Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejfölöszöldbabfőzelék

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem nincs kedvencem Beatles tagom. Együtt szeretem őket. Pár hónapja ismét elkezdtem hallgatni a lemezeiket, és azt vettem észre, hogy a kevésbé ismert dalok sokkal jobban tetszenek mostanság. Rákerestem ezekre a dalokra, mindegyiket George Harrison énekli vagy írta. A napokban végeztem egy…..
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Korai ébredés, Milán viszi a megmaradt két bulát randizni, Franci és Tamás még a takaró alatt, Berni rohangál a szobában, mint a mérgezett egér. Norbert szerint ez csak egy flört közötte és Berni között, de nem szabad elfelejtenie, hogy odakint majd 3 nővel kell elszámolnia, nem tudom, hogy ez már…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2017.05.25 23:27:43
@Kéteffy Pszilon: Az maradt a viasatnál. Ne félj, ki van ez találva. :)
tejfölöszöldbabfőzelék 2017.05.25 23:28:49
@PeniValdes: szerintem meg Tomival. :D))))
tejfölöszöldbabfőzelék 2017.05.25 23:30:48
@mézescsók: Norbi és Berni nyertek bruttó 3-3 milliót Tomi és Franci meg semmit. Azt a pénzt megtartotta magának a viasat.
Rossz hír a narancssárga virágok, azon belül is a petúniák szerelmeseinek, hogy a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) az ország teljes területén megtiltotta a fent nevezett virágok forgalomba hozatalát. Történt ugyanis, hogy a finn testvérhatóság április végén több narancssárga…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2017.05.23 10:34:28
Andika távozása utáni harmatos reggel, Tomi smink nélkül is szereti Francit, Csaba nem tudom pontosan mit érez, csak sejteni vélem, idézem: "Most reggel amikor fölkelve, úgy hogy Andikától kong a villa, egy picit, tehát egy picit kong a villa én úgy érzem."..
tejfölöszöldbabfőzelék 2017.05.16 22:30:14
@Biriksz_Krokiksz!: Gondolom Franci Bernit akartál írni. :) De szerintem mind a kettőt. :)
tejfölöszöldbabfőzelék 2017.05.16 22:32:14
@Mók_Ica: Azt írták róla, hogy 200 nője volt, de azt nem mondtad eddig, hogy te voltál az egyik. ;)
Megfogadtam, hogy ma nem Sylvivel kezdek, de esküszöm, provokál minket ez a nő. Szerinte ugyanis ebben a részben egy hatalmas összeesküvés elmélet ér révbe (?), és izgi lesz. Mindezt olyan arccal, mint akit egy hét nemszarás után éppen a tesco közepén kap el az érzés, hogy megindult a rendszer: örül…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2017.05.13 11:35:39
@ble_violet: szerelmes a lelkem abba f@szba, mindent elnéz neki. remélem visszahozzák diát, mert megnézném azt a cicaharcot.
tejfölöszöldbabfőzelék 2017.05.14 12:00:37
@Biriksz_Krokiksz!: Nem hinném, hogy Tomeket érdekelné, ha zsuzsi kiesne, mert ő Francit és Bernit akarja bent tartani. Egyébként én meg pont azt hallottam, hogy Tamás és Franci vannak együtt azóta, bár lehet, hogy ez is csak "városi" pletyka. Andikát mint embert sajnáltam, mert aljas módon szúrták hátba, de mint játékos nem sok vizet zavart. Bár ez a Csabi gyerek sem. Konkrétan a keddi adásban 1x sem tünt fel. Már azt hittem nincs is játékban. :D
Elég érdekes szenvedélye van Oki Masayukinak, hiszen a japán fotós Tokió kóbor macskáit fényképezi teljes elszántsággal. Azt vallja, hogy mindegyik állat külön személyiséggel rendelkezik, és ő ezt szeretné megragadni...
Elképzelte már, milyen lenne Elvis vagy Lady Gaga nyugdíjasként? Esetleg hogyan néznének ki a Spice Girls-hölgyek túl a hatodik X-en? Mert egy angliai nyugdíjasotthon lakói elképzelték, sőt, nem csak elképzelték, hanem naptárat is csináltak belőle. A Shenley Wood idősek otthona…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2015.12.12 09:35:40
Gondoltatok már arra, hogy vajon melyik a 10 legjobb szerelmes film? Én már mindenféle listával találkoztam már. Ezek első ránézésre legalább annyira szubjektívek voltak, legalábbis nekem, mint az én TOP 10 SZERELMES FILMEM. Persze amikor végiggondoltam, hogy mely filmek is kerüljenek rá ezen szép…..
Borzasztóan örültünk az újabb orbáni cukiság kampánynak, amely most a Story Magazinban jelent meg. Mi azonban azt szeretnénk tudni, hol a lé? És mennyit tetszettek ellopni a közösból, amíg a saját lábunkra nem állt az egész família. Fontos és hasznos volt ez a színes-szagos…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2015.04.24 16:13:13
@Diorella Queen: Meg, ha ott a sajtófotós.
