Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A náczivadász-vadász

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ír kormánynak még Matolcsy lázálmait is megszégyenítő ötlete támadt: mi lenne, ha a bankok elengednék az ügyfelek adósságának nagy részét? A szándék érthető: ezáltal az emberek felléleghezhetnének - pénzügyi értelemben -, az ingatlanpiac ismét működni kezdene, igaz,…..
A náczivadász-vadász 2012.10.11 07:58:58
@Bokortalan Hajléktalan: Ennek a "furfangos" embernek szép nagy orra, meg karalábé füle van, igaz-e? További ismérve, hogy korábban ő záratta be a tortagyárat és (nem mellesleg) a bank is az övé. Ha pedig beütöd a fejedben levő keresőbe azt, hogy "Magyarország" és "kisker", nem létezik, hogy ilyen eredmények jönnek ki, hogy "busás haszon", akkor te valahol átléptél egy dimenzió kapun, uram.
A náczivadász-vadász 2012.10.11 12:27:05
@Melampo: Szerintem mi egyről beszélünk. Ezért nem látom a (mindent megváltó) megoldást a hitelezésben, az éremnek nem csak ez az egy oldala van. Innen meg már könnyen ott is vagyunk, hogy a bankszektor hogyan telepedett rá a reálgazdaságra.

A blogodra este tüzetesebben ránézek majd, első "blikkre" érdekesnek tűnik!
A náczivadász-vadász 2012.10.11 12:34:57
@Bokortalan Hajléktalan: Ezt most nem igazán értettem, mire írtad. Mindegy. Amiről te beszélsz, az egy olyan fokú pénzügyi fegyelem, ami az "átlag ember" fejében nem fogalmazódik meg, mivel a pénzügyi intelligenciája lényegében nulla.