Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sixkiller66

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gumiválasztás nem könnyű dolog. Az átlag autós számára minden gumi egyforma, fekete, középen lyukas korong, aminek valós képességei a szokásos érzékekkel (látás, szaglás, tapintás - a hallást és az ízlelést most inkább ne soroljuk ide) teljességgel megjósolhatatlanok, viszont relatív sok pénzbe…..
Meglehetősen unalmas dolog egy szerkesztőségben ülni egész nap, hisz mindenki a billentyűzetet üti – ilyenkor a legjobb fejek sem beszédesek. De néha kicaplatunk a konyhába, csak egy kávéért, egy pohár vízért, beszélgetni öt percet. Ma összesen kétszer voltam kint, és mind a…..
Belsőség Vonóhorog? Erre? Sehol! 2014.09.06 12:48:30
Az úgy volt... van a családban ez a kis Colt, ami igazából Mirage, mert amerikai piacos. Városi rohangászósnak vettük vagy tíz éve. Kimondottan automataváltós kisautót kerestünk, mert anyukám már rég leszokott a kézzel váltogatásról, apámnak a betegsége miatt az utolsó autói…..
A könyv azt írja, hogy a váltócserét a hátsó ülőlap kiszedésével kell kezdeni. Aztán le lehet engedni a hátsó hidat, hátrahúzni a diffit, és ezután lehet nekiállni az érdemi váltólebontásnak. Hát ezért alakult úgy, hogy vagy két éve ott pihent az ötgangos a garázsban,…..
Sixkiller66 2014.04.05 08:34:01
@abc078: Nem tudom, nálam ez a kombó van fent, már másodszorra és nem csikorog, sivít. (Brembo-Taxtar)
Sokszor úgy változik az utcakép, hogy észre se vesszük. Máskor észrevesszük, és bár nem sírjuk vissza a korábbi állapotot, azért nosztalgiázunk egy sort, ha a kezünkbe kerül egy-egy régebbi fotó... A Március 15. téren és környékén annyi dolog változott mostanában, hogy…..
Sixkiller66 2014.03.23 19:22:01
@xxylon: "a lampa olcsobb es alapbol akadalymentes."

Ebben egyetértünk, miszerint olcsóbb. De a kiásottakat betemetni... (Lásd Kecskeméti-Kossuth Lajos (Szabadsajtó))

"Olyan varosokban ahol az utak nem varosi autopalyak nem gond atkelni lampanal."

Óóóó, az M3-as kivezető Szerencs utcai kereszteződése városi autópálya az én fogalmaim szerint és ott virít a szintbeli, gyalogosátkelőhellyel... Itt sem gond az átkelés a lámpára. Más kérdés, hogy orbitális dugót eredményez csúcsidőben ki- és befele is.
Sixkiller66 2014.03.23 19:23:38
@Hamster: Az igaz, nem tudom, hogy mikor építették, talán, amikor meg lett hosszabbítva a Millfav és nem a Városligetben fordult. Akkoriban úgy gondolhatták, jó lesz ez így is.
Nem titok, hogy az utóbbi hónapokban keményen dolgoztunk azon, hogy valamerre ismét továbblépjünk, ráadásul lehetőleg előre mozdítva ezzel a Totalcar szekerét. Tudjuk mi itt mindannyian, hogy ha nincs motiváció, akkor következik a helybenjárás, után pedig törvényszerűen a…..
Belsőség Lebuktam, beidéztek 2012.10.08 16:11:47
Piros zacskó várt szombaton az XR2-n. Egy pillanatra hátra is hőköltem. Mi van, már a külvárosban is bevezették a fizetős parkolást? Képtelenség. Ahogy ráncolt homlokkal kihúzom a papírost, még csúnyább szó üti meg a szemem: idézés. Kellett pár másodperc, amíg…..