Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ardenta

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Középkorú nőként állást veszítve Magyarországon nem könnyű folytatni. Persze máshol újrakezdeni legalább olyan nehéz, de (mint Macamuca írja mai posztjában) bár garancia Skóciában sincs a sikerre, eredményességre, de esély/lehetőség van. Jöjjön tehát egy újrakezdés…..
Ardenta 2015.07.14 12:05:53
@wuaaa [nor]: Igen, a honlapig már eljutottam, és elolvastam a leírásait a különböző prepaid kártyáknak is.
De valószínűleg rosszul vagy rosszra kérdeztem:
tapasztalata van-e valakinek ezekkel, mennyire megbízhatók? Mert egyébként tényleg röhej néha ez a bankszámla dolog, hogy mennyire megnehezítik a kezdést.
Ardenta 2015.07.14 12:56:57
@wuaaa [nor]:
Remélem szabad linket megosztani; ezt (is)találtam:
www.mycashplus.co.uk/offers/cashplus/tabs/default.aspx?pc=GAW503&apskw=prepaid%20card&apsad=53037761069&apsds=S&apspl=&apsmt=e&apsism=&apsadp=1t1&apsdev=c&apsdmd=&apsnwk=g&apsinm=pc&apsaid=&gclid=CjwKEAjw5pKtBRCqpfPK5qXatWYSJABi5kTxnpyr6xPIGPBwkDFciQHbk0Hluyx4ETJoMlrwLIVIbRoCcY_w_wcB

** bocsánat, hosszú a link.
Találtam még különböző prepaid kártyákról összehasonlító oldalt. De pl ezen is írják, hogy utalhatnak rá fizut.
Jojo képeit már korábbi fotós posztokban láthattátok az angliai Bordonból. Most a történetüket is megosztotta, amely céltudatos határátkelésről szól, ahol a kezdet nem könnyű, de az említett kitartás eredményeként már jó ideje a saját szakmájában dolgozik, és az itthon…..
Valójában nem történnek nagy dolgok a mai történetben, másfelől viszont csupa fontos dolog történik Christine posztjában: egy magyar család keresi (és találja meg) a helyét Angliában (és nem mellesleg az is kiderül, hogy London nem minden). Ez már a második rész, az első…..
Azt hiszem, ez eléggé aktuális és szomorú. Trendek jönnek és trendek mennek, ezt tudjuk. Viszont a jelenlegi éra alatt sokan és sokféle okból nyögnek. Van, aki azért, hogy „miezaszar???” és van… nos, van aki a kéjtől… vagy valami hasonló. Elöljáróban annyit, hogy nem kell…..
Ardenta 2015.04.03 10:50:46
Szia

Az április 2.-i bejegyzés kapcsán jutottam ide, és ha már itt vagyok, gondoltam hagyok egy kommentet is.

A posttal nagyjából egyetértek. Azt nem tudom, mi folyik az írónők hálószobáiban, de állítólag Hamilton jól megvan a - talán - 2. férjével, illetve a másik párral, akikkel együtt élnek és szexelnek is. "Quadruple" azt hiszem, a couple helyett.
Hamilton valószínűleg egy erősebb libidóval megáldott nőszemély lehet, akinek bejött az élet. Ezt lehet irigyelni, vagy nem, de az biztos, hogy ő jól elvan.

A másik kettőről nem tudok semmit.

Az Anita Blake-ket olvastam, és a sok szex ellenére érdekel annyira, hogy majd szeretném is folytatni (illetve a másik szériát: a Merry Gentry-t - na ebben még több a szex; a fő szál is arra épül, hisz a hősnőnek teherbe kell esni, ha élni akar.)

Anita Blake és Merry Gentry: szerintem azért ilyen népszerűek, mert
1) sok a szex - ami az egyelőre szex nélkül élőknek egy kis "pótlás' (mondjuk jobb is, ha egy 15-16 éves lány inkább olvas róla, mint csinálja) Igen, így találtam rá én is egy barátnőmmel XD;
2) modern sztorik vámpírokról, halottkeltés (ami viszonylag ritkább), mitikus lényekről, kis betekintés a kelta mondavilágba, etc. Akit ezek érdekelnek, az szeretni fogja. (újra csak érdekelt)

A csillogó vámpírokat én is kihagytam, és láttam is, hogy nem az én korosztályom már a célközönség.

Az 50-et elkezdtem olvasni, de az első könyv első fele után meguntam. (nekem sok volt benne a huzavona és az áradozás egy olyan pasiról, akiről a csaj még nem tud semmit) Úgy gondolom, ez inkább azoknak lehet újdonság, akik nem csinálnak ilyesmit, de még csak nem is akartak ezelőtt, és látva/olvasva ezt, kedvet kaptak. Nem mondom, hogy hardcore BDSM-es vagyok, mert nem. De nekem főként azok lelkendeztek a filmről, akik házasok és x éve élnek együtt, vagy akiknek nincs kapcsolatuk. Aki a bdsm-et jobban ismeri, az nem erre a könyvre fog gerjedni, illetve tudni fogja, hogy ez nem biztos, hogy erről szól. Akit pedig bántalmaznak egy kapcsolatban, az egyenesen ellen propagandát fog folytatni.

Ezt gondolom én. Illetve azt még, hogy írók főként olyan dolgokról írnak, ami érdekli őket, amikről fantáziálnak, szeretnek - és talán hiányzik az életükből.