Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rainmen

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor ott fekszel vérző fejjel a langyos aszfalton, és érted jön vijjogva a mentő, rohadtul mindegy, kinek volt igaza. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
rainmen 2014.06.10 12:50:35
Múlt héten a Tímár utcai HÉV átjárónál álltam bringával a korlátok között, mert pirosra váltott a jelzőlámpa. Pár percre rá, amikor már több bringás is állt mögöttem, elkezd velem üvöltözni egy középkorú férfi, hogy miért álltam be a korlátokhoz, van aki még átmenne... Közöltem vele, hogy azért állok itt, mert jön a HÉV, nem véletlen váltott a lámpa. Na, erre még jobban neki állt feljebb, hogy de a gyalogosok átmehetnek a piroson is (!). Mivel azon az átjárón csak gyalogosan lehet átmenni, biztosan nagyon hülyén nézhettem rá. Miután elment a Batyi felé a HÉV, közöltem vele, hogy még mindig nem vagyok hajlandó elindulni a piroson, mert az ellenkező irányból is jön a HÉV. Csak egy "dögölj meg"-gel tudtam elköszönni tőle miután szabad jelzést kaptunk... Még májusban történt szintén itt, hogy 4 hülye birka bringás kezdett átszaladgálni a piroson, a Batyi felől jövő hév meg alig tudott megállni.... Normálisak ezek? Ez a 2-3 perc számít?? Induljon korábban. És minden napra jut valami, pl felső rakparton országutis jön velem szemben kb. 40 km/h-val, én meg alig győzőm a gyalogosokat óvatosan kerülgetni. Persze kifékezzen bele, ha nem én? És annyi állat van még, én betartom a szabályokat akár úttesten kell mennem, akár a járdára kényszerülök, és ez látszik az autósokon és gyalogosokon is, velük semmi gondom nincs... Ja, és az alagút helyett én tovább megyek inkább a Döbrentei tér felé, plusz 10 perc, de nem fulladok meg legalább, és nem a huplis járdán röpülök be az autók közé.
Egy csütörtökre virradó éjjel történt brutális gyilkosság foglalkoztatja a pesterzsébeti és a soroksári polgárokat. Többen a halálbüntetés visszaállítását követelik, mások inkább  azt szeretnék, hogy soha többé ne ismétlődhessen hasonló eset a Duna-parton. A…..
Fővárosi Blog Fortepanozzunk! 2012.10.10 07:00:00
Ismét frissült a fortepan.hu, így aztán újabb adag képről elmélkedhetünk: vajon hol készülhettek, mit ábrázolnak? A képek nem feltétlenül Budapesten készültek, még Magyarország sem biztos. Van, amit könnyű lesz megfejteni, és van, amit nem. Tippeket, megfejtéseket kommentbe…..