazalátogatni ebben az évben, ami ugyan jól sikerült, de azért maradt bennem némi hiányérzet.Tizennyolcadikán, vasárnap reggel elkaptam egy fapadost ami elrepített egészen Budapestig, ahol olyan szikrázó…..
Gábor naplója 16. | Nyár 2013.08.08 04:02:48
Ott ültünk tizenvalahányan az utolsó angol órán, amikor a tanár megkérdezte hogy ki szeretne majd valamikor visszamenni a hazájába, amire csak egyetlen egy ember emelte fel a kezét: én voltam az.Közben kérdően néztem az olasz, meg a spanyol csoporttársaimra, hogy ők miért nem? A…..
Néha eszébe jut az embernek, hogy bizonyos találkozásokért sokan a fél kezüket odaadnák. Gondolok itt arra, hogy Hampstead-ben viszonylag sűrűn lehet összefutni egy-egy celebritással. Igaz, nagy részüket egyáltalán nem ismerem, de ha tudom is hogy ki az, teljesen hidegen hagy az…..
Gábor naplója 14. | Május 2013.06.03 17:58:32
Huhhh... Hol is kezdjem? Pénteken olyan őrületesen jó koncerten voltunk Sadával, hogy még most is libabőrös leszek, ha visszagondolok rá.Van ez a Parov Stelar Band nevezetű, osztrákok alkotta csapat, akik a 'húszas, 'harmincas évek jazz és swing dallamait ötvözik mai, elektronikus…..
Gábor naplója 13. | Április 2013.04.18 11:47:04
Tegnapelőtt megint volt egy Nero buli a Strawberry Moon-ban, ami valahol az Oxford Circus és a Trafalgar Square között van a Regent's Street-en. Ez egy szórakozóhely, ahol alkalmanként összegyűlik a nagyjából félezer boltot számláló kávézóláncnak dolgozók apraja-nagyja. Ezeket a…..
Nyilván nehéz ezt egy blogbejegyzésben leírni és abban sem vagyok biztos, hogy pontos-e az önismeretem. Ha magamról beszélek és arról, hogy miért jöttem ki Londonba, mindig elmondom a következőket.Az első és legfontosabb a szakmai fejlődés. Nagyon jó báros akarok lenni. Olyan…..
Pénteken kora délután végeztem, aztán hazaérve összepakoltam azt a rengeteg cuccom, amit a hétvégére szántam - nem tudom legközelebb mikor tudok ilyen kicsi csomaggal hazautazni - Egy Tisza válltáska aztán szevasz.Együtt mentem Sadával, aki otthon is maradt bő másfél hétre, ha…..
Gábor naplója 10. | Otthon 2013.02.13 15:33:32
Általában mindig úgy vagyok a készülődéssel, hogy "Ó... van még idő!", "Van még idő!" (...aztán hirtelen...) "Basszus, már ennyi az idő?!" Így volt ez az indulás napján is, szombaton. Fél tizenkettőkor még fogalmam se volt, hogy hol van az a táska, amiben hazaviszem a…..
Gábor naplója 9. | Január 2013.01.31 13:00:24
Beiratkoztam egy angol tanfolyamra, hogy gyorsabban fejlődjön a nyelvtudásom, mert még bőven van hova. Ezenkívül hátha lesz majd egy-két cimbora is a társaságból, mert egyenlőre nincs túl sok idekint. Elég színes a paletta: van több olasz és spanyol, mellettük három lett, két…..
Gábor naplója 8. | Ünnepek 2013.01.02 12:20:12
Tavaly blogoltam utoljára, úgyhogy már éppen ideje egy újabb posztnak. Boldog újévet mindenkinek - utólag is. A Szilveszter este nálunk mindenféle buli nélkül telt, amit őszintén megvallva cseppet sem bánok, mert olyan szinten hidegen hagy az ilyenkor szokásos partizás, a sok…..