Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadd

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Mit rejtenek a márkanevek? 2011.11.24 09:30:00
Egy átlagembert naponta több ezer reklámüzenet ér, melyek mindegyikében ott van a cég neve, szlogenje és emblematikus logója. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontosak ezek a nyelvi és vizuális kifejezőeszközök a márkaismertség szempontjából. De vajon azt is tudjuk, hogy honnan…..
vadd 2011.12.02 11:43:56
@Tutajos:

Nagyon sajnállak. Mások hamis tollával próbálsz ékeskedni, s nem veszed észre, hogy szánalmas vagy! Eddig nem szóltam hozzá a témához, de nem nézhetem tétlenül, hogy egy embertársunk tájékozatlansága miatt ennyire megalázza magát.

Sajnos a többieknek igaza van, bár a magyar wikipedia tényleg az írja amit Te is idézel, de aki elég járatos a világ dolgaiban tudhatná, hogy a wiki-t nem szakértők írták.

Barci idézi fentebb a hivatalos alfa honlapon írtakat, amit azért 100%-osnak vehetünk, de megkérdeztem egy olasz kollégámat, akinek a testvére az Alfában tervezőmérnök, s azt mondta, hogy az Anonim itt arra utal, hogy a cégnek nem egy tulajdonosa van, s az adja a nevét,(pl. Zwack Zrt), hanem többen dobták be a cégbe a pénzt s alapították meg a befektetői csoportot, így az angol Public Company a pontos azaz a magyar kht-knek felel meg...

Remélem nem sérült meg a lelked nagyon, de lehet, hogy nem ártana mégis egy kis idegen nyelvet tanulni, hogy ne csak magyar forrásra hivatkozhass a következő hozzászólásodnál!

Tisztelttel,

UI. amúgy a poszt tetszik