Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legszebbferfi

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter a hitelkeretéből kötött le 60 ezer forintot az FHB nyereménybetétjével, aztán meglepődött, hogy a szóbeli tájékoztatás ellenére ez a mégis pénzbe kerül: Új banki fortélyra hívnám fel az ügyfelek figyelmét. Nyereménybetét szerződést kötöttem. A folyószámla…..
Jonathan Knott, Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága Nagykövetségének első embere ugyanúgy a tévé előtt izgult szombat éjjel a Britain's Got Talent döntője alatt, mint körmüket rágó, kisírt szemüket törölgető honfitársai. A közel egy éve Budapesten élő…..
legszebbferfi 2013.06.12 12:02:39
"Győztesek, pedig otthon lúzerek" - címmel jelent meg egy enyhén cinikus cikk az Anglia Blikkjének számító Daily Mailben a Britain's Got Talentet megnyerő magyar árnyszínház csapatról. A bulvárlap az ex-hip Hop Boyz-os Szűcs Zoltán győzelmét is vitatja: az elmúlt…..
Egy újabb 20 éve csúszó technikai fejlesztés érte el a budapesti tömegközlekedést. Jövőre, ha nem sikerül ellopni az összes hozzávalót, beüzemelik a metrók és a HÉV-ek vonalán az elektonikus jegykezelő kaput. A BKK úgy gondolta, hogy a tömeges pánik elkerülése végett az…..
Naiv vásárló a budakalászi Auchanban szeretett volna valami frissensültet fogyasztani, de logisztikai nehézségek következtében az egyetlen munkatárs csak sajnálkozni tudott: Tisztelt Auchan. Megosztanék önökkel egy érdekes történetet. A héten bementünk családdal vásárolni a…..
legszebbferfi 2013.05.21 20:55:29
Csodálatos sorokat fedeztünk ma fel az MTI szokásos, mozgóképes seregszemlékkel és egyéb szintagmaszörnyekkel turbózott, hiperizgalmas hírfolyamában: ByeAlex a közszolgálati szócsövön keresztül hazugozta le a Lángoló Gitárokat. Íme a kedden 14:54-kor lehozott,…..
A comment:com, mint oly sokszor a múltban, most is segítségére siet a tévéknek, ha kell nekik az ingyenkontent, ha nem, hiszen az a dolgunk, hogy igyekezzünk jobbá tenni a magyar tévézést, már amennyire ez szerény eszközeinkkel elképzelhető. Eddig nem jártunk túl sok sikerrel, bár…..
Vastagbőr Rezsicsökkentő-verseny 2013.02.22 09:01:00
Miközben az ELMŰ fekete-fehér levelet küldött a fogyasztóinak a rezsicsökkentésről, a pártok egymásra licitálnak. 1, FideszAz ötletgazda és kivitelező tudja még fokozni: külön ezügyi munkacsoportjuk van, aminek keddi első hivatalos ülése után Kósa Lajos bejelentette, hogy…..
legszebbferfi 2013.02.22 11:58:33
@Vidéki: persze, a tronkai vámos.. egyre lejjebb sülyedünk. Valamit privatizálsz, mert jól jön a lé, aztán meg meg akarod mondani, hogy mit és hogyan csináljanak. Ez aztán rengeteg jóhoz vezet.
Javaslom, hogy mondjuk meg államilag minden vállalkozásnak mit és mennyiért adjon, meg ha lehet azt is hogy hány embert milyen módon foglalkoztasson. Ez nem a szocializmus?
Subba Subba Sport: Milano Shake! 2013.02.21 08:12:03
..
legszebbferfi 2013.02.21 12:07:17
Szingli Béla felfedezte, hogy újabb célcsoportra gerjed facebookos hirdetésekkel az Elittárs. Érdekes módon a német eDarling anyacég amerikai tulajdonosa, az eHarmony panaszfalán hasonló problémákról, automatikusan megújított előfizetésről mesélnek. Szánom-bánom, de 29…..
Naiv ügyfél először Magyarországra látogató francia barátaival indult a kalandos pesti éjszakába, ahol az első helyen fennakadtak a beléptetésnél. Indiai származású ismerősüket ugyanis nem engedték be a Limit Bárba, és meg is mondták, hogy a "színe miatt": A múlt…..
