Regisztráció Blogot indítok
Adatok
George 1941

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kis kirándulásra vállalkozik, aki a Kozma utcai izraelita temetőt akarja felkeresni. A város végén volt 1893-as megnyitásakor is, s ez ma sincs másképp. Mégis olykor érdemes meglátogatni ezt a világtól elzárt, békés szigetet. Harminc olyan művész nevét gyűjtöttük ki, akiknek végső nyughelye…..
Méghozzá mindannyian és nagyon gyorsan! Az egy dolog, hogy ellenzéki vélemény vagy képviselő nem jelenhet meg az Erzsébetváros című önkormányzati lapban. Az is egy dolog, hogy Vattamány Zsolt közpénzen kiadott, Obersovszky-díjra érdemes fotóalbumává silányult az újság. De ez…..
Ifjabb Hegedűséknek már egy normális stylistra se telik? Még szerencse, hogy az öreg nem vette észre.  ..
Ha kell, a Fekete-erdőig is elmennek. Megelégelte a hazánkra nehezedő nemzetközi nyomást a Békemenet és a mögötte álló Civil Összefogás Fóruma. Reggeli nyilatkozatukban a leghatározottabban tiltakoznak az árvíz ellen. „Tudjuk, hogy valójában a rezsicsökkentésre és a bankok…..
George 1941 2013.06.07 20:36:41
Röviden szólva:NAGYON! Ember még ennyire nem vágta alatt a fát, ahogy mostanában az ország ideiglenes kormányfője teszi azt, de ezzel a ténnyel valószínűleg a betegsége miatt már csak Ő az egyetlen aki ezt nem fogja fel. Persze a szervhiány, és a valóság felismerésének a…..