Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Red Harlow

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Libertarian Be-tilt-juk! 2013.04.20 06:00:00
Valakikkel nagyon elszállt a ló. A jogállam ugye – jobb helyeken – azon az elven működik, hogy a törvényeket a törvényhozás hozza (ami lehet választott vagy éppen autokrata is), de az állam egésze mindig és mindenkor ezen törvények szerint jár el, az államfőtől kezdve az…..
A napokban olvashattunk arról, hogy az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének oktatóinak névtábláit felmatricázták nem túl barátságos és antiszemita tartalmú cimkékkel. Nyilván nem szép dolog, mondhatnánk felháborító, bár egy ilyenfajta antiszemita…..
hacsaknem Beteg ország az ... 2013.03.07 20:08:19
Szkeptikusan figyeltem-figyelem a Fidesz székház „ostroma” körüli fejleményeket. Nem éreztem egy percig se a felhőtlen örömöt, inkább valami mást. A kora délelőtti órák óta érkeznek a hírek arról, hogy tüntetők vették körül a Fidesz Lendvay utcai székházát. Kiderült,…..
Nesze neked Orbán Viktor, nesze neked Bajnai! A magyar politikai élet első számú trendszettere elkészítette minden idők legütősebb kampányfilmjét. Mesterházy Attila megirigyelte PSY sikereit és úgy gondolta, ideje az MSZP-nek is berobbannia a videó megosztó portálokra és a…..
Bárhova nézek, ott vannak. Rengetegen - de csak első látszatra. Valójában csupán borzasztóan hangosak és aktívak. Nem csodálom: hatalmas, felgyülemlett, tehetetlen dühüket máshol már nem nagyon tudják levezetni, és Opera előtti  csoportos bóvli-skandálás se lehet minden…..
Hanyatlóban az a trend, mely szerint amerikai családok a harmadik világból „importálnak” gyereket maguknak. Vajon minek köszönhető, hogy egyre kevesebb az örökbefogadott kirgiz gyermek és eddig milyen következményekkel járt az örökbeadás elüzletiesedése? A Time magazin…..
A Magyar Honvédség személyi málhafelszerelését illetően, hogy úgy mondjam elég nagy a rendetlenség. Rendszerben van többféle mellény is, de elég sok az egyéni beszerzés is. Pár éve jelentett némi fényt az alagút végén, hogy tiszthelyettesek kezdtek egy újabb, a hadsereg…..
Orbán jobbnak látja, ha inkább nem mondja el, mit gondol erről a zárt kapus meccsről, nyilatkozza a sajtófőnöke, Havasi Bertalan. Mert gondolni azért gondol ám Orbán is, egyelőre nincs ő még annyira lepusztulva, hogy ne legyenek gondolatai, s mondjuk Eduardo Rosa Florest…..
Red Harlow 2013.01.11 03:27:38
@Csetepaté márki: Milyen pofonról beszélsz? Ki nem szarja le a focit?Sieg Heil!
Red Harlow 2013.01.11 03:29:27
@radikalisviccek: Szivemből szólottál :)
Vajon elegendő és elég hatásos-e úgy fellépni a náci eszméket hangoztató személyek és mozgalmak ellen, hogy szóban elítéljük őket, és tiltakozó nagygyűléseket szervezünk? Mindez szükséges, azonban messze nem elégséges a megzabolázásukra. A szónoklatok és tüntetések…..
Red Harlow 2013.01.10 01:43:41
@Bullshit generátor: Ne szívj annyit ha nem bírja az agyad. Az anarhia a mindennemű rendszerellenesség kifejezése. A demokrácia meg a szólásszabadság szabadsága.
Miért írsz betűket ha nem érted a mondatokat? ülj le fiam egyes.
Red Harlow 2013.01.10 01:46:58
@alien: Én nem tudom hogy teszerinted ki a szemét és ki nem. Azt tudom hogy a szomszédainknál dolgozom évek óta, és osztrákéknál utálják a cigányokat. Azt mondják tapasztalatból :) Minket meg lehet hogy nem szeretnek de ezt sohasem éreztetik velünk és így tök jól el is vagyunk egymással.:)
Red Harlow 2013.01.10 01:50:24
@alien: A zsidókat eddig mindenki utálta akivel találkoztam külföldön. Csak máshogyan mutatja ki. Egy apró fintor, vagy egy legyintés....terrorista nemzet, megérdemlik amit kaptak.
Az ellenzék fellélegezhet. Helyre állt a világ rendje. Végre kibújt a szög a zsákból, kiderült, ami előttük eddig is nyilvánvaló volt: igenis fasiszták ezek mindahányan, nácik valamennyien, rasszisták, antiszemiták, vérszomjas keretlegények, Eichmann és Mengele zsidó- és…..
Red Harlow 2013.01.10 01:11:01
@frontember876: Szép kis bölcsész duma. Még ríva is fakadnék ha érdekelne egy nem életszagú vélemény. De...van tipikus cigány. Szabolcsban nőttem fel utána pedig lehúztam pár évet a Szeged Csillagban mint fegyőr. Nincsen tipikus cigány csak minden este kábé 200 személyi kartont néztünk át 95%-a cigány volt.
Ennyit a fehérek is bűnöznek c. eposzról.
A másik dolog: A magyarok igen sínak rínak stb, pont ahogyan leírtad. Csak..hát az arányok azok a fránya arányok. És a legfontosabbat ne felejtsd el: Egyenlőre a síró rívó magyarok tartják el a cigányokat és nem fordítva. Ahogy a régebbi szülők mondták a lusta szemtelen kölyküknek: Ameddig az Én kenyeremet eszed, az én házamban laksz addig a neved kuss.
egyenlőre a mi lusta magyarok dolgos kezének adójából épül a cigánysátor 1,7 milliárdért, nem a cigányszervezetek pénzéből. Pont őnekik kellene beszállni a dologba...mondjuk önkéntes munkával.
Majd ha a cigók is felmutatnak valami értelmeset akkor lehet dumálni róluk mint egyenrangú félről.
Addig csak élősködők. Polkorrekten vagy anélkül mondva.
És hogy is van az a mondás? "cigánymunka"
Azt értik ezen kedves barátom, hogy szar az egész amit végeztél. Nos ezt nem a magyarokra mondják. Érdekes én külföldön megbecsült magyarokat látok itt, akikre számítanak. Meg látom a hírekben ahogyan a tolvaj futtatós cigánybandát hazatoloncolják. Ezek megint tények. Tényeken meg ne aszalj tovább mert azok maradnak tények, te meg hülyét csinálsz magadból.
Red Harlow 2013.01.10 01:31:49
@frontember876: Idézlek:
Ha arról írna Bayer, hogy a tipikus magyar egy panaszkodós, lusta, középszerű tehetségtelen csaló szarláda, aki örömmel jelenti fel mindenért a szomszédját, fel akarnátok akasztani.

