Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mortiangie

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Richard E. Kelly írása Robert Jay Lifton, Thought Reform and the Psychology of Totalism (Gondolatreform és a Totalizmus Pszichológiája) című úttörőnek számító könyvében, Lifton az irányítás nyolc módját írja le, amellyel az etikátlan, látszat-vallásos csoportok élnek, hogy lélektanilag manipulálják…..
mortiangie 2016.02.29 11:20:47
@Sanyi of house Stark: Én is hasonlóképp vagyok ezzel a könyvvel. Gyorsan olvasok, de ennél muszáj szüneteket hagynom, mert elég sokkoló és nyomasztó tud lenni. Mivel az utóbbi néhány évben volt szerencsém utánaolvasni és belefolyni kicsit JT-i vallásába, hamar összeáll a párhuzam az orwelli diktatúrával.
http://theworldnewsmedia.org/Watchtower+headquarters+NY+Warwick+Construction+Phasing+Plans+1-12+%28Blueprints%29 A "Download" gombra kattintva letölthető a PDF...
mortiangie 2014.07.09 16:52:01
@rea23: Lemaradtam ezek szerint. Őszre várják Armageddont? Ez új :)
A közel 100 követővel rendelkező ŐrtoronyŐrök nevű facebook-csoportunk az alábbi üzenetet kapta: A. Jeremiás VörösnéNagyon fontos!!!! Ez az oldal HITEHAGYOTTAK oldala!! https://www.facebook.com/profile.php?id=100008178004003 kérlek töröljétek magatokat, ha bele estetek a…..
A 03.23. napi Őrtorony tanulmányozás fókuszában ismét a fiatalok, a tanú családok pályaválasztás előtt álló, illetve mostanság munkába álló rétegei álltak. A fiatalokat bölcs döntések meghozatalára biztatja a cím. Vajon mik lehetnek ezek? Nos, aki már régebben…..
Az Őrtorony azzal eteti a Tanúkat, hogy ez az emlékünnep lesz az utolsó számukra Armageddon előtt 2014 kora októbere jelzi majd pontosan a 100. évfordulóját annak, hogy Krisztus uralkodni kezdett a mennyből  - Jehova Tanúi tanítása szerint. Ahogyan arra ez az oldal már…..
 Megnyitás után a jobb alsó ikonra kattintva letölthető. Fordította: Eve, Columba, ping-pong, JJ..
mortiangie 2014.02.22 16:20:59
Nem jön ide épkézláb ember!!! Ezt mondta az egyik vén a társának, az egyik miskolci gyűlés után. Egy ottani informátorom szerint Borsodban, a tanúk egykori fellegvárában is erősen fogy a hadra fogható sáskák száma. Alámerítkező, egy-két néni kivételével, szinte csak tanú…..
Bővebben: Jehova Tanúi szerint: "az orális és az anális szex természetellenes" ..
mortiangie 2013.11.29 21:34:02
@orvosirnok: Ne aggódj, nem csak én hiszem..
Napiszöveg: November 18., hétfő"Akik élnek a világgal, mint akik nem élnek vele teljesen" (1Kor 7:31).Az éber keresztények a felsőoktatást tekintve nem "élnek a világgal" teljesen. Napjainkban sokan úgy vélik, hogy a felsőoktatás elengedhetetlen feltétele annak, hogy…..
Egy korábbi Bétel-szolga által kiadott felvétel Rutherfordról, amint Beth Sarim kertjében ugrabugrál A brooklyni Bétel egy korábbi dolgozója kiszivárogtatott egy zavarbaejtő videót, amelyen az Őrtorony egykori elnöke, Joseph Rutherford San Diego-i rezidenciájának, a Beth Sarimnak a…..
mortiangie 2013.11.15 23:17:16
@Jona3: Én sosem értettem, miért baj az, ha valaki születésnapot ünnepel. Itt most vonatkoztassunk el a tivornyáktól, lerészegedéstől, mert tény, van olyan, hogy valaki alig várja, hogy leihassa magát 1-1 barátja születésnapján, vagy az ünnepelt saját maga vágyik erre, de ez ezért nagyon csúnya általánosítás.
