Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siyi, a pók

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Follow uppolunk a szerdai vonatos káoszról: az Indexen megjelent cikk szerint Magyarországon a MÁV az egyetlen nagy közlekedési cég, amelyik nem kap szerződéses keretek közt megbízható adatokat a meteorológiai szolgálattól. Korábban volt szerződésük, de felmondták. Merthogy nekik…..
Az orrtúrásnál és a kényszeres pöcsrendezgetésnél is csúnyább szokása egy csomó magyar kereskedőnek, hogy pénzért próbálnak elsózni olyan cuccokat a hülye vevőnek, amiket ingyen kéne adniuk. De miért ne keressenek pár ezrest azokon a palimadarakon, akik nem nézik meg rendesen…..
Siyi, a pók 2007.11.12 09:33:14
Hurrá Torpedó · www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E
2007.11.12. 08:51:57

>> (mellékesen jegyzem hogy a liksys összejátszik a ciscoval...)

Akkor felvilágosítalak, hogy a linksys a cisco egy részlege... 2003-ban vásárolták meg.
És ha jól tudom a linksys név is hamarosan el fog tűnni, eddig is csak az ismertsége miatt hagyták meg.

Aki pedig félévente reseteli az smc routerét sikeres ember nem lehet.
Esküszünk, hogy most egy időre leállunk a jobbnál jobb Szomszédok-darabok előrángatásával, befejezésként viszont most bemutatnánk az aduászt. Egy csomóan a hülye bagázsból elmennek a DISCO-ba, ahol rövd tiltakozás után maga Etus is ropni kezdi a lemezlovas zenéjére. Mert egy…..
Siyi, a pók 2007.01.10 22:23:33
A http://remix.creativecommons.hu/ webcímen ott van az a könnyed kis DIY cd – do it yourself: külön letölthető hangfájlok, borítókép, cd-matrica - , amivel a Creative Commons szerzői jogvédő egyesület, a Nomada cigányzenekar és a Tilos Rádió kedveskedik azoknak, akik még…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Csáp Géza Fehér és szar 2006.12.05 11:34:00
A humoros rapnél kevés rosszabb dolog van kis hazánkban, de nálunk nem az N.W.A. dobálta a rímeket, hanem Geszti a.k.a. Kurvakibaszott Vicces MC. A rap ezért halott Magyaroszágon: vicceskedő majmok azt hiszik, hogy a rímeknek és az ütemeknek csak véletlenszerűen kell találkozniuk.…..