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2014.01.31 23:46:30
@Mortanius: Dugsz és éppen lerántják rólad a takarót, és ennek semmi következménye nem lesz, majd veszekedés közben lehúzzák a gatyádat és ennek ruhaszaggatás és köpködés lesz a vége. Akkor milyen jó buli volt, mert Aurélónak a hangok sugallták, most meg "vért" akartok, mert Viki csinálta? Miértis? Az agresszióját Simon nem tudta uralni, és ha Vikinek mennie kell, mert provokálta, akkor menjen Aurélió is. Februárban meg már be is zárhatják az egész kuplerájt.
"Mindegyik ilyen firkás? Nincs valami egyszerűbb, szép színű?" - kérdezték a gyerekeim, amikor megmutattam nekik a terveket. Pedig mindketten szeretik a Vízipókot és a Magyar népmeséket is (épp ezért hívtam ide őket a géphez), és nem is tudtam róluk eddig, hogy a minimalizmus…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2013.08.26 22:28:22
A legszebb júliusi háttérképeink, csak nektek. Asztalra és mobilra! kisklau Letöltés: 4:3 16:9   feketemacs Letöltés: 4:3 16:9   elizabeth vancsai Letöltés: 4:3 16:9   wyx Letöltés: 4:3…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2013.07.07 09:58:32
Kis hiján egy év kellett hozzá, de eldőlt: tegnap este a Magyar Televízió 1-es csatornáján a köztársasági elnök bejelentette, hogy aláírja az (általunk és mások által is bírált) Alaptörvény IV. módosítását. Ezzel eldőlni látszik a beiktatásakor általunk is…..
Biztosak lehetünk vagyunk benne, hogy Áder el fogja ítélni Orbánt. Ugyanis Orbán hétfőn a parlamentben szokatlanul élesen kirohant egy bírósági döntés ellen "botrányosnak" és "arcátlannak" nevezve azt (s persze egy gyors törvénymódosítással felülírnák a folyó…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2013.03.12 08:41:27
Talán még soha nem láttam ennyire kiakadva Orbán Viktort. A parlamentben beszélt, s magából teljesen kikelve rángatózó arccal, önmagára láthatóan nagyon nehezen nyugalmat erőltetve adott hangot felháborodásának. Miért is?Mert az utcán tinédzserek tüntetnek a hatalma ellen? Mert…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2013.03.11 18:51:15
@zajos1: Még szerencse, hogy belőled a keresztényi szeretet folyik. :)
Daniel Hall angol couchsurfer 9 éve él Magyarországon. 4 éve tagja a Couchsurfingnek, bár nem a legaktívabb fajtából: 6 pozitív referenciája van, ebből 3 surfertől és 2 hostól. Megkerestem, hogy meséljen nekem milyen az élete egy EnglishMan angoltanárnak…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2013.02.12 08:13:34
@Mil: Azt hol olvastad, hogy a ceausescu rendszer a kilencvenes években volt?
A terézvárosi polgármester a dohányzásért lobbizik. Szerinte műemléki környezetben lehessen füstölni a vendéglátóhelyeken címmel jelent meg poszt a napokban az Urbanistán. Az önkormányzat sajtóirodája levelet küldött, melyben összefoglalták a kerület indokait és azt,…..
Hallál. Hallál. Halláál. Megfogtog dőgleni. A röhögéstől. Hasfaltartó öv és heresérvkötő legyen szorosra húzva mielőtt elolvassátok EZT. Én szóltam. Szóval az van Feleim, hogy a bayeritisz - vagy magyarhirlapitisz - súlyosabb betegség, mint az éccbe oltott ebóla. Ha elkapod…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2013.01.23 08:38:57
Nem vitás, és ez a szóvivői nyilatkozatokból is jól látható, Ron Werber megjelenése komoly riadalmat okozott a Fidesz-KDNP háza táján, amiből arra lehet következtetni, mégsem olyan magabiztos és erős ez a kétharmados hatalom, mint amilyennek mutatja magát. A Nol-on megjelent,…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2013.01.20 19:00:08
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
"Nézzétek meg a képet! Sunyi homlok, horgas karvalyorr, hatalmas, szétálló fülek, csapott váll... Egyértelmű!"

Rólad miért nem láthatunk képet? Csak nem azért, mert sunyi homlokod, horgas karvalyorrod, hatalmas szétálló füleid és csapott vállad van? Egyértelmű!
Olyan 6-7 éve figyeltem fel a változásra. Korábban valahogy idősebb korukban jöttek emberek az egyetemre a társadalomtudományok valamelyik ágát tanulni. Jól behatárolható szubkultúra volt ez, a rendszerváltó értelmiség gyerekei, a segítő szakmák valamelyikében már dolgozó…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2012.12.20 08:54:09
@nokomm: Mondod ezt te, aki olyan pártot éltet, ahol a legtöbb komcsi fellelhető.
A héten szembesültem azzal, hogy megnyílt egy újabb hely, mely pizzákra és hamburgerekre specializálódott. Mit csinál ilyenkor a jólelkű burger blogger? A) rendel egyet B) rendel kettőt C) Randal és Dante Ha kitaláltátok, akkor folytassuk. A hely listázva van Netpincéren is,…..
tejfölöszöldbabfőzelék 2012.12.11 08:53:01
Nincs köztük kövér, az a halálom ..
tejfölöszöldbabfőzelék 2012.10.09 21:08:49