Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FodDom

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész blog során erre a bejegyzésemre vártam a leginkább. Kiváncsi voltam mi hogyan fog történni és én hogy élem majd meg. Leírom egyszer, hogy segítsen a lelkemnek…majd örülök a gyönyörűszép gyermekemnek, aki egészséges. Elértük a 40. hetet, természetesen semmi nem történt addig, csak a…..
FodDom 2020.07.30 15:09:32
Nem vagyok megrögzött paleós, de rengeteg érdekes és jól hasznosítható dolgot hallottam, olvastam már erről az életmódról. Röviden és tömören a lényege az, hogy egy paleós nem eszik lehetőség szerint semmilyen mesterségesen előállított, adalékanyagokkal tömött ipari…..
Már egy ideje szemeztünk Fodrival a konyhapulton árválkodó gofrisütővel. Egy hűvös, szürke vasárnap délutánon úgy döntöttem, itt az ideje, hogy újra üzembe helyezzük a még évekkel ezelőtt Németországban vásárolt masinát. Apukánk készségesen sietett el a boltba a…..
FodDom 2013.03.27 15:27:39
@Zenóbia: Kedves Zenóbia!
Természetesen ízlés szerint igazából bármit tehetünk rá.
Nekünk épp nem volt otthon tejszínhabunk. :)
Azt hiszem nem tévedek sokat, ha azt mondom, az iskolai menzán készült ételek nem sokunk tetszését nyerték el. Voltak mégis ritka pillanatok, olyan ízek melyeket emlegetünk és valamiért különösen kedveltnek számított. Nálam a tejbegríz, tejbedara, tejbepapi, (kinek hogy tetszik a…..
Újévi babonák garmadáját hallja ilyenkor az ember, sokat közülük már én is ismertem. Ilyen például, hogy ne együnk szárnyast, mert elkaparja a szerencsénket, vagy halat, mert elúszik vele és ugyanezen analógiára együnk sertést, mert az ugye előre túr, így…..
A magunkfajta szombat buliban elfáradt, és esetenként korántsem megkímélt gyomrúaknak bizony jól esik egy adag jó forró tyúkhúsleves vasárnap ebédre. Nem kell hozzá sok minden, és nem túl komplikált az elkészítése. Hozzávalók (10 l-es lábasban, kb. 6 személyre): 1 kg…..
Bizony ám, házilag, mivel a boltokban kapható, aromával, tartósítószerrel, színezékkel és cukrászati hulladékkal teletömött süti egészen más, mint ez. Eléggé időigényes csemege, jó sok pepecseléssel és mosogatással fűszerezve. De az eredmény mindent megér! Íme a…..
Sziasztok! Apróchef - Fodri nővérkéje vagyok. Mondhatnám, hogy tőlem tanult az öcskös főzni, de nem mondanék teljesen igazat. Mitöbb, mostanában már én kérdezek tőle, ha valamiben nem vagyok biztos. Magamról annyit, hogy vezettem már saját háztartás, jelenleg éppen a…..