Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujpestimasszazs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felszálltam a metróra, sokan voltak. Már a peronon hallani lehetett a kisgyerek hangját. 2 év körülő szőke kisfiú állt szintén flamand szőke apukája takarásában az ajtó melletti ülésnél, ahol anyukája is ült lábánál egy nagy szatyorral. Első pillantásra hétköznapi…..
Bár, még csak 18 éves vagyok, és nem valami sok az élettapasztalatom a nagyvilágból, ezek a hírek most mégis nagyon lesújtottak! Magyarországon eddig még soha nem tapasztalhattunk ennyi halálesetet, mint az utóbbi két hónap alatt. Mutatnék erről egy "kis"…..
Sajnos nem ez az első írás, amiben felháborodott hölgyolvasónk arról számol be, hogy a teljesen egyértelműen gyógymasszázs során zaklatásnak volt kitéve.Hány és hány olyan eset van, amikor a megalázott hölgy szégyenében befelé fordul és a kellemetlen élményt megtartja…..
Vajon mennyire sikeresek azok a masszőrök, akik az erotikus szolgáltatást IS hirdető kollégáiktól féltik a masszőrszakmát? A masszőrszakmát vajon kitől kell félteni? Azoktól, akik erre szakosodott oldalakon érzéki masszázst, eszo masszázst, tantrikus masszázst, taoista…..