Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádicsek37

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még kezdő futók is hamar találkozni fognak ezekkel a kifejezésekkel, hogy fokozó meg repülő futás. Akik edzésterv alapján készülnek azok pláne, nem is beszélve azokról akik futóedzésekre járnak. A pályán gyakran hallani, hogy "fuss ötször száz repülőt", vagy pl hogy a "következő X résztáv menjen…..
Már a nemzetközi szaksajtó is azon mulat, hogy a nagyságára és olcsóságára oly büszke Ryanair elkezdett szinte minden Wizz-járatnyitásra ugyanazzal az útvonallal reagálni. Kommunikációs szinten továbbra sem vesznek tudomást a kistesóról, de elég nehéz már tagadniuk, hogy erősen szemmel tartják. Mi,…..
Ádicsek37 2019.09.15 11:26:11
@ruzsa sandor: Alófaszt fogják, szarban vannak, ezért mások ötleteire ülnek rá a bevétel reményében... amúgy a 321neok érkezésével jelentős hatótávbővülés várható a wizzairnél, amire a Ryan a Boeing-flottával nem fog tudni reagálni, így hosszútávon biztos nem a WIzz lesz bukóágon...
Ismered a számítógépes játékokat? Vagