Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spanci

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2009-ben bemutatott Emberi százlábú egy elég harmatos horror lett. Hiába mutatott fel egy új, kifejezetten beteg ötletet, azt nem igazán tudta kidolgozni, így a végeredmény meglehetősen erőtlenre és unalmasra sikeredett. Ennek ellenére két év múlva érkezett is a folytatás, ami…..
Spanci 2015.06.03 07:15:30
@mejicano: Pedig a 2. rész nagyon jó volt
Sok mindent nem tudunk ehhez hozzá fűzni, ahhoz még keveset ittunk, viszont a mozgókép mellé néhány fotót is gyűjtöttünk. Igazi családi film lesz ez Tom Sixtől. ..
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
Ez itt a Tüskeböki Törpesün Tenyészet blogja. Ez a blog azért jött létre, hogy minél több hasznos, érdekes, szórakoztató tartalmat osszon meg mindazokkal, akik szeretik a törpesüniket.  Kiknek szól a blog? Akik szeretik ezeket a tüneményes kisállatokat Leendő…..
Szívünk csücske a jó öreg Syfy ismét saját filmes életjelet is ad magáról és ez alkalommal ismét olyan ötlethez nyúlnak, ami még sosem jutott senkinek az eszébe - érezd az iróniát! - ez alkalommal ugyanis egy gyilkos madárijesztőt keltenek életre. A címadás tekintetében…..
Spanci 2013.09.26 17:12:18
:D
Horror-Mirror Köcsög arc 2013.08.28 19:39:52
Korábban már hírt adtunk erről a filmről, ami meglepő módon elég felkapott lett a hazai horror színtéren, már ha fogalmazhatunk így. Tény, hogy érdemes róla beszélni, mert nem egy szokványos darab. Jug Face (2013) Rendezte: Chad Crawford Kinkle Adott egy eldugott kis amerikai…..
A nem túl távoli jövőben járunk az USA-ban, ahol a bűnözés szinte megszűnt létezni. Ez egy "ünnepnek" köszönhető, amit az év utolsó napján rendeznek meg, a lényege pedig az: 12 órán keresztül megengedett a bűnözés. Ez az alapsztorija A bűn éjszakája című thrillernek…..
Spanci 2013.08.23 22:55:19
@doggfather: Nekem pl. tetszett.
Szegény Lindsay Lohan sosem volt a kedvencem, bár annak idején, amikor kis gyerkőc voltam szerettem a filmjeit, akkor még aranyos kisfiú voltam, ő meg aranyos kislány, de időközben felnőttünk én megmaradtam aranyosnak, ő meg drogos picsa lett - oké, magammal szemben elfogult vagyok,…..
Lassan, de biztosan fogynak a részek az Under the Dome 1. évadjában, de nagy ok a sírásra nincs, hiszen szerencsére kapunk majd folytatást jövőre. Engem még mindig érdekel, hogy miként fogják addig nyújtani a dolgokat, de nem félek, hogy unalmassá válna a sorozat, hiszen az írók…..
Timur Bekmambetovnak elég beteges elképzelései vannak a mókusokkal kapcsolatban és szerencsére az Éjszakai őrség rendezőjének határtalan a fantáziája. Néhány hónapja érkezett a hír, hogy a direktor producerként fekszik neki a Squirrels című big-budget B-horrornak, amelyben…..
Az idei évben két Home Sweet Home című film is napvilágot látott, az egyik egy amerikai alkotás, a másik pedig egy kanadai-francia koprodukció. Esetünkben az utóbbitvennénk górcső alá. Kis költségvetés, kevés szereplő és egy helyszín. Valahogy így jellemezhetnénk a dolgokat,…..
Spanci 2013.08.19 13:02:50
A The Aggression Scale című akció-horrort leginkább Ray Wise miatt vettem fel a "meg kell néznem" listára, hiszen bírom a palit és általában üde színfolt a filmekben, a blogon például a Zsákutcáról már írtam, amiben szintén egész jót alakít.  Azt mondjuk már előre…..
Spanci 2013.08.19 13:02:01
Mivel az Asylum a SyFy-al karöltve sorba ontja magából a különböző extrém cápás ZS-förmedvényeket (legutóbb a Sharknado került szóba, mint kiugró siker), jogos lehet sokakban a kérdés, hogy miért nincsenek normális, nézhető cápás horrorok?! Akad azért, nem kell aggódni.…..
Spanci 2013.08.18 17:34:11
Hölgyek-Urak a Parlux Entertainmenttel közös játékunk a végéhez ért, ami azt jelenti, hogy van három nyertesünk, őket név szerint a tovább mögött is megemlítjük, de már e-mailben értesítettük is őket a jó hírről. A Parlux Entertainmentnek pedig köszönjük a játék…..
