Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netmilla

16 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz, hogy valaki legális jövedelemre tegyen szert az Interneten, elengedhetetlen egy egyéni vállalkozás vagy egy gazdasági társaság alapítása. Akinek nincs saját cége (vagy kapcsolata egy esetleges együttműködéshez) és nem is egyéni vállalkozó, a legolcsóbban egy EV…..
Kicsit el voltam veszve, köszönhetően az ünnepeknek. De ha már itt tartunk, Nagyon Boldog Ünnepeket Kívánok Mindenkinek így utólag is. Remélem mindenkinek olyan szép volt a karácsonya, mint nekem! Na de visszatérve a blog témájához. Végre megjött a domain! Mostmár én is…..
Hát igen! Koránt sem lehetetlen. Álljon itt egy élő példa, amit Csoxa hozzászólásából találtam meg! Igaz ez nem magyar oldal, s hát ugye az angol piac sokkal nagyobb, dehát ki akadályozza meg, hogy mi is betörjünk oda az otthoni számítógépünk segítségével, s részesüljünk…..
Kicsit aludt a domain igénylésemen a regisztrátor, de néhány napja szerencsére már kint van a domain.hu várólistán! :-) Korábban írtam, hogy nem is olyan nagy ördöngösség összehozni egy jobb weblapot. Persze még én is csak most kezdek el gyakorolni egy komolyabb oldal…..
Első millió Domain igénylés 2007.12.05 01:39:00
A mai nap feladtam a domain igényléséhez szükséges dokumentumokat egy regisztrátornak. Szerencsém van, mert életem első partnerprogramjával kerestem annyi pénzt az egyik regisztrátornál (plusz oktató cégnél, náluk tanulom az online vállalkozás rejtelmeit :-)), hogy a…..
Tegnap regisztráltam a blogot még jópár linkgyűjteménybe, s már látszik, hogy szép lassan onnan is kezdenek "csurogni" a látogatók! :-) Közben megérkeztek az első kommentek is, amire megpróbálok mindig minél hamarabb válaszolni. És most néhány "extrém"…..
Ma regisztráltam a Libri online könyvesbolt partnerprogramjába, mert szeretnék ajánlani nektek 1 nagy sikerű könyvet, amit nemrég olvastam, s hozzájárulhat ahhoz, hogy valóban sikeresek lehessünk anyagilag is.A könyv elolvasását nagyon ajánlom, s amint ki tudom rakni a könyvesbolti…..
Első millió Szavazás 2007.11.25 23:32:00
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ezért indítottam egy szavazást, amit a jobb oldalon láthattok. Egyébként ezt pár perc alatt egy kifejezetten erre kihegyezett weboldal segítségével hoztam össze, ahol szintén megjelenik a szavazás, így feltehetőleg még újabb látogatókat is…..
Én 3 jelentősebb módszert ismertem meg ezidáig: saját termék/szolgáltatás értékesítése, más termékének/szolgáltatásának értékesítése (leggyakrabban partnerprogramokon keresztül), hirdetési felület értékesítése, azaz reklám elhelyezése az oldalon. Ezenkívül vannak…..
Netmilla 2007.11.25 11:17:52
Én azt írtam, hogy akár havi 1 millát is (vagy még többet, mert azért erre is van egy pár példa :-)), természetesen csak akkor, ha az ember jól csinálja, jó az oldal tartalma, tudja hogy és mivel lehet pénzt keresni, és sikerül neki azt is elérnie (erre szintén van sok trükk), hogy az oldalának nagy legyen a napi látogatottsága. Mivel mindennek nagyon kevés ember van birtokában, nem is beszélve a képességekről, és nyilván azért kell kedv, elszántság is, mint minden nagyobb célhoz (ha egyáltalán van célod), hogy megvalósítsd, ezért nem valószínű, hogy minden ember milliomos lesz! :-) Bár ugye a lehetőség adott! :-) Nyilván fontos az is, hogy ha mondjuk egy terméket/szolgáltatást szeretnél értékesíteni, ki tudd választani azt a terméket, ami jelenleg keresett a piacon, s nincs rá a weben már ezer féle jobbnál jobb megoldás (mint például egy mobilos oldal) - erről a későbbiekben még beszélni fogok -, viszont ha megvan a megfelelő termék, akkor nemcsak mondjuk a helyi vállalkozásokra és emberekre korlátozódik a felvevőpiacod, hanem az egész országra, sőt még akár határon túlra is.

