Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomivagyok

6 bejegyzést írt és 368 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerűen félelmetes az, amit a CBS nálunk Agymenők címmel sugárzott sitcomja, a The Big Bang Theory művel a nézettségi versenyben. A 2007/08-as idény egyik "jó, nézzük meg, oszt majd kiderül" felkiáltással műsorba küldött sorozata tavaly novemberben ért fel a csúcsra úgy,…..
Gyurcsány Ferenc plágiumgyanús szakdolgozatával kapcsolatban épeszű és éplelkű embernek nem nagyon lehet más véleménye, mint Schmitt Pál másolt doktori értekezésével kapcsolatban volt. Ha a feltételezést nem tudja hitelt érdemlően megcáfolni a volt miniszterelnök, pontosan…..
Tomivagyok 2012.04.30 20:38:08
@török gábor: Véletlenül sem kötekedni akartam. Szeretem az írásaidat. Csak sokszor éreztem, hogy" nah, erről most szívesen olvastam volna Tőled véleményt.." de nagy csönd volt :)

Továbbra is olvaslak. Nem szoktam kommentelni, ma kivételesen leírtam a véleményem :)
További jó elemzést! :)
T.
Gondolom, sokan ismerik a tanulságos mesét a rókáról és a skorpióról. Valahogy így szól: „Egy skorpió sétált a folyó partján, át akart jutni a túlsó oldalra. Egyszer csak meglátott egy rókát, odament és megkérte, hogy vigye át a hátán. A róka ellenkezett: - Ha…..
Sokan vagyunk akik különböző termekben pókereznek, illetve sokan, akik az online pókert választják.Hogyan tanuljak meg pókerezni? Ehhez szeretnénk egy kis segítséget adni Nektek. Póker szabályokkal, póker tippekkel és hasznos póker linkeket fogunk javasolni, ajánlani Nektek!Jó…..
2010. december 2-án a Pannon Filharmonikus karmestere, Peskó Zoltán bejelentette, hogy a fél év múlva lejáró szerződését nem kívánja meghosszabbítani, és távozni kíván.…..
Tomivagyok 2011.08.25 10:12:09
Ritkán képzelem magam tényfeltáró újságírónak, de néha szembesülnünk kell a valósággal. Az elmúlt hónapokban magasztos céllal indított Facebook játékainak tapasztalatai alapján ki kell jelentenünk, hogy csalókkal és megélhetési játékosokkal nagyon nehéz versenyezni. A…..
Tomivagyok 2011.08.05 20:17:47
@penelope garcia: Van egy valós személy, mondjuk Papp Gábor. Benevez egy játékba, majd létrehoz magának 15 kamu usert. a kamu usereket csak szavazásra használja.. minden nap szavaz saját magára, azaz Papp GÁborra a játékban. majd ha ő nyer, fogja magát Papp Gábor, és elmegy a nyereményéért.
röviden:)
Ne feledjük, a Süddeutsche Zeitung karikatúrájának ősemberére sem az volt írva, hogy „Viktor Orbán”. Hanem az, hogy „Ungarn”. Ez minden magyar embernek kezd rettentő megalázó lenni. (Fotó: Index) Amit a kormány a médiatörvény és az ismét előkerült…..
f1 Fekete lesz az új McLaren? 2011.01.05 13:55:00
A csapatboltból eltűnt az ezüst, helyette fekete van. Külföldi oldalak szerint leváltják az eddigi alapszínt: az istállóból idén teljesen kiszáll a Mercedes, csak motorszállítóként marad, és mivel saját autóit mindenképp ezüstre festi, a McLaren megszűnteti ezüst nyilait.…..
Tomivagyok 2011.01.05 16:08:55
Remélhetőleg egyre többen tudják, hogy a női tulajdonos nem feltétlenül előny az autóvásárlásnál. Ezt figurázza ki ez a nagyszerű holland reklám is, minden benne van, amitől egy videó vicces lesz.(Vigyázz, ez a bekezdés irónia volt)   Vigyázzunk tehát a vad holland…..
Tomivagyok 2010.12.16 10:02:58
@Tüzes Mackó:
:)) sajnos a Világ politikai palettáját nézve... Mo ovodás szokásokkal rendelkezik. ez az én véleményem, pártoktól függetlenül.
egyedül azt sajnálom, hogy egyes emberek fanatikusan tudják MINDEN helyzetben védeni a "kedvencüket".
de remélem én látom rosszul.
szép napot! :)
Úgy látszik, az angliai T-Mobile továbbra sem száll le a flashmobokról, és még mindig látnak benne fantáziát. Amíg az eredmények visszaigazolják ezt, talán igazuk is van. A Liverpool station-ön megszervezett össznépi tánc, majd a nálunk is bemutatott, Pinket is felvonulható…..
