Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyengéné Kószó Zsani

67 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nyár van, kellene valami hobbi tanfolyam, amit magamért csinálok meg..." "Úristen! Augusztus van, de nekem dolgozni kell, a nagy gyerekem meg otthon teng-leng. Olyan jó lenne, ha valmi értelmessel telne az ideje, amit még élvezne is és lenne sikerélménye.. "Szeretnék rajzolni tudni, de sose volt…..
Három év után visszatértem újra a hivatásomhoz. Eddig a kislányommal voltam otthon, de ő óvodás lett, én pedig újra dolgozom. Kislányom megszületése előtt már éveken keresztül természetgyógyász, kineziológus tanácsadó, Bach virágterapeuta és gyógypedagógusként dolgoztam. Most eljött az idő, hogy…..
Sokan sokfélét mesélnek az egóról. Van, aki kisbetűvel írja, van, aki nagybetűvel. Van, aki hosszú óval, van, aki röviddel. DE mi is az az ego/egó pontosan? Vannak a tudatunknak különböző szintjei. Lentről felfelé haladva a következőkről beszélhetünk: kollektív tudattalan, tudattalan, tudatalatti,…..
FIGYELEM! VÁLTOZÁS! Sokan kérték, hogy a tanfolyam legyen más időpontban megtartva, mert a november túlzsúfolt, ezért a tanfolyamot közkívánatra elhalasztom 2017. január végére, február elejére. Pontosítok a dátumokkal, amilyen gyorsan tudok egyeztetni. TEHÁT a november 19. és 26.-i csakra…..
Tarot kártya tanfolyam indul kezdőknek.  A tarot évszázadok óta használják a láthatatlan erők feltárására, hogy bepillantást nyerjünk olyan összefüggésekbe, hatásmechanizmusokra, amelyek az emberi értelem előtt sokszor rejtve marad. A Tarot képes feltárni helyzeteket,…..
Szeretettel tájékoztatok mindenkit, hogy két napos tanfolyam indul a csakrákról, kezdőknek és haladóknak egyaránt. TANFOLYAM LEGKÖZELEBB 2016-BAN INDUL.  FONTOS : A NOVEMBER 28-29- RE MEGHÍRDETETT TANFOLYAM ELMARAD!      A tanfolyam célja, hogy a résztvevők…..
Jobb agyféltekés rajz tanfolyam indul újra! AKCIÓ! A jobb agyféltekés rajz tanfolyam több, mint rajztanfolyam, mert megtanuljuk együtt használni a logikus és a kreatív agyféltekénket. Kinek ajánlott? *    Azoknak, akik szeretnének rajzolni, de nem tudnak, *   …..
Csendsziget Angyal tanfolyam 2015.02.27 20:31:40
Angyali kommunikáció tanfolyam- intenzív kezdőknek és haladóknak egyaránt FIGYELEM! VÁLTOZÁS! A TANFOLYAM ÚJ IDŐPONTBAN LESZ TARTVA: 2015. MÁJUS 16. Helyszín: PÉCS Az angyalkommunikáció tanfolyam azoknak szól, akik tisztában vannak azzal, hogy az életünk túlnyúlik a…..
        Nagyon sok fórum beszél arról, hogy egyensúlyban kellene lennünk, akkor vagyunk képesek a napi stresszeket egészségesen kezelni, akkor nem alakulnak ki betegségek bennünk, akkor érzelmileg stabilak vagyunk, tiszta fejjel vagyunk képesek gondolkodni, ..... és teljes lesz…..
Kedves Olvasók!   Szeretnélek figyelmeztetni az autogén tréningeket vezető "szakemberekről". Az autogén tréning lényege, hogy ellazult testi-lelki állapotba kerüljünk, melyben megszabadulunk a hétköznapi folyamatosan zakatoló gondolatoktól, és az ebből fakadó…..
Jobb agyféltekés rajz tanfolyam indul újra! AKCIÓ! A jobb agyféltekés rajz tanfolyam több, mint rajztanfolyam, mert megtanuljuk együtt használni a logikus és a kreatív agyféltekénket. Kinek ajánlott? *    Azoknak, akik szeretnének rajzolni, de nem tudnak, *   …..
Csendsziget Angyal tanfolyam 2014.07.30 12:05:22
Angyali kommunikáció tanfolyam 2014. szeptember 6. szombat 10-17 órakor Pécs  A tanfolyam célja, hogy minden érdeklődő megismerkedjen az angyalok világával, és több technikával, melyek segítségével önállóan képes az angyali szférákkal kommunikálni, együtt…..
Dátum: 2014. augusztus 14-17.    csütörtök, péntek 14-19 óra;    szombat, vasárnap 9-16 óra. Helyszín: Pécs, Balokány, Pepita Ha egy kellemes nyári kikapcsolódó, alternatív programra vágysz, ahol valami gyökeresen új dolgot tanulhatsz, itt a helyed. A jobb agyféltekés…..
Az ember alaptermészetének szerves része a félelem.                   De miért van szükség a félelemre?                   Miből születik a félelem?                  Miért legyőzhetetlen a félelem? Nos, a félelem egy belső…..
"Jaj, már megint én rontottam el.." "Ne haragudj, nem akartalak..." "Én mindig...." "Áááá, engem, nem kell..." "Nem érdemlem meg, mert.." "Haragszom magamra..." Nagyon sokszor használt mondatkezdő szólamok, amikor önmagunkkal folytatunk párbeszédet. Kicsi gyerek korunktól fogva…..
Csendsziget Saját alkotás 02 2014.02.25 22:55:52
..