Például egy édesanya ne örüljön a gyermeke születésének, és ne ünnepelje meg azt? Amikor 9 hónapig hordta a szíve alatt a gyermekét, akit nevelt, féltett.. Bűn lenne, ha megemlékezne a születéséről? Vagy egy ember ne érezze fontosnak magát? Ne tartsa meg a születésnapját? Miért lenne ez baj? Vagy ne örüljek egy barátom születésének? Nem osztozzak vele az örömében úgy, hogy veszek neki egy ajándékot (vagy ajándék se kell)? Miért lenne bűn ez? Mégis miért kellene elszámolnia bárkinek is Isten felé amiatt, mert ilyet ünnepel? Istennek nem fontos az élet? Ha Jézus élne, vajon azt mondaná, hogy megemlékezni a gyermeked/barátod/saját magad születéséről rossz dolog?
Én úgy veszem észre, hogy JT-i nagyon szépen ráhúzzák minden ünnepre a vizes lepedőt azzal, hogy valami negatív példát, történést társítanak hozzá, és így már könnyebben be lehet adni az érdeklődőknek/tanúknak, hogy valami bűnös..
FIGYELEM! Ez a bejegyzés csak erős idegzetű Tanúknak ajánlott! Tréfát nem tűrők NE kattintsanak! Forrás: imgur.com 101 módszer a misszionárius póz felturbózásához ANGYALOK Minden alkalommal, amikor maszturbálsz, Jehova megöl egyet Arcszőrzet Mennyi lehet rajtad,…..
mortiangie 2013.10.26 15:32:43
..
mortiangie 2013.10.25 11:49:04
Nem csak egy presztízsberuházás van az Őrtorony Zrt. portfóliójában.  Ott, ahol a legértékesebb ingatlanvagyon található, az Egyesült Államokban, egymás után végzik az értéknövelő beruházásokat és a vagyongyarapítást. Stanley Színház New Jersey itt a…..
Az Őrtorony zöld utat kapott a warwicki építkezésre, miközben a brooklyni ingatlanok értékesítéséből közel egy milliárd dollárt profitált A jw.org bejelentette, hogy az új warwicki Főhivatal építési munkálatai hivatalosan is megkezdődtek, miután Warwick városának…..
mortiangie 2013.09.21 14:13:30
@P.Boby: Ugyanez fordult meg a fejemben. "De közel van Armageddon, senki ne kezdjen semmibe, de mi azért felhúzunk egy több milliós vityillót, biztos, ami biztos. Ha tévedtünk, akkor meg nem voltunk a hülyék, ti értettétek félre.."
JEHOVA TANÚI HIHETETLEN HITVALLÁSA (1974-es írás)   Jehova Tanúi az egyik legerőteljesebb és leglátványosabb térítő felekezet napjainkban. Világszerte seregnyi kitartó és lelkes tagjuk talpal házról házra, sürgetve az embereket, hogy élet-halál kérdéseként fogadják el a tanításaikat. Állításuk…..
mortiangie 2013.09.16 17:58:44
Szeretnél közéjük tartozni? ..
mortiangie 2013.09.01 11:39:16
@lpoti: Lehet, hogy ott van a tatyójában a stílfűrész is, meggyőző erőnek :D
Ez volt az első levél  amit fiókhivatalnak küldtem. Ezt a levelet akkor írtam a Fiókhivatalnak mikor még aktív tanú voltam. Remélve a segítségükben, de erre és az azt követő többi levelemre sem válaszoltak. világítótest Kedves…..
Előzmények: ITT   Az önkielégítés erkölcsi megítélésében nagyon sok olyan szempont van, amit nem vizsgáltam meg az előző posztban. De nemcsak én, hanem azok sem, akik emberek millióinak  életére vannak hatással véleményükkel. Most ezeket a szempontokat fogom megvizsgálni,…..
Örömmel jelentem be, hogy nagyszerű és kitartó csapatmunkánknak köszönhetően elkészültünk Raymond Franz - Lelkiismereti válság című könyvének magyar nyelvű fordításával! A teljes verzió még nem elérhető, hátra vannak az utómunkálatok, a…..
mortiangie 2013.08.13 20:11:02
Tiltsák be Jehova Tanúit Felelős Minisztérium: A közösségek és helyi kormányzatok Minisztériuma Ez a szekta manipulálja az elméket, kiközösíti a tagjait, akik így elszigetelődnek a családjuktól és barátaiktól, és emiatt sokan depressziótól szenvednek és öngyilkosságba…..