Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freestyle motor

60 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerre borul virágba sok százféle különböző színű és formájú rododendron bokor a Szombathelytől mintegy 30 kilométerre lévő meseszép erdőben...
Freestyle motor Lányok a motoron 2018.10.24 14:26:06
A motoros bemutatók ma már elmaradhatatlan kísérői, szebbnél szebb lányok mutatják be a legjobban sikerült choppereket évről évre...
Könnyű nagyot hibázni az őszi motorvásárláskor – elméleti kérdések Az ősz hagyományosan a használtmotor-vásárlás és csere ideje, sokan ilyenkor döntik el, milyen vassal kezdjenek neki a következő motoros idénynek. Összeszedtem néhány gondolatot, melyeket megfontolva könnyebben dönthetsz, ha nincs…..
freestyle motor 2018.10.21 18:38:00
@motoroskonyhaja: A vízhűtés, a V-elrendezés csak kockázati tényezők. A V4 pedig egy nagyon drága technika, így nő a kockázat, hogy egy nem megfelelő gazda sok kárt tud okozni benne.
Az RC36 pedig talán ez egyik legjobban sikerült V4 blokk, az egyik legmegbízhatóbb gyártótól. Itt is van mit mérlegelni, az biztos :-)
freestyle motor 2018.10.21 18:30:21
@motoroskonyhaja: Lehet, hogy nem volt egyértelmű, de itt inkább arra gondoltam, hogyha nézegetsz egy adott évjáratban motorokat, és feltűnően rossz állapotúakat találsz csak. Viszont nincs több pénzed, hogy drágábbakat is megvehess, akkor azt hiszed, zsákutcába kerültél.Mert logikusnak tűnik, hogyha már ebben az évjáratban is ennyire szétestek, ekkor egy 4-5 évvel idősebb még rosszabb állapotban lesz. Pedig nem feltétlenül van így, ugyanazért a pénzért gyakran található jobb állapotú, de régebbi évjáratú motor.
Hitted volna, hogy a Jurassic Parkba, vagy akár a svájci Alpok tengerszemeihez is eljuthatsz képzeletben egy kényelmes, félnapos kirándulással? - Három lenyűgöző Pest-közeli túracélpont, amit kár lenne kihagyni. Tatai Fényes Tanösvény A tatai Fényes-forrásokat körülölelő láperdő, a vízszínt fölé…..
Nagyon sok motor hidegben, vagy akár a szabadban hagyva vészeli át a téli hónapokat. Sokat tehetünk azért, hogy a gépek állagát ez idő alatt a lehető legkevesebb károsodás érje. Tanácsainkat évtizedek motoros tapasztalata adta. Százezreket spórolhatsz egy kis odafigyeléssel! Ellenőrizd az akkut!…..
Több mint tízezer kilométert toltam a 2017-es motoros idényben egy 1993-as Honda Dominátorba. Rendkívüli élmény volt, főhajtás a majd 25 éves japán technika előtt. A tapasztalatokat e cikkben összegzem. Rövid alkut követően, végül 400 ezer forint körül sikerült hozzájutnom életem első négyütemű…..
Freestyle motor Őszi filmajánló 2017.10.29 19:44:45
A szerencse háza (The house) A kisvárosi házaspár tisztességesen neveli egy szál lánygyermekét, aki egyébként jól tanul, így minden esélye megvan, hogy bejusson az egyetemre. Az ösztöndíjára szánt pénzt azonban eltünteti a helyi vezetés, ezért a szülők kockázatos vállalkozásba kezdenek. Egy…..
A dallasi Ojos Locos latin-amerikai étterem bikinis szépségversenye immár évek óta nagy népszerűségnek örvend. Képválogatásunk a 2016-os rendezvényen történtekből ad ízelítőt. (Az első képre kattintva galéria nyílik.) (Ojos Locos Bikini Contest By: MarkScottAustinTX CC 2.0)..
