Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tszarka

29 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A külföldön játszó magyar játékosok mostanában gyakori mérőszámai a magyar labdarúgásnak. Ha sok külföldön játszó játékosunk van jó a focink, ha kevesebb, akkor nem annyira. Sokat emlegetik azt is, hogy egyre több a topligás játékos, egyre jobb a magyar foci, illetve, hogy a sikeres EB még nagyobb…..
tszarka 2017.08.25 12:40:26
@Roan: Valóban volt két légiósunk Izlandon, azonban ők nem felelnek meg a cikkben támasztott követelménynek, a magyar válogatott tagságnak
ZUP,Juhász Roland,Torghelle Sándor,Tatár Csilla, Giorgio,Gianni Annoni, Kósa Erika,Szily Nóra, Vujity Tvrtko, Animal Cannibals, Gajdos Tamás. De kik is ők és mi a közös bennük? Gondolom már sokan kitaláltátok, hogy ők a 2013-as CEN Kultúrsátorának a vendégei. De mit is tudunk…..
Régebben volt már szó a Project X film vetítéséről és az utána lévő beszélgetésről, most pedig a másik nap szenzációját mutatom be nektek. KultOn.hu Filmklub: Kutyaszorítóban Szirmai Gergővel és Radnai Márkkal Megint nem tudod melyik filmet nézd este? Akkor mi…..
Stábunk nemrég egy színházi előadás helyszínén járt, az ő beszámolójukat olvashatjátok most.   Rengeteg, jobbnál jobb CEN-es programajánlást olvashattatok eddig a blogon, ezt a sort folytatnánk most mi is! A kultúrsátor keretei között ellátogat hozzánk egy amatőr…..
Corvinus Egyetemi Napok CEN Kisokos 2013.04.26 10:25:11
Pár nap múlva itt a CEN, de azt vettük észre, hogy nagyon kevés információ jutott még el hozzátok. Azért, hogy ne nektek kelljen innen onnan összekeresni az infókat összeszedem nektek és egy cikkbe beleírok mindent, ami fontos. Az első ilyen dolog, hogy már van jegyárusítás az E…..
A CEN keretein belül sok mindenre adunk lehetőséget nektek, most egy olyan élethelyzetről olvashattok, majd próbálhatjátok ki, amivel legtöbben még nem találkoztunk. Sokunk számára megrázó élmény lehet átélni azt, amit valaki minden nap érez. Ebben segít nekünk a CKD. Mi az…..
Gondolom már mindenki számol vissza hétfőig a CEN kezdetéig, így  4 nappal előtte van szerencsém bejelenteni egy programot, ami szintén közel egyedülálló a CEN történelmében. Hétfőn megrendezésre kerül a CEN pókerbajnokság.Vedd elő a pókerarcod, hiszen értékes…..
Felettébb egyedi, és különleges lehetőségre szeretném most felhívni a figyelmeteket. A CEN keretei belül az egyetem hallgatói összefognak, hogy támogassanak egy beteg kisfiút a felgyógyulásban. Bármily meglepő, minden egy Facebook bejegyzéssel kezdődött. Egy szorult helyzetbe…..
Mindenkinek szép jó reggelt! Aki pedig már rég a munkában vagy az egyetemen van, annak kitartást, nemsokára ebédidő. Addig is egy kis olvasnivaló az unalmasabb percekre.  Mint tudjátok a CEN-t alapvetően két diákszervezet az ÖCSI és a HÖK szervezi nektek. Emellett idén is…..
Corvinus Egyetemi Napok FREE EFOTT 2013.04.23 15:20:58
Most, hogy már minden programba betekintést nyerhettetek, úgy gondoltam, hogy még megmutatom, miért is érdemes velünk játszani és részt venni a CEN-en, amellett, hogy rettenetesen király programok lesznek, és fergeteges buli. Bizonyára tudjátok, hogy idén a Budapesti Corvinus…..
A rengeteg programsorozat mellett készülünk nektek jó pár előadással is. Valószínűleg a képről már sokan rájöttetek, hogy mivel is kapcsolatos ez a cikk. Úgy gondoltam, hogy kezdjük egy kis előadással a reggelt. A CEN annyira menő, hogy maga BRUCE LEE is el szeretett volna…..
        Mit is mondhatnék a 2013-as CEN zenei felhozataláról? Mint azt az egyetemi plakátokon is láthattátok, idén a Palotai, Ivan and the Parazol, Halottpénz, Jabin, The Bras fogat pörgeti fel az aulát. Érdekes és rendkívül vegyes felhozatal, olyannyira, hogy…..
