Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berczesadam

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
Hétfőn este indul a Feleségek luxuskivitelben első évada a Viasat3-on, tetszik tudni, ez az a műsor, ami betekint a gazdag emberek kulisszái mögé, és azt mutatja meg, hogy attól, hogy egy nő gazdag, még nem biztos, hogy ellenszenves, vagy pont fordítva - ez majd kiderül az amerikai Bravo tévé…..
berczesadam 2017.09.23 12:39:46
  A következő bejegyzés valószínűleg senkinek nem fog tetszeni. Akármilyen „oldalhoz”, nézetrendszerhez sorolódik is valaki, valamelyik szakaszban eretnekséget fog találni. Először is le kell szögezni, hogy a kényszerbetelepítés elutasításával egyetértek több okból is. Így is túlságosan beleszól,…..
Amikor igencsak javasolt, hogy az élelmiszer termelő rendszerünk milliónyi organikus kiskertre és közepes családi gazdaságra alapuljon, szinte mindig akad valaki, aki azt mondja, hogy ez nem reális. Aztán gúnyosan beszólnak, hogy „Lehetetlen ellátni a világ növekvő népességét…..
Ezúton bemutatok Nektek egy titokzatos előadót és első dalát a Csendet. Amikor először hallottam, egyből beleszerettem ebbe a dalba. Nemcsak a dallama, de a szövege is rabul ejtett. Figyeld csak!    A titkok közül a csend vagyok  Csak kevesen értenek engem, Hogyha majd választanod kell Kérlek,…..
Mi mindig jókat derülünk, amikor egy bulvárlap a pornózó valóságshow-hős és a hatlábú pakisztáni csodatehén közé beékel egy-egy társadalmi igazságtalanságot. De valószínűleg Ecseri Zoltánnak nem lesz kedve a nevetéshez. A lap Sok szülőt magára hagynak a gyerekei címmel…..
VHK - Veled haraptat csillagot(Szerzői/Stereo) Amikor a nagy három órás Pecsabeli visszatérést követő évben, azaz 2010-ben kijött a Vágtázó Életerő VHK-idéző albuma, már lehetett tudni, hogy az új fejezet első bekezdéseit faljuk, és kiderült, hogy jó nekünk. A piár szöveg…..
A Kowalsky meg a Vega az a fajta zenekar, aminek a zenéjéhez lehet eleget inni, és akkor is ezt dúdoljuk, amikor épp a nevünket h*gyozzuk fel a falra. De ezen kívül többet ne várjunk. Illetve várhatni várhatunk, más kérdés, hogy nem érdemes. Kicsit rockos a történet, ettől azonban…..
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
berczesadam 2012.10.27 13:37:12
@Vrogoarrr!: nekem is ez ugrott be:)
Tegnap este a másik két mentorházban is volt sírás-rívás, meg némi éneklés is, már ha nagyon lazán értelmezzük a dolgot, és nem hasonlítgatjuk a tehetségkutatónak álcázott sztárgyár indulóit valódi énekesekhez. A csapatokat idén Feró kapta meg, ő került abba a nehéz…..
berczesadam 2012.10.08 11:55:33
@kerek1:
Szia Kerek01! Elárulod honnan van ez az infód? Csak mert szeretnék én is utánajárni, hogy valóban a lányomról van-e szó, akiről most hallok először. Persze, ettől még lehet a lányom, bár akkor mit ér a protekciómmal, ha én nem tudok róla, hogy a lányom:DD Amúgy köszönöm a bókodat a "jól menő" kiadónkat illetően, örülök,ha jó a hírünk. Ja és ha Kinga a lányom lenne és mindenképp egyengetni akarnám a karrierjét, pont nem ezekbe a műsorokba küldeném ;)).
berczesadam 2012.10.08 14:54:24
@kerek1: no problem, menet közben nekem is kiderült!:)