Ha meg arról írna, hogy ezzel a lusta geci magyarral nem lehet együtt élni, ezért jobb lenne, ha ez a magyar nem lenne, akkor rágyújtanátok a házat a faszba a csávóra.

Most meg bólogattok.

Ha bayer erről írna tényleg rágyújtanánk a házat.
Mert attól még ő belőlünk kapja a fizetését és mellesleg az irigyen kívül a többi hazugság lenne.
Még a feljelentgetős szomszédosdi is megállja a helyét. De megtehetjük mert mi magyarok ilyenek vagyunk. De nem ölünk meg időseket 200 Ft-ért meg hagy ne soroljam tovább.
Azok TIPIKUS cigányállat mentalitások.
Szóval a zsóti gyerek igazat írt, csak megrendelésre. Nincsen ebben semmi rendkívüli.
És ha már rasszizmusról beszélünk: Ok nélkül kibe kötött bele és fenyegette meg késsel valamikor is KÍNAI?
Ahogy írta valaki előttem: Nekik sincsen képesítésük semmire..és mégsem ölnek meg szarnak az utca közepére.
Szerintem meg van tipikus cigány. Nézd meg élj vele, puszild körbe, magyarázd el neki miért ilyen gonosz a világ vele :D
kepfeltoltes.hu/130110/406148_434891496577176_482614767_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A karácsonyfa sóhaja: Fenyőfa voltam. Rám aggattak mindent. Én ezt el sem bírtam. (Mezei Mária)  Ez jutott eszembe mikor tegnap este jött a hír, hogy Rozgonyi Ernő a Jobbik karácsonyfája alá lófaszból font ostort rakott ajándéknak. Mennyire lehet berágva, ha a…..
Azok közé tartozom, akik nem hiszik el, hogy véletlenül esett ugyanarra a napra a parlamenti zsidózás és a választási eljárás szabályainak arcátlan megváltoztatása. Ügyes, hatékony provokáció volt ez, jól megkoreografált "tévesztés".Tévesztés, mert ugye a Jobbik védekezése…..
Red Harlow 2012.11.28 04:03:12
@Osuu: Csak a zsidók verik fújják fel a dolgot ennyire. Magyarország az egyik legjobban élhető ország nekik, de ha valaki kimondja azt a szót hogy zsidó, egyből elkezd habzani a szájuk, és marhavagonokról kaffognak. Annyira nevetségesek szerintem. Közben meg palesztin kiskölkök vérében fetrengenek. Jude Raus szerintem.
Red Harlow 2012.11.28 04:05:33
@shwarcz bácsi: A nyugati média végterméke vagy. Láthatóan. Pfff.
Amíg csak a választási hajlandóságot zsugorította a kormány unortodox politikája, és főleg annak gazdasági következményei, addig akár hátra is dőlhetett a Fidesz. Na de most? Persze, mérnöki és természettudományokban alap, hogy két pontra illesztett egyenesből ne vonj le…..