Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grege

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a homokozó szett összekeveri a vizet és a homokot, nagyon menő és csak 9 dollárba kerül. A gyereknek már csak a "művészi" munkára kell odafigyelni. ..
Idióta kacatok Nindzsa gombostű 2011.08.05 08:55:00
Miért használnál sima csöves gombostűt, amikor van nindzsás is? Ne pazarold az idődet, itt a lehetőség!  ohgizmo ..
Grege 2012.03.27 22:37:56
A hivatalos szcientológia honlapokon semmi információt nem találunk az egyház magyarországi vezető tisztségviselőiről, szervezeti felépítéséről. Úgy gondolom, hogy ez közérdekű adat, ezért most pótolom ezt a hiányosságot. Nézzük sorba: Magyarországi Szcientológia…..
Grege 2008.06.24 22:26:15
Pletyi: Imáid meghallgattattak!

kedvesaranyoshorvátágikamilla!

Igazából én írtam, hogy férfi van, de vagy elhiszed, vagy nem, de ez csak egy sejtés volt a részemről, korábban nem olvastam comming outodat :)

Pletyi kedvéért lefordítom óbeszélre a kommented, egyszer Neki is meg kell értenie szavaidat, Te is ezt szeretnéd.

"1. ÉN férfi vagyok (sic), horvátágikamilla nem hús-vér lény"

Persze, hogy nem, az interneten ez a fogalom nem létezik. Ez HÁK látens énje, vágyai netovábbja, ki/hogy fogalmaz.

"2. nem vagyok szcientológus, nem is voltam soha. nem is leszek. szeretek távolságot tartani. "

Persze, hogy nem! A drogmentes egy független civil szervezet, és a szcivel minden egyház kompatibilis (mégha Jézus egy 3D mozi terméke is).

(Csak az érdekesség kedvéért fűzöm hozzá, hogy horvátágikamilla a "nincs, nem is volt, nem lesz" kapcsolatból valószínűsíthetőleg AKELA rajongó.
amunre.www5.50megs.com/akela.htm -itt a "nincs" c. dal szövegét kéretik tanulmányozni.)

"3. nem küldök (és nem is küldtem) kódolt üzeneteket. volt egy célom (sic)"

Itt, és fejezet további részébe pusztán csak arra utal, hogy ő LRH reinkarnációja, övé az igaz út!

"4. ahol most tartotok, az NAGYON NAGYON szomorú, el vagyok keseredve miattatok.
na mindegy, én és Jézus Krisztus továbbra is szeretünk titeket."

-Koszos, büdös elnyomók vagytok mind, belökünk a vonat alá mindannyiótokat, mint Veér András tanár Urat, vagy mint József Attilát!!!