Tomivagyok 2010.10.31 22:33:22
Skandallum, az Orbán család beköltözött a Parlamentbe, fideszesítették, akarom mondani állampárti felügyelet alá vonták az ország legexkluzívabb ingatlanát. Ki-be járnak mind a 27 kapun, ott kopog a cipőjük mind a 17,7 ezer négyzetméteren, sőt, éjszakánként még a Szent…..
Tomivagyok 2010.10.13 10:03:09
Majd megmondom... Sárhányó 2010.10.11 21:14:58
Majdnem megvettem. Rengeteg sok extrákkal rendelkezett! A gecajra csak úgy simán felcsatolható, rozsdamentes, feladatát szerintem 87%-osan ellátja... ja és hát ákciós volt! Ami akciós, azt meg meg kell venni! Ilyen az igazi magyar, nem? Sőőt, ha ingyen van akkor már viszi is. És ha…..
Majd megmondom... David Guetta 2010.10.06 00:08:00
A tegnapi nap is ugyan úgy indult mint a többi. Ha valaki reggel azt mondta volna nekem, hogy találkozom David Guetta-val, akkor biztos hülyének nézem, és ki is nevetem. Semmit nem csináltam másképp, mint előző héten, vagy éppen azelőtt. Ébredés után megmostam a fogam,…..
Majd megmondom... Csokitélapó 2010.09.27 21:58:00
Ennek az egésznek az oka egyértelműen a csokitélapó. Szombaton történt (2010.09.25.), hogy a tescóban mászkálva a morzsás kenyérosztály fele témferegve a polcokon csokitélapókba botlottam! Természetesen nem szó szerint, hiszen senkit nem engednek fel a polcra, legalábbis szombaton…..
Tomivagyok 2010.10.05 17:09:33
Ma a megszokottnál is szarabb az idő. Ezért úgy döntöttem, hogy ideiglenes-asztronauta leszek. Nem tervezek túl sokan fenn tartózkodni a világűrben, csak szimplán felmenni, elintézni amit el akarok, aztán visszajönni. Még ha egy hosszú hétvége nem is lesz elegendő erre, előzetes…..
Facebook. Nincsen vele baj. Ahogy ismerem magam, rengeteg témát fog még szolgáltatni a jövőben... Most is, szerintem tudnék írni még pár dologról vele kapcsolatban, de természetesen nem fogok. Fészbúkon nagyon sokan szeretik közzétenni pillanatnyi állapotukat, büszkén…..
Már az eredeti, erstés verziótól is hánytam, de a Jobbik keményen beásott a béka segge alá! (Thx A.R.!) ..
Tomivagyok 2010.09.28 10:49:02
Subba Facebook: Leszarom-gomb 2010.09.27 08:30:00
Régóta megy a rinyálás, hogy ne csak Like-olni, hanem dislike-olni is lehessen, akinek ez volt a legfőbb vágya, most megteheti ennek az okos alkalmazásnak a segítségével...
Tomivagyok 2010.09.27 14:46:25
old
Korábban sokszor leírtam: a FIDESZ maga alatt vágta a fát, amikor minden reformra lőtt, válogatás nélkül, nem a reform kivitelezését, hanem egyáltalán a szükségességét kritizálva, mert így a saját dolgát nehezíti meg, amikor majd neki kell ezeket bevezetnie. Egyik legjobb…..
Nahát ilyet, valaki teleragasztgatta várost olyan plakátokkal, melyeken Tarlós István és a Fidesz embléma összeollózva szerepel. Szégyen gyalázat. Aki nem tudná, ezek nevetséges hamisítványok. Nem is kell mondanom kinek áll érdekében, és kinek van pénze ilyen kiadványok…..
Tomivagyok 2010.09.26 12:32:39
2002. augusztusában a 18 éves Loppert Dániel a Kapolcsra látogató Medgyessy Péter miniszterelnököt háromszor is lehazaárulózta. A tapolcai rendőrkapitány személyesen tett feljelentést ellene rendzavarás miatt. A tárgyalása igazi jobboldali show-műsor volt, a tapolcai városi…..
Mandiner blog Orbán provokatőr 2010.09.14 11:21:00
Forrás: Der Spiegel  Méltatlan feledés övezi azt a Der Spiegelben megjelent összeállítást, amely a világ 9 provokatőrét veszi számba, köztük a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort. A provokátorok alatt a szerzők, akikből rögtön kilenc is van, lényegében azokat a…..
  Amióta a tévénket elcseréltük egy TR-200 típusú Motoros Forgó Nyakkendőtartóra Ionizálóval, azóta a nyaralásokat általában tévézéssel töltjük, már ha sikerül olyan nyaralót találni, ahol van készülék. Ilyenkor igyekszünk ugyanis pótolni mindazt, amiről év…..