Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abdab

0 bejegyzést írt és 356 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szexről mindenki fantáziál. Az is aki szingli, az is aki nem, az is aki házas, az öreg, a fiatal, a nő, a férfi - mindenki. Kivétel nélkül. De miről? Sőt, kicsoda miről? Mert nem mindegy. Szépen felmérték a leggyakoribb fantáziákat statisztikailag is, sőt, a leginkább tabunak…..
Abdab 2014.11.07 23:27:16
@Alick: Úristen :D
Ez a történet ugyan tavaly februári, de jópofa. Naiv bliccelő nagyjából 300 forintnyi szerb dínárral korrumpálta az erre vágyó ellenőrt a buszon, mert még nem volt nála forint: Tegnapelőtt érkeztem Pestre. A kabinomban ült egy harmincas fickó zokniban, aki azt mondogatta, hogy…..
Sziasztok! Ezt a blogot azért indítottam, mert szerettem volna olyan felületet teremteni, ahol beszélgethetek a barátnőimmel életünk történéseiről. Ne gondoljatok semmi különösre! Afféle csip-csup dolgokról lenne szó, amiket egy kávé vagy tea mellett elmondunk egymásnak, csak…..
Tényleg nem akarunk a kelleténél nagyobb teret adni a Csillag születik idei évadát nem mellesleg megmentő Puzsér Róbertnek, de amikor a Borsban faszságokat nyilatkozik, azokat azért csak kiemeljük, hátha van olyan c:c-olvasó, akinek nem jár a bulvárlap. Naszóval Róbert most, hogy…..
Abdab 2012.06.08 12:23:43
@herpa: Ó, igen. :)
 Elnöknőt választ Magyarország.Rubint Réka új fotójaRubint Réka (1978. június 28.) magyar fitnesz-celeb tanításai videószoros mértékben árasztják el az edzőtermeket, negyed millió kedvelője van. A napokban lefotózta magát az autójában, és a…..
Abdab 2012.04.14 23:07:06
Temetés Az agyonhallgatott halál 2011.06.29 13:28:00
Amióta kezd kikristályosodni a gondolat, hogy temetkezési vállalkozásba kezdünk, folyamatosan meghökkent arcokba, riadt tekintetekbe ütközöm. "Ez borzasztó!"; Hű, de morbid!"; "Ne is beszéljünk róla!"; "Veled biztos valami baj van...!"; "Ez is…..
Abdab 2011.06.30 09:00:32
@Lélekhajó: Azt hiszem, részben igen, bár felekezethez kötődő vallási nevelést sosem kaptam. A szüleim inkább hívők, mint vallásosak: hisznek egy felsőbb erőben, és őszintén remélik, hogy nem ér véget minden a halál után, de sosem sulykoltak bodros angyalkákkal színesített mennyországképet belénk. Szerintem teljesen igazad van, a vallás rengeteget segíthet ebben. Sokat számít, ha az ember reménykedhet abban, hogy a szerettei egy jobb helyre kerültek.

@HortusMsingers: De okos a levezetésed, nagyon tetszik. Nem is gondoltam bele az okokba, de ez biztosan nagy szerepet játszik.
Új interaktív játékkal jelent meg az APEH. A hónapokon keresztül húzódó telefonos-internetes-számítógépes játék jelentősen fejleszti a kommunikációs és problémamegoldó készséget: A játékok az apeh kezdi egy komolyabb összeg váratlan elvételével. A játékosnak első…..
Abdab 2011.06.16 15:09:31
@bálnatenyésztő1: Nekem is rögtön az A38-as igazolvány jutott eszembe. :) Egyébként remek írás, a türelemért pedig minden elismerésem.
Úgy kiábrándultam öt és fél év szerelméből, mintha átmosták volna az agyam. Ennek a sztorinak a folytatása.   Sziasztok. Talán még emlékeztek egy télen beküldött sztorimra. Én voltam/vagyok a lány, akit a szeretője úgy szeretett, mint az anyukáját. Gondolom ütésre…..
"A képeken látható Matyi cica éppen a madáretetőből nézelődik a nagyvilágra!" – írta nekünk Magdi.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document); Köszönjük!..
A viszony (tökéletesen hétköznapi okok miatt) konfliktusokkal terhelődött, ezzel nagyjából párhuzamosan nyitottunk mindketten a külvilág felé. Üdv! Tervben van, hogy az egyik legdurvább szakításomat megosszam veletek, de kell hozzá a másik érintett fél is – ugyanis…..
Abdab 2011.05.31 12:31:57
@Kytia: Ugye? Abba bele sem gondolok, hogy mik azok a részletek, amelyeket "a diszkréció miatt nem oszt meg". :)
zoli voltam Gumicukor 2011.04.29 06:31:00
Ha valaha fontos ember leszek, amolyan "ügyeket eldöntő" meg intézkedő faszi, akkor minden szorító, égető gond dacára ezt venném legelőre. A gumicukor-ügyet. Nem vicc. Van ugyanis egy olyan, nyilván naiv, leegyszerűsítő, okkultista magyarázatom a bajainkra, hogy…..
Abdab 2011.04.29 10:54:55
 Tisztelt Szerkesztőség! Sokan megjegyezeték, hogy talán érdemes lenne beküldenem a következő képeket hozzátokmert kellően cuki a két cica rajta :) A két jóravaló másfél hete ismerkedett meg és három nap kellett a nagy barátsághoz, de mindennap tudnak…..
"Kedves Cukiság!Mellékelten küldöm nektek imádott kutyám, Tigris fotóját, amint érdeklődéssel olvassa a Cukiság blogját... :) Tigi már szerepelt nálatok kölyökként egy felmosós attrakcióval, és ő a "Legcukibban hanyattalvó kutya" cím büszke tulajdonosa is.…..
Kedves Tibi,összedobtunk egy kis szösszenetet egy általunk közelről megismert világról, amelyből már hálistennek kinőttünk. Küldjük sok szeretettel,az anarchista marxisták. A modoros ifjúpolitikusA fiatal politikus ugyan a teljes társadalomhoz mérten igen szűk…..
"Az Öcsém hívta fel rá a figyelmemet, de szerintem a Mindennapi Cukiság táborának is tetszeni fog" - íta nekünk Mayam.Köszönjük!Forrás: Indavideó..
Abdab 2011.03.03 18:56:27
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
Abdab 2011.02.24 13:58:50
@Sydius: Pontosan, ez engem is szórakoztat. :) Meg persze az ovis sértettség. Utoljára szerintem kiskamasz koromban tudtam magam így felhergelni a mondat végére.
Abdab 2011.02.24 23:06:09
@subabubba: Nem vagyok benne biztos, hogy egy szubjektív műfajban van olyan, hogy "az igazat meri mondani". Én értékelem, ha valaki felkészülten, jól érvelve szembeúszik az árral, de itt nem ezt látom.