Majd ezer kilométert nyomtunk az öreg Hondába az egyik legismertebb hazai olajmárka 20w50-es, autóba gyártott motorolajával.  A frissen szerzett tapasztalatokat itt osztom meg, a Freestyle motor hasábjain. Az utóbbi időkben elkényelmesedtem. Megszoktam, hogy az olajcsere-periódust a hétvégén sem…..
freestyle motor 2017.06.13 13:31:46
Freestyle motor Bikini Show 2016.11.16 15:14:48
Ezúttal az Atlanta Motor Speedway autóstalálkozó bikinis bemutatójáról válogattunk. A Motor Show egyéb látványosságai itt láthatók. Az első fotóra kattintva galéria nyílik!     Photos: John Ramspott (CC 2.0 content)..
Freestyle motor Újabb állatságok 2016.11.14 14:36:01
Öt újabb poénos fotó az állatvilágból. Az első képre kattintva galéria nyílik! /CC 2.0 content, CC 2.0 sa content/..
Ha a Pilis és a Visegrádi-hegység már a könyöködön jön ki, de nincs kedved az M3-ason bömböltetni a motort, amíg a Mátráig érsz, akkor jó alternatíva lehet ez a gerecsei kiskör, ami kitűnő minőségű betonjával és izgalmas kanyarjaival hívja fel magára a figyelmet. A gyakori szűk kanyarok miatt,…..
Te is szeretnél bikiniben autókiállításra menni? Ha a válaszod egyértelmű, nem, akkor ezeket a képeket látnod kell! Az első képre kattintva galéria nyílik! Photos: Hot Import Nights by John Ramspott (CC 2.0 content)  ..
Az őszi lánckarbantartásnak két dologból kell állnia. Egyrészt el kell távolítani a láncra ragadt korábbi szennyeződéseket; másrészt vastag zsírréteggel kell védeni a rozsdásodástól. Ha ezt negyedévente megcsinálod, akkor nagyjából duplájára emelheted a lánc…..
Photo: Mentxula (cco content)..
A februárvég szürke, uncsi? Dobd fel a hangulatot egy kis vörössel!  Az első fotóra kattintva látható a képes ajánló. CC 2.0 content Ha tetszett, nyomj egy lájkot!..
Freestyle motor Sarah Lane 2016.02.19 00:41:43
A képre kattintva galéria nyílik. Photos: Sarah Lane - Elite Models by Michael Benatar CC 2.0 content Ha tetszett, nyomj egy lájkot!..
A képre kattintva galéria nyílik! Photos: Jack Versloot CC 2.0 content Ha tetszett, nyomj egy lájkot!..
Az első képre kattintva galéria nyílik! CC 2.0 content Ha tetszett, nyomj egy lájkot!..
Kedves Olvasók! Kérek mindenkit, hogy aki teheti, lájkolja, ossza meg az oldalon megjelenő tartalmakat, hogy új, minőségi cikkeket tehessünk közé napról napra. A pár személyes szerkesztőségnek ugyanis nincs ideje cikkeken és reklámon is dolgoznia egyidejűleg! Tehát: lájkot, megosztást kérünk - új…..
Felismered őket? (Az első fotóra kattintva képgaléria nyílik.) CC 2.0 content Ha tetszett nyomj egy lájkot!..
A fotóra kattintva képgaléria nyílik!CC 2.0 content Ha tetszett, nyomj egy lájkot!..
Az első képre kattintva fotógaléria nyílik. CC 2.0 content Photos: Peru Babe by Thomas S. Ha tetszett, nyomj egy lájkot!..
A képre kattintva galéria nyílik! A sorozat első része itt elérhető. Ha tetszett, nyomj egy lájkot!..
Valódi nagymotort 300 ezer alatt? – na ez már szinte képtelenség. De a tapasztalat azt bizonyítja, hogy néha (!) meglepően jó állapotú 25-30 éves gépeket is ki lehet fogni. Némi felújítás ebben a kategóriában viszont kötelező. E sorozatban (hivatkozások a sorozat első és második részéhez)…..