Már csak kevés program maradt hátra azok közül, ami a blogon nem volt bemutatva. Az egyik ilyen a SPORT. Nem csalás, nem ámítás, idén még több sport közül választhattok, mint az eddigi években. De mik is ezek? Futás:  A Nike jóvoltából idén is egy nagy szponzor…..
Azt hiszem idén már mindent láttunk. Filmklub, CEN-túra, játéksátor, előadások… De igen, jól érzitek! Valami azért még hiányzik. Nem is egy, hanem mindjárt három. Megadjuk a lehetőséget, hogy gondolkodjatok rajta, várjuk a lelkes kommenteket is, hogy mik lehetnek ezek. Én…..
A mai nappal újabb programáradatot zúdítok rátok. A nap első felében megforgatjuk filmtekercseinket, és egy olyan programot tárok fel előttetek, ami eddig még nem volt a CEN történetében. Ez pedig nem más, mint a Filmklub, amit a KultOnnal együtt hozunk el nektek. Ennek…..
Corvinus Egyetemi Napok CEN-túra 2013.04.18 21:05:35
Este van de még mindig nagyszerű idő, én pedig ígértem nektek valamit. Az ígéreteket pedig muszáj betartani, így bemutatásra kerül a már hagyományosan évről-évre megrendezendő CEN-túra. Ha úgy gondolod, hogy két napig Te is szívesen őrülnél meg, pörögnél a nyárra, és…..
It can’t happen – gondoltuk a tavasz első felében, mikor a hóembereken kívül más nem igen érezhette magát összkomfortosan. Megkésve bár, de törve nem, mégis eljött az ideje, hogy végre valahára tényleg betörjön ide a tavasz, útitársaival az egyetemi napokkal karöltve, hogy…..
Nem csak buli és pia volt idén sem a KGB-n. Történtek még egyéb, nem mellékes események. Ezeket próbáltuk meg egy csokorba gyűjteni. Nekünk viccesek voltak, reméljük ti is jót derültök rajta. 1. A Soerii és Poolek zenekar tagjai jó pár szintet fejlesztették szagló…..
"ISTEN, KIRÁLY ESTE!!! ;DDD KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!" A szavak amelyekkel rengeteget találkoztunk a buli óta. Mind személyesen, mind facebookon megosztottátok velünk a véleményetek. Minket is nagy boldogsággal töltött el, hogy ez a sok ezer ember ennyire jól érezte…..
Jóóóóóóóóóóóóóó Reggelt Mindenkinek! Igeeen ez már a bál napja! A nap, amit már mindenki annyira várt. Ezen a napon egy újdonsággal kedveskednénk nektek. Megpróbáljuk folyamatosan frissülő cikkünkkel átadni, hogyan is épül fel a bál,mikor mit csinálunk és milyen…..
Így egy nappal a bál előtt szépség kavalkáddal készültünk nektek. Pontosabban nem is mi, hanem a 8 7 legszexibb gólyasrác. A srácok őrültködnek és vicceskednek, de komolyak is tudnak lenni. Ha pedig eljöttök hétvégén, akkor láthatjátok őket élőben is a…..
Régen jelentkeztünk már igazán gyönyörű tartalommal a blogunkon. Hát most ennek is eljött az ideje! Nemrég megtekinthettétek a toptop szépségeink bemutatkozó szövegeit. Azóta ők nagy utat jártak be, és gőzerővel készülnek a gólyabálra. Ugyanis elvittük őket egy…..
Bizonyára sokatokban felmerült, hogy ha az elmúlt évben már született egy hasonló témájú cikk ezen a blogon, akkor mégis mi visz rá minket arra, hogy ismét ezzel a kérdéskörrel jöjjünk elő. Nincs elég téma? A péntek esti internetes uborkaszezonban bármi elfér? Vagy pedig a…..
Na, srácok az van, hogy péntek van, holnap meg szombat. Mit szombat, Színpad Szombat(igen ez már ma van). Én meg tökre elfelejtettem, hogy a hétvégén közepesen leszek net közelben, az autó meg nemsokára itt van értem, úgyhogy amíg összeszedem a gondolataimat, hallgassunk egy kis…..
...nyok :)    Kovács Dóra Zsófia Kovács Dóra Zsófia vagyok, de a barátaim Kacsnak hívnak. Le sem tagadhatnám, hogy Pécsett nőttem fel, hiszen minden, ami Pécsre jellemző, kicsit rám is. Kosárlabda, zene, művészet. Pörgős, nyitott és közvetlen lány vagyok (bár…..