Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nonprofit1987

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi egy hónap eseményeiből feltehető, hogy nem az EMET-ben van a legtöbb Nobel-díj várományos, vagy Mensa-tag. Szóval miután az EMET szájzárat kapott és a vegetatív neurózis kortikális eredtű elváltozásainak jeleit is mutatja, ezért kiszámoltam: Március 31. volt az…..
NEA civil szemmel A megnémult EMET 2015.05.26 05:40:33
Hiába hangzik el minden héten(!) kérdés az EMET felé (Tisztelt EMET, mikor lesznek nyilvánosak az eredmények-tőll, a Parasztkáim, nem gáz, hogy majd egy hónapja kotlotok az eredményeken-ig), újabban már válaszra sem méltatnak. Biztos megnémultak. Amikor persze őket számoltatja be…..
nonprofit1987 2015.05.29 22:59:11
@Sasfióka: Ha esetleg az MA-SZ-re is mondanál egy várható ponthatárt, én nagyon örülnék! :)
nonprofit1987 2015.06.01 07:58:36
@Sasfióka: Nagyon szépen köszönöm!
Június 27-én dönt a Tanács a felfüggesztett szakmai támogatásokról (így az egész listáról), amelyekből ismét csak van 125. Bár a jogszabály előírja az indoklást, ezt kapja minden pályázat: a pályázat kidolgozottsága, várható hatása, a szakmai tartalom és a költségvetés…..
http://www.civil.info.hu/web/nea/tamogatasok jó böngészést!..
A civilnea.blog.com weboldalon (onnan letolthető kollégiumonként) hozzáférhető pályázatokat, illetve megítélt kollégiumi támogatásokat függesztette fel az egykismalac cöf-cöf-cöf. Döntés kedden, a tanácsülésen. ..
NEA civil szemmel Viccparádé 2012.10.30 19:16:54
…írta múlt heti Narancs és hát…nem tévedett nagyot. A mai tanácsülés nem civil többsége természetesen (a jelen lévő kolielnök tiltakozása ellenére) végigverte azt a mintegy 60 pályázati módosítást, amelyet az elnök (ugyanitt békemenet eladó) módosíttatni…..
Ez a Galla Miklós ihlette beszélgetéstöredék a világon majd mindenhol az abszurd kategóriájába tartozna, kivéve NEAföldön, ahol állítólag a nyertes pályázók nem módosíthatnak költségvetést, hanem a pályázatkezelő automatikusan a pályázó megkérdezése nélkül…..
...a megállított szakmai pályázatokról. De tessék elmenni a másik helyre (.com), mert ha ide tesszük, akkor megint betiltják a blogot...
NEA civil szemmel Állítólag 2012.10.11 18:19:04
Ma érkeznek az EPER üzenetek a működési támogatásokról... Eltűntek az egyedi támogatások a civil.kormany.hu honlapról (Egészen 93-as számig ott voltak. Most egy sincs...). ..
  Ma újabb előadást tartott a vándorcirkusz ülést tartott a NEA Tanács. Vélhetőleg feláll az Alap monitoring-rendszere (bár a 2013-as bevezetéssel kapcsolatban erős kétségek merültek fel), és javaslatok hangzottak el a 10 hónapja nagy csinadrattával elfogadott és azon…..