Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toshiro

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux leharcolt lesz batman? 2013.08.03 15:20:00
Mikor Zack Snyder a Comic-Conon közhírré tette, hogy Superman következő megmérettetéséhez Batman is betársul, eme nagy bejelentéshez Frank Miller képregényét, A sötét lovag visszatért hívta segítségül: a hatás kedvéért ebből idézett, s mint az tudvalévő, ebben a…..
A Writers Guild of America, azaz az Amerikai Írók Céhének tagjai összedugták okos fejüket, hogy megszavazzák minden idők 101 legjobban megírt tévésorozatát. Vajh mi lett az első? Seinfeld és a buggyos inge? Tony Soprano és  pszichiátere? John Hamm és John Hamm sármja? És…..
toshiro 2013.06.04 13:44:34
aeon flux zod azt üzente... 2013.04.15 08:00:00
Zod azt követeli világunktól, hogy szolgáltassuk vissza neki egyik polgártársát, akit itt tartanak fogva. Vajh kire gondol? És mivel tudja megadásra késztetni Supermant, ha már a hírek szerint a filmben nem lesz kriptonit? (És csak engem emlékeztet ez az egész Bane-re még úgy is,…..
Még csak most kezdődött a forgatás Atlantában, de a szintén ott székelő Conan O'Brien showjába meghívott Paul Rudd már be is tudott mutatni egy exkluzív és igen izgalmas klipet az év legjobb várt komédiájából. ..
Argo vagy Playbook? Haneke vagy bárki más? A legfiatalabb vagy a legidősebb Oscar-jelölt? Jessicának jó haja lesz vagy rossz? Ezekre és még ezer másik égető kérdésre néhány órán belül választ kapunk, ugyanis ma éjjel kezdetét veszi a 85. Oscar-díjátadó gála, melyet jó…..
Már csak hét rész van hátra. ..
toshiro 2013.02.15 10:52:29
@Zalaba_Ferenc: Janeane Garofalo. ;)
Ha kihagytad a Rontó Ralphot a moziban, akkor egyrészt nem vagy normális, másrészt lemaradtál a Disney új animációs rövidfilmjéről, amely egy papírrepülőkkel megsegített szerelmes találkozás bájos (habár a végére kissé kimerülő) krónikája. Hoci egy Oscar-jelölés. ..
Ahogy írtuk, Stephen Chow karrierjének legnagyobb dobására készül a természetfeletti jelenségekkel, szörnyekkel és humorral teli vígjátékával, de az új trailert elnézve dobás helyett simán lehet belőle lebőgés is, persze nem saját nyelvterületén, ahol a mai napig…..
Öt éve vezetem (lásd a 2008-as, 2009-es, 2010-es, 2011-es és 2012-es évek kultnaplói), és eddig minden évben belepiszkáltam, de nem úgy idén (ezek szerint megtaláltam a tökéletes naplóvezetési formulát?). A tavalyi év mintájára jöjjenek a filmeket,…..
A szerkesztőségi lista csak a kezdet volt (bocs, srácok), pontosabban a kezdet kezdete, ugyanis az alábbiakban a legjobb tízesnek ágyazok meg - a szokottal ellentétben ezúttal sorrendbe rendezve az épp-hogy-lemaradtakat. 20. A hét pszichopata és a si-cu [Seven Psychopaths, Anglia,…..
toshiro 2012.12.31 19:32:13
@KeriJoe: www.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnw

Jó a lista eddig, bár a Hunger Games és a Tall Man alatt erősen rezeg a léc. Az End of Watch pedig simán TOP10. De, mivel a lista szubjektív, így tiszteletben tartjuk. ;)

Prometheus gondolom első vagy második helyen landol...khm.
Dredd benne lesz? (Facebook cover image miatt gondolom)
Simon Pegg publikálta az első képet a Three Flavours Cornetto trilógia befejező darabjából, a The World's Endből, melyben egy brit vidéki kocsmaturné a világ megmentéséért folytatott küzdelemmé fajul. Hogy hogyan, azt csak ez az öt úriember (balról jobbra: Nick Frost, Eddie…..
toshiro 2012.12.21 20:22:19
Régi színházi mondás szerint a színész tragédiája, hogy mire összepiál magának egy arcot, elveszíti a memóriáját. Leos Carax nagyjából itt kezdi el követni hősét, Oscar urat, a modern vándorszínészt, aki reneszánsz polihisztor módjára minden színházi technika ismerője,…..
Az új, nyomokban új jeleneteket is tartalmazó trailernek már Adele húzza el a nótáját... Talán ezért is nem tűnik olyan izgalmasnak? ..