Ami a költségeket illeti:
Szerinted mennyibe kerül ma egy hagyományos vállalkozást felépíteni? Gondolom erre a Te válaszod is az, hogy ez az összeg 7 számjegyű! Nem is beszélve egy csomó más dologról! Hogy egy online vállalkozáshoz mi kell, arról a későbbiekben írni fogok, s tervezek egy összehasonlítást is a hagyományossal, de elöljáróban csak annyi, hogy hidd el, csak a nagyon apró töredéke, de ezt majd Te is látni fogod a bal oldali Statisztika részben, mert oda minden költséget fel fogok vinni.
És ami a legfontosabb: én is most kezdem a nulláról (talán csak nagyon sok információ az, ami a birtokomban van sok máshoz képest), ezért is jött létre ez az oldal ha az elején figyeltél, hogy "Valóban lehetséges-e?", de itt lehetőség van nekem is és mindenkinek tapasztalat és új információ szerzésére.
Netmilla 2007.11.25 13:44:00
Kedves Aranyhaj!

A reklámokat, mint elsődleges bevételi forrásokat sok nagy webes cég (is :-)) alkalmazza. Tulajdonképpen bármilyen témában indíthatsz weboldalt, csak legyen rajta rendszeresen frissített tartalom. El kell érni, hogy az oldal látogatott legyen, pl. a keresőmarketing segítségével. Ezután már jöhetnek a hírdetők. Én kezdésnek nem ezt a bevételi módot tervezem megvalósítani az indítandó oldalamon, de amint lesz saját tapasztalatom is ezzel kapcsolatban, rögtön közzéteszem.
E-book létrehozása nem egy ördöngős dolog. Tulajdonképpen azon van a hangsúly, hogy egy adott témában hozz össze egy olyan, lehetőleg min. 20-30 oldalas írást, amivel lehetőleg segítesz másoknak pl. valamilyen problémájuk megoldásában. Ezután már csak át kell alakítani az Interneten legáltalánosabban elfogadott PDF formátumba, s már lehet is publikálni. Lehet találni programokat az Interneten, melyek segítségével borítót is tudsz tervezni hozzá, ezzel mégnagyobb lesz a "kiváltott hatás"! PDF-be való elmentésre ajánlom neked az Openoffice-t, amely egy ingyenes szövegszerkesztő program, s otthon teljesen kiválthatod vele a Wordöt is. :-)

A partnerprogramokról csak annyit, hogy nem kell csak a magyar partnerprogramokban gondolkodni, mert ha találsz egy jó terméket, ami még szállítással együtt is megéri külföldről beszerezni (én már hallottam ilyeneket! :-)), ott azért forintban lehet jó pénzeket keresni! :-)
Ezentúl nem kell 1 weblapban gondolkodni, s ekkor már több weblap több partnerprogramot, s így több szálú bevételi forrást jelent, s így 2-3 befuttatott oldallal már reálisabb lehet az az egy millió!

Én mindenesetre kipróbálom, s közben itt publikálom is az eredményeket! :-)
Első millió Google Adsense 2007.11.23 22:39:00
Közben a Google engedélyezte a regisztrációt az Adsensehez, így mostmár elindulhat a tényleges forintok megkeresése, persze mint azt már korábban írtam, ebből még nem jön össze az a bizonyos havi 1 millió. Az Adsense esetemben vett eredményességét Ti is láthatjátok majd, hisz…..
Ideje egy picit népszerűsíteni a blogot, mert ugye - mint minden weblap esetében - nagyon fontos a látogatottság. Ugye minél több a napi látogatók száma, annál többet ér maga a weblap is. Az egyik legjobb megoldás a népszerűség növelésére a kereső optimalizálás, vagyis a…..
A mai nap regisztráltam a Google Adsense oldalán, mint azt holnap vagy holnapután majd a bal oldalon láthatjátok is! (1-2 nap kell a Google-nek, hogy átnézze és engedélyezze a regisztrációt.) Ha te is regisztrálni akarsz a későbbiekben, akkor itt tudsz: Ezzel leginkább csak…..
Első millió Statisztika 2007.11.21 01:51:00
Kitettem az oldalra egy statisztikát a bal felső sarokba, hogy látható legyen, hol tart jelenleg a projekt. Ide az összes felmerülő költséget és a bevételeket összesíteni fogom rendszeresen...
Mint említettem, a kitűzött célom egyértelmű:az első millió megkeresése a neten, mégpedig - bár lehet, hogy ezzel nem ért mindenki egyet :) - teljesen legális módon!Az Interneten sokféleképpen kereshetünk pénzt. Ha nagyban és folyamatos jövedelemben gondolkodunk, egyvalami…..