Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KillerBlue

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor 1979-ben egy rövidfilm és egy, a filmművészet állóvizét nem kimondottan felkavaró kosztümös film után Ridley Scott ülhetett a napjainkig minden idők legjobbjai között emlegetett Alien című film rendezői székébe, magas szorzó mellett lehetett volna arra fogadni, hogy…..
KillerBlue 2013.06.02 23:28:44
@Petyat: !!!Aki még nem látta az ezt ne olvassa!!!

Az International Cut-ban nincs benne a jelenet amikor Deckard az unicornisról álmodott.
KillerBlue 2013.06.03 14:07:53
@spinat: Szerintem nézd meg újra! Nekem a steampunkról leginkább a Bioshock és a Dishonored ugrik be, de BR nem éppen ez a stílus! 1-2 jelenet volt J.F. Sebastian lakásán amikor láthattuk az otthon barkácsolt játékszereit, na ott tényleg érezhető némi steampunk hatás, de egyébként semmi.
KillerBlue 2013.06.03 17:09:23
@spinat: A kibertér is bele tartozik de nem csak annyiról szól! A BR-ben van hatalmas metropolisz, csúcs technológia, mesterséges értelem, politika helyett vállalatok irányítanak amelyek szintén a cyberpunk elemei.
Ugyan az igazán ütős moneyshot továbbra is hiányzik belőle, de a Farkas legújabb előzetese, ami tele van új jelenetekkel, sokkal összeszedettebbnek tűnik, mint bármelyik korábbi (és szemlátomást a trükköket is sokat gyúrták), ellenben mindjárt az elején lelövi a film egyik…..
KillerBlue 2013.05.22 17:44:45
@Dzsedáj: Én úgy tudom a válságban lévő házassága miatt nem vállalta el ami azóta be is fuccsolt.

Egyébként készül játék verzió is a Wolverine-hez? Mert amit a Raven készített az első Wolverine filmhez az nagyon szórakoztató volt.
Úgy tűnik 2013 nem csak a sci-fi, hanem a bűnöző lánykák éve is lesz. A Spring Breakers - Csajok szabadon és a közelgő Bling Ring - Lopom a sztárom után itt van egy tizenéves bérgyilkos duó (Saoirse Ronan és Alexis Bledel*), akik hatalmas traumát kénytelenek átélni: elmarad…..
KillerBlue 2013.04.27 21:30:00
@zsóka_eszter: Én is végigpörgettem már párszor a Gilmore Girls összes évadát és sosem ringattam magam illúziókba vele kapcsolatban. Számomra is nyilvánvaló ,hogy nem teljesít valami jól. Pedig volna benne a lehetőség. Komoly szerep alatt nem azt értettem, hogy valami nagy volumenű, AAA kategóriás filmben kellene szerepelnie. Hanem valami tőle szokatlant pl.: egy igazi negatív karaktert a sok "jókislány" után. Láttam már több filmjét is amiket a Gilmore Girls alatt és után forgattak de mindenhol csak Rory-t látom ami elég elkeserítő. Kedvelem őt és szeretném ha végre egy új oldaláról is bemutatkozna.
KillerBlue 2013.04.27 21:34:10
@sajnosbatár: Nem csak remake-t írtam, reboot pedig egy folytatás is lehet. Egyébként Ridley papa már tervezi a Blade Runner folytatását. Azt pletykálják hogy Noomi "Ripacs" lesz ott is a főszereplő mint a Prometheus-ban. Úgy sejtem neki nagyon bejött az eredeti "Tetkós csaj".
Hiába mondott J.J. Abrams olyat, hogy a 2015-ös bemutató még nincs kőbe vésve, a Disney-góré meg olyat, hogy háromévente várható egy-egy új epizód az új trilógiából, a Disney és a Lucasfilm a CinemaConon ma bejelentette, hogy 2015-től kezdve minden nyáron érkezik egy Star…..
A múltkor már mindent elmondtunk Trent Reznor új projektjének legújabb szerzeményéről, úgyhogy további rizsa helyett íme a videó. ..
"[A Szárnyas fejvadász 2.] nem pletyka, el fog készülni. Hogy Harrison Forddal-e? Azt még nem tudom. Túl öreg lenne? [SPOILER!] Ő egy Nexus-6-os volt, s fogalmam sincs, hogy azok meddig élnek. [SPOILER OFF] És ennél többet most nem fogok mondani." - nyilatkozta Ridley Scott a…..
Kérdés: Ha lehetőséget kapna arra, hogy filmet rendezzen bármely videojáték alapján, akkor melyiket választaná?Válasz: Imádtam a Dead Space-t. A Dead Space 2-t még annál is jobban. Szívesen rendeznék egy Dead Space-filmet.- John Carpenter Tudom, tudom, hogy az elmúlt 20-30 évben…..
KillerBlue 2012.10.11 10:46:43
@Zalaba_Ferenc: "Emberek, tegyétek már túl magatokat rajta."
Elég régóta készültünk arra a filmre szóval törődj bele hogy még évekig rágódni fog rajta a többség! :D

@DHOPW42: Ridley Scott+Alien+3D+brutális költségvetés=50%-os tetszési index??? -> Szerintem ez tökéletes példa a "Vigyázz mit kívánsz!"-ra!