Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Power System

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az algák Földünk legősibb életformájához tartoznak, körülbelül 3 milliárd éve léteznek. Az asztaxantin tartalmuk miatt – amely a világ egyik legerősebb antioxidánsa – átvészelték a legnagyobb hőmérséklet ingadozásokat, a szárazságtól egészen a jégkorszakig. Minden…..
girls power-system ELÖLGUGGOLÁS 2012.11.01 17:43:15
  Tesztoszteron eMagazin Az elölguggolás Írta: Radnai Tamás Időszakosan felmerül a kérdés, hogy mi a helyzet a tulajdonképpen nem elfeledett, de hétköznapi szinten ritkán alkalmazott elölguggolással. Beszéljünk róla!     Ronnie Coleman a Metroflex-ben…..
2012.10.22Hétfő A karból nyomás kicsit döcögősen ment, az utolsó szettben nem is ment ki a 3 ismétlés ,csak 2. A húzódzkodást Sum módra változtattam,hogy a volumen növelésével folyamatosan javítsam a teljes mozgástartomány elérését. Klasszul ment, így hogy most már 4 hete…..
2012.10.19 Szerda Először is , hogy tetszett az előző cikk a Nők, ösztrogén és a zsírvesztés kapcsolatáról?Lehet nyugodtan kommentálni. :) Valamint, az edzéssel, táplálkozással kapcsolatos kérdéseitekre is szívesen válaszolok , akár itt,akár e-mail-ben, ezen az e-mail címen:…..
AZ ÖSZTROGÉN DOMINANCIA KORLÁTOZZA A ZSÍRVESZTÉST? Időnként  ,lehetetlennek tűnik a sovány izomtömegű ,szálkás test elérése.Én tudom, hisz én is azok közé a nők közé tartozom,akiknek nagyon nehezen vagy csak kis mértékben képesek leszálkásodni. Keményen edzel,…..
girls power-system Push press-day 2012.10.16 15:47:25
Hétfő 2012.10.15 Ezt a hetet Karból nyomással indítottam. Jelenleg 30kg-nál tartok és a vertikális nyomó gyakorlatot, egy vertikális  húzó gyakorlattal kombinálom, az edzés elején. 3 hete kezdtem el a Normál fogásos húzódzkodást .Nem könnyű feladat,hisz itt a mellkasnak…..
girls power-system 2012.10.13 08:09:05
Péntek 2012.10.12  A pénteki nap Deadlift, azaz elemelés nap. Sajnos a főgyakorlatot ki kellett hagynom, a korábban is említett derékfájdalom miatt. :/   A  vállból nyomás viszont jól ment. :)   1a) 1 arm Kettlebell shoulder press(egykezes vállból nyomás…..
LEFORDÍTOTTAM EGY CIKKET A GABONÁRÓL ,A BENNE LÉVŐ GLUTÉNRŐL.MINDEZEK SZERVEZETRE GYAKOROLT HATÁSÁRÓL .(Forrás: http://nograiner.com/171/3-hidden-ways-wheat-makes-you-fat#more-171) A gabona a mindennapjaid része.  Ha egyszer megtanulod , hogyan leszel  túlsúlyos a…..
2 hete kezdtem újra  a Front Squat-ot. Előtte Back Squat volt, de sajnos az utóbbi időben tapasztalt bal oldali derékfájdalom, arra késztetett,hogy minden olyan gyakorlatot kivegyek az edzésemből,ami nagy és negatív terhelést ró arra. A Back Squat pont ilyen. :/  Tehát…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..