Subba Subba Sport: Balo's Back Home 2013.01.30 08:00:25
bekönnyezős. ..
legszebbferfi 2013.01.30 18:24:11
A tavalyi utolsó poszt Angliából érkezett (meg is kaptam rögtön érte az ilyenkor kötelező „már megint Anglia" beszólást... :D), ráadásul szokás szerint akadtak, akik „kamut" kiáltottak. Így aztán a szerző, Wall-E, írt egy másik, részletesebb posztot, amiből kiderül, mit…..
Hétfő után szerdán is utcára vonultak az egyetemisták és középiskolások a diákhitel mögé bújtatott költségtérítéses képzés, magyarul a tandíj ellen. Ráadásul fagyos hideg ide vagy oda, valószínűleg folytatás is lesz, márpedig ez ismét egy nagyon kellemetlen szituáció…..
 Vidám porcukros rajkodás Ogli G zenéjére súlyzókkal ..
„Az egész ország érzi, egy olyan nagy munkában vagyunk, amit ha már belevágtunk, mindenképpen érdemes végigcsinálnunk. Ezért fontos, hogy Magyarországon ma nincsenek nagy kormányellenes megmozdulások” - mondta Orbán Viktor két hete. Bár maga az állítás is hazugság, most…..
A felsőoktatással és tandíjjal foglalkozó tegnapi írásunk sajnos nem váltott ki belőletek erős reakciót, pedig jó kis elemzés, sok munka volt vele. Ma viszont egy könnyedebb, ún. "kommentár nélkül"-típusú bejegyzéssel jelentkezünk a témában. Nem, ezt nem…..
legszebbferfi 2012.12.07 19:42:33
@.SG.: @NextGeneration: @titan: én meg annyit tennék hozzá, hogy a.yátokat nézitek h.lyének ezzel a nagyon gyengén bújtatott kampányolással. pont az olyan agyhalott kamukirályok miatt tehetnek meg mindent az aktuálisan hatalmon lévő pártok, mint amilyenek ti vagytok. ráadásul egyre gyengébb a színvonal
Előre szólok, hogy ma Magyarországon maradunk (tehát aki részletes országleírást vár, az csalódni fog és várnia kell holnapig – csak hogy megelőzzem az ilyen típusú kommenteket), de időről időre fontosnak tartom, hogy a határátkelők motivációjáról is szó essék.…..
legszebbferfi 2012.12.03 12:42:55
@tableno: inkább ez egy közhely. jelenleg a munkaerőpiacon túlkínálat van a "jól képzett, nyelveket beszélő, fiatalokból" - így a kereslet is ehhez igazodik, többek között a felkínált munkabérek terén is, így sokan döntenek a külföldi szerencsepróbálás mellett. Ez azonban e téren csökkenő munkaerőkínálathoz vezet, ami egy esetleges gazdasági növekedés mellett növekedő kereslettel kombinálva javuló feltételeket hoz majd, míg nem egy ponton túl elkezdenek külföldről visszaáramolni vagy spec esetben egy harmadik országból beáramolni a munkavállallók, hiszen ilyen fizetések, juttatások mellett már itthon is megéri munkát vállalniuk, vagy csak a még nem távozók döntenek inkább a maradás mellett. Addig viszont amíg ez a fordulópont nem következik be, azaz növekvő kereslet mellett csökkenő vagy konstans kínálat jellemzi majd a munkaerőpiac számomra érdekes szegmensét, addig igen is több fizuért, jobb opciókkal válogathatok majd sokkal inkább a lehetőségek között, legalábbis a mostani körülményekhez viszonyítva.
Nahát, mindkét tehetségkutatóval kapcsolatban felmerült a bunda lehetősége, csak azon lehet csodálkozni (már ha) hogy ilyen későn. A Blikk a The Voice, a Bors az X-Faktor esetében lötyögteti a szaros bilit lelkesen. A The Voice első párbajköréből kieső Bokor Marianna már a…..
Fészbúk-csatába keveredett dühös előfizetőivel a Digi, miután szó nélkül kidobta az összes Discovery csatornát a kinálatából. Naiv ügyfél kommentjét még sikerült kitörölniük, azóta azonban elárasztották az oldalukat a panaszosok. A Digi (még azt az egy nagy betűt se…..