Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KillerBlue

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor 1979-ben egy rövidfilm és egy, a filmművészet állóvizét nem kimondottan felkavaró kosztümös film után Ridley Scott ülhetett a napjainkig minden idők legjobbjai között emlegetett Alien című film rendezői székébe, magas szorzó mellett lehetett volna arra fogadni, hogy…..
KillerBlue 2013.06.03 17:09:23
@spinat: A kibertér is bele tartozik de nem csak annyiról szól! A BR-ben van hatalmas metropolisz, csúcs technológia, mesterséges értelem, politika helyett vállalatok irányítanak amelyek szintén a cyberpunk elemei.
KillerBlue 2013.06.02 23:28:44
@Petyat: !!!Aki még nem látta az ezt ne olvassa!!!

Az International Cut-ban nincs benne a jelenet amikor Deckard az unicornisról álmodott.
KillerBlue 2013.06.03 14:07:53
@spinat: Szerintem nézd meg újra! Nekem a steampunkról leginkább a Bioshock és a Dishonored ugrik be, de BR nem éppen ez a stílus! 1-2 jelenet volt J.F. Sebastian lakásán amikor láthattuk az otthon barkácsolt játékszereit, na ott tényleg érezhető némi steampunk hatás, de egyébként semmi.
Ugyan az igazán ütős moneyshot továbbra is hiányzik belőle, de a Farkas legújabb előzetese, ami tele van új jelenetekkel, sokkal összeszedettebbnek tűnik, mint bármelyik korábbi (és szemlátomást a trükköket is sokat gyúrták), ellenben mindjárt az elején lelövi a film egyik…..
KillerBlue 2013.05.22 17:44:45
@Dzsedáj: Én úgy tudom a válságban lévő házassága miatt nem vállalta el ami azóta be is fuccsolt.

Egyébként készül játék verzió is a Wolverine-hez? Mert amit a Raven készített az első Wolverine filmhez az nagyon szórakoztató volt.
Úgy tűnik 2013 nem csak a sci-fi, hanem a bűnöző lánykák éve is lesz. A Spring Breakers - Csajok szabadon és a közelgő Bling Ring - Lopom a sztárom után itt van egy tizenéves bérgyilkos duó (Saoirse Ronan és Alexis Bledel*), akik hatalmas traumát kénytelenek átélni: elmarad…..
KillerBlue 2013.04.27 21:30:00
@zsóka_eszter: Én is végigpörgettem már párszor a Gilmore Girls összes évadát és sosem ringattam magam illúziókba vele kapcsolatban. Számomra is nyilvánvaló ,hogy nem teljesít valami jól. Pedig volna benne a lehetőség. Komoly szerep alatt nem azt értettem, hogy valami nagy volumenű, AAA kategóriás filmben kellene szerepelnie. Hanem valami tőle szokatlant pl.: egy igazi negatív karaktert a sok "jókislány" után. Láttam már több filmjét is amiket a Gilmore Girls alatt és után forgattak de mindenhol csak Rory-t látom ami elég elkeserítő. Kedvelem őt és szeretném ha végre egy új oldaláról is bemutatkozna.
KillerBlue 2013.04.27 21:34:10
@sajnosbatár: Nem csak remake-t írtam, reboot pedig egy folytatás is lehet. Egyébként Ridley papa már tervezi a Blade Runner folytatását. Azt pletykálják hogy Noomi "Ripacs" lesz ott is a főszereplő mint a Prometheus-ban. Úgy sejtem neki nagyon bejött az eredeti "Tetkós csaj".
Hiába mondott J.J. Abrams olyat, hogy a 2015-ös bemutató még nincs kőbe vésve, a Disney-góré meg olyat, hogy háromévente várható egy-egy új epizód az új trilógiából, a Disney és a Lucasfilm a CinemaConon ma bejelentette, hogy 2015-től kezdve minden nyáron érkezik egy Star…..
A múltkor már mindent elmondtunk Trent Reznor új projektjének legújabb szerzeményéről, úgyhogy további rizsa helyett íme a videó. ..
"[A Szárnyas fejvadász 2.] nem pletyka, el fog készülni. Hogy Harrison Forddal-e? Azt még nem tudom. Túl öreg lenne? [SPOILER!] Ő egy Nexus-6-os volt, s fogalmam sincs, hogy azok meddig élnek. [SPOILER OFF] És ennél többet most nem fogok mondani." - nyilatkozta Ridley Scott a…..
Kérdés: Ha lehetőséget kapna arra, hogy filmet rendezzen bármely videojáték alapján, akkor melyiket választaná?Válasz: Imádtam a Dead Space-t. A Dead Space 2-t még annál is jobban. Szívesen rendeznék egy Dead Space-filmet.- John Carpenter Tudom, tudom, hogy az elmúlt 20-30 évben…..
KillerBlue 2012.10.11 10:46:43
@Zalaba_Ferenc: "Emberek, tegyétek már túl magatokat rajta."
Elég régóta készültünk arra a filmre szóval törődj bele hogy még évekig rágódni fog rajta a többség! :D

@DHOPW42: Ridley Scott+Alien+3D+brutális költségvetés=50%-os tetszési index??? -> Szerintem ez tökéletes példa a "Vigyázz mit kívánsz!"-ra!