Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benazir Bhutto

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszabadult eddigi háromszintes, ám sok gondot okozó Beverly Hills-i házától – és sztárszomszédaitól - Rihanna, hogy birtokba vegyen a városban egy még nagyszerűbb, majdnem 12 millió dollár értékű villát. Éppenséggel azon el lehet gondolkodni (és csak félig viccesen),…..
Nem nehéz észrevenni, hogy Bajnai Gordon visszatérének hírére – ami ebben az esetben azt jelenti, hogy hosszas lebegtetés után egyértelművé tette, október 23-án bejelenti ringbe szállását – a Fidesz is finoman egy fokozattal feljebb kapcsolt. Orbán Viktor – ahogy ez a…..
Benazir Bhutto 2012.10.15 17:02:16
@dr. Balta$ár: ..igen, teljesen igazad van! Nem figyeltem. :)
Amióta PWRacing Ákinál regenerálódik az Időnként Kissé Elátkozottnak Tűnő Datsun 260Z, aka Hangyász, azóta olyan, mintha én egy közel fénysebességgel távolodó űrhajóról szemlélném a dolgokat. Míg nálam egyet rebben a másodpercmutató, Baksán elkészül egy fél…..
Elég az arcát figyelni, az egyszavas válaszait, az agresszív visszakérdezéseit. Hogy a tartalomról ne is beszéljünk...Tizenkétszer kérdezett vissza a vele készített 24 perces interjúban (ATV, Szabad szemmel, október 7., vasárnap) Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, az…..
Benazir Bhutto 2012.10.08 14:32:09