@Alf: Ez a kevés érdemi komment egyike volt. :) El lehet olvasni valahol a szakdolgozatodat?
Mikor az The Australian Pink Floyd koncertjére készültem, azon gondolkodtam, vajon mennyien leszünk a nézőtéren. Ha mondjuk lesz 5000 ember - gondolkodtam -, akkor abból vajon mennyien hitték azt a jegyvásárláskor, hogy az “igazi” Pink Floyd jön majd és vajon mennyien fogják a…..
Abdab 2011.02.07 17:04:54
@NadeApaaa!!!: Jól van, jól van, nem is mondtam én semmit. :) Tisztelem a nyitottságodat, hogy adtál egy esélyt a dolognak, én nem mertem kockáztatni.
Abdab 2011.02.07 17:08:18
@NadeApaaa!!!: Én értettem, hogy nem engem dicsérsz meg, szerintem mavo is. :) Mavo érve egyébként teljesen áll, én állok hozzá rosszul a kérdéshez. Én is örülök, hogy élőben méltó volt az örökséghez.
Abdab 2011.02.07 17:22:54
@NadeApaaa!!!: Igen, azért gyanús, hogy ha mindenki imádta a csapatot, akinek Pink Floyd rajongóra valló neve és/vagy profilképe van, akkor én vagyok, aki széllel szemben pisil. :) Egyelőre ismerkedem Interstellar Overdrive linkjeivel, aztán lehet, hogy egy szép napon átlépek az előítéleteimen. :)
Huszti István, az index fotósa nyerte idén a MÚOSZ nagydíját a Sajtófotó 2010 pályázaton - ezúton gratulálunk neki! Azt hiszem Barakonyi Szabolcsot és Nagy Attilát sem kell bemutatni a fotósok előtt - őket kértem meg, hogy válasszák ki a kedvenc képeiket a bestof2010 versenyen…..
Abdab 2011.01.21 10:32:27
Mit lehet tenni akkor, ha a fiú beleszeret egy ázsiai lányba és minden az ellen szól, hogy együtt legyenek?  Sziasztok! Ma megint tizenévesek történetei vannak a blogon,ami egy idő után nagyon unalmas. Persze mindenkinek a maga problémái tűnnek a legsúlyosabbnak,de azt…..
Hétfő este az A38-on ismét egy zseni koncertnek lehetett szem és fültanúja az a maroknyi ember, aki nem volt rest a jeges szél ellenére sem hajóra szállni. Én nem tudom, hogy tényleg ennyire beragadt-e a Pannon Puma (tény, hogy irreálisan drágák a jegyek) vagy manapság már…..
"Bemutatnám ebünket, Rambot. Örökbefogadása után sikeresen újradefiniálta a hiperaktív szó jelentését számunkra. Maradjunk annyiban, hogy a névválasztás telitalálat volt. :)Mikor először megpróbáltuk lefényképezni, amíg én a gépet állítottam, ő sunyin lerágta a…..
Abdab 2010.11.12 11:45:31
@Cuncimokus: Csatlakozom, elolvadtam tőle. :) Gratulálok, Janka, Évának pedig köszönet a dobozszökevények nevében. Nálunk is lakott egy, nagyon szerettük.
Nem pontosan értem a levélíró problémáját: annyira hiányzik neki a nő, hogy utólag már szívesen lenne a szexrabszolgája?A kép innen Szaisztok! Tulajdonképpen egy nem teljesen kerek torténet ez a lényege annyi :én Nőt szerettem volna de nimfomániást kaptam.Kicsit tobben…..
"Hógolyó, a cég macskája éppen a szokásos pozitúrájában alszik" - írja Dén MátyásEz - azt hiszem - a totális bizalom.Köszönjük!..