Ezt a fotót egy haverom lőtte az egyik állomáson. Számoljuk össze közösen, vajon hány hiba van a szóban?          ..
Mostanában szeretjük a pénzbehajtós történeteket, főleg ha az a rendőrség hajnali megjelenésével jár együtt. Az ideiglenes lakcímre küldött értesítéseket levélírónk nem vette át, úgyhogy a jard kommandóakciókba kezdett, most meg róla pletykál az egész ház.Ebben a…..
Létezik egy olyan fogalom az egyházban, hogy elnyomó személy. Úgy lehet beazonosítani, hogy megvizsgáljuk, hogy a 12 rá jellemző jellemvonás többsége illik-e rá. Nézzük meg, hogy a szcientológia egyházra szervezetként illik-e ez a 12 jellemvonás: Az idézet forrása: L. Ron…..
Anonymous kalandjai Fail 2008.04.24 13:35:00
Szaros Gerle, úgy hiszi, hogy érzi a lényeget. Velünk akar játszani. Trollkodik, botránkoztat, provokál. Egy indoka van: For the Lulz. Ti, akik nem ismertek minket, ezt még nem érthetik. Nem érthetitek a mozgatórugóinkat. Túlmisztifikáljátok, és mindenféle pszichológiai hablával…..
Vastagbőr Hasít a Kis Vuk 2008.04.22 16:05:00
Mint ahogy zero múlt héten meg is írta, már a trailerből sejteni lehetett, hogy a kisvuk kapcsán nem beszélhetünk minőségi munkáról, de hogy a nézők szerint is ennyire szar lesz azt azért nem gondoltuk, még annak ellenére sem, hogy a klasszikusok…..
Ismerősöm küldte az emailt, most hétvégén egy maratoni szcientológus könyveladási akció várható az országban. Itt a hadbahívó email, aminek a szóhasználata igen jól tükrözi a szcientológia egyházi ás vallási jellegét (telefonálás célcsoportoknak, üzleti szeminárium,…..
Piroska és Farkas Szunnyadówombat 2008.04.17 11:25:00
Hogy Ő milyen egy édes a szürke szőrszerkezetével, vékonyka, rózsaszín bőrével, és jóindulatú rajzfilmfigura ábrázatával!..
killtheradical 143.300 Ft 2008.04.17 12:38:00
143.300 Ft. Per fő, per hó. A Magyar Köztársaság összes kiadása évi 17200 milliárd forint. Ebben benne van minden, EÜ, nyugdíj, autópálya, mezőgazdaság, rendvédelem, honvédelem, környezetvédelem, adósságszolgálat, önkormányzat, adminisztráció, minden. Ezt elosztjuk 10…..
Mi van most, érti valaki hogy miért kell ilyen szinten megkeverni a dolgokat? Ja, oké, megint egy cikk! <fejet betonfalba ver> Akkor sem értjük mi a halálért kell egy papot is belevonni ebbe az egészbe. Hagyják már szegény embert, egy PAP! Feladtuk. Költözünk, béke…..
Grege 2008.04.17 14:51:01
Grege 2008.04.17 14:57:19
Arra gondoltam, a múltkori aggasztó témák után jó lenne egy vidám poszt. Szemezzünk hát a OT-k sikerjelentéseiből. Talán nem szép dolog mások kárán nevetni, de úgyse ismerjük az illetőket, akik írták, megsérteni őket nem fogom, sőt talán sikerül betekintést nyújtani egy…..
autózz! Hepiend 2008.04.17 08:53:00
Bunkó volt de bűnbánó, az az autós akivel Gergő találkozott. Pedig látszólag nem indult túl pozitívan a történet... Az alábbi kis történet esett meg velem pár napja. Pesten, a Nagykőrösi úton haladtam a centrum irányába, amikor közeledve a Szentlőrinci úti…..
Sky szerint szervezett ellenőr-rendőr banda garázdálkodik a miskolci villamosokon. A kezelt jegyet kikapják az utas kezéből, leszállítják és ha nem fizeti ki a helyszíni bírságot, rendőrt hívnak. 6 gorilla, enyhe fizikai erőszak, csipetnyi fenyegetés és üvöltöző nő van, de…..
Sok százszor álltam már fel, hogy különböző eseményeken megtapsoljam azt az embert, aki kitalálta a Szcientológiát. Ma, 2008. április 12.-én minden egyes tapsot mélységesen szégyellek. A mérhetetlen fájdalmat, amit egyetlen ostoba iránylevéllel okozott, már nem fogja tudni…..
Jason Beghe (bővebben itt: Wikipedia, IMBD) amerikai színész, bejelentette, hogy elhagyja a szcientológiát (az illető egyébként elérte az "OT V" szintet, ami igen magasnak számít a szcientológiában. Itt megnézhető angolul a vele készült interjú rövid előzetese (a…..
Frissítés (2017.06.22): az érintett tartalomszolgáltatóhoz benyújtott panaszára CENZÚRÁZVA. Ez a blogbejegyzés a Drogmentes Magyarországért Maratonok nevű civil szerveződésről fog szólni. Elöljáróban leszögezném a következőket (előre cáfolom a vádakat): - nem szedek és nem is szedtem drogokat -…..