Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsakoss

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sunday People megrázó fotókat közölt a címlapján arról a jelenetről, amit Nigella Lawson milliárdos műgyűjtő férje, Charles Saatchi rendezett egy londoni étteremben. A 70 éves férfi a nyilvánosság szeme láttára előbb szóváltásba keveredett feleségével, majd fojtogatni…..
zsakoss 2013.06.16 21:57:44
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Bocs ,de amit eddig írtál abból az következik, hogy ha a feleség nem kéri a verést ,de a hatóságot se értesíti akkor is hagyni kell a picsába szenvedni.
És legtöbb nemi erőszakról el lehet dönteni, hogy tényleg erőszak volt-e.
zsakoss 2013.06.16 22:05:55
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Szerinted akkor mi van ha a feleség értesíti a rendőrséget akkor nem a hatóság dönt arról ,hogy a férj sittre menjen?
Itt pedig annyiban változik a helyzet , hogy valaki más szól. Ettől szerinted már nem lehet eldönteni , hogy kérte-e a verést?
Na, ezért érdemes az IDDQD Facebook-csoportjára feliratkozni, néha olyan fasza linkek esnek be, mint a Dune 2 Online, vagyis a böngészőben játszható Dune II. Atreidesekkel, Ordosokkal, Harkonnenekkel, még mentett állás is van. A játék alapja egyébként az OpenDune projekt. És nem ez…..
zsakoss 2012.12.09 10:39:20
Az NBA vezetése 250 ezer dollárra (55 millió forint) büntette a San Antonio Spurs csapatát, mert nem a legjobb felállásukban állt ki a Miami Heat elleni meccsen. Gregg Popovich edző döntése, ahogy várni lehetett, kiakasztotta David Stern komisszárt. Az edző úgy döntött, három…..