Picit sablonos, ugyanakkor egész jó. Röviden így lehetne jellemezni a Truth or Dare című angol horrort. Viszont, hogy ne csak két mondatos legyen az ajánló egy picit bővebben is írnék erről a produkcióról. A történet egy buliban kezdődik, ahol a hangulat jó, köszönhetően a…..
A CBS nem foglalkozik a múlttal és tökösen egyből 13 részes berendelést adott le Stephen King 2009-s, A búra alatt című nagyregényének tévéváltozatára. A produkciót Steven Spielberg cége gyártja majd, a készítő az a Briak K. Vaughn, aki az Y: The Last Man című képregénnyel…..
Elstartolt a Stephen King nevével fémjelzett Under the Dome, amely A búra alatt című regény adaptációja és baromi nézett első résszel büszkélkedhet, ami ha meg marad, akkor könnyen második évados berendelést érhet. Aki olvasta - ismeri - a könyvet annak az alapsztori is tiszta…..
Spanci 2013.06.26 21:02:45
Egyik kedves ismerősöm ajánlotta ezt a számomra ismeretlen filmet. Nem tudtam a moziról semmit, a címe is furcsa volt, ráadásul az egyik legnagyobb videó megosztón találtam rá, de rászántam magam, hogy megnézzem. Megérte. A köpök a sírodra ha nem is topkategóriás horrorfilm, de…..
Spanci 2013.05.28 20:42:23
Horror-Mirror Maradandó élmény 2013.05.24 17:56:43
Amikor felröppent a hír, hogy a maga nemében zseniális Maniac-ot feldolgozzák Frodó úrfival a főszerepben, nem kicsit kiakadtam. Aztán jött egy biztató előzetes, és azon kaptam magam, hogy kifejezetten várom a megtekintését. A végeredményre azonban még én sem…..
Spanci 2013.05.25 12:03:45
Spanci 2013.05.26 20:07:37
@heatheriko:
Én ez után néztem meg az elsőt, nekem nem tetszett. Másoknak meg az tetszett :)
Így voltam a Köpök a sírodra c. filmmel is. Az első nekem avétos volt, a remake meg a kedvencem.
Szeretem a norvég filmeket, ugyanis általában egész jók, ha pedig mégsem csillagos ötöst érdemlő munkák, azért még bőven az élvezhető és szerethető kategóriát képviselik, legalábbis azok a produkciók, amikhez eddig szerencsém volt. A Hideg prédát Herschmi már jó ideje…..
Subba Bréking: ByeAlex Malmőben 2013.05.10 19:20:59
Borzalom friss bréking nyúz Malőből ByeAlexről, aki enervált mamókaként viselkedik, amit nem értek, mert ezek a háundemmes hipszterek a skandináv városokban élnek csak igazán, nem? Hm. Na de olvassátok: "Sziasztok!  Egy Svédországban élő étterem-tulajdonos MAGYAR…..
A videóban minden infó elhangzik, köszönet még egyszer freddyD-nek! Hajrá! Tudom, hogy ilyesmi ritkán fordul elő, de aki a kommentben leírja akár csak egy kérdésre is a választ, azt bannolom. ..
Az idei év eddig nyereményjátékok tekintetében picit lassú volt, de azért folyamatosan dolgozunk azon, hogy néhány izgalmas dolgot kiosztogassunk köztetek, így is meghálálva a bizalmatokat. Ez alkalommal az ADS Filmforgalmazónak jár a pacsi meg a puszi, hiszen felajánlottak egy DVD…..
Olvasói ajánlásra néztem meg, ami bevallom kapóra jött, mivel az idei szezonra nem volt több ötletem. Meg amúgy is szemeztem már vele egy ideje. Hogy érdemes volt megnézni? Hááááát... Dermesztő szél - Wind Chill (2007) Rendezte: Gregory Jacobs Ha a történetet…..
Spanci 2012.12.16 12:43:00
Rég volt szó igazán brutális filmről. Essünk is neki! The Orphan Killer (2011) Rendezte: Matt Farnsworth Egy maszkos férfi valamiért nagyon berágott egy szőkeségre és végig üldözi őt az egyház egyik árvaházában. Mindeközben előszeretettel fejezi ki teljes megvetését a…..
Spanci 2012.12.14 20:07:11
@Balint_bacsi:
Kösz az infót, akkor én is letöltöm. Le akartam, de iso-ban van csak fent ahonnan tölteni szoktam, azt meg nem szeretem, mert csak sz.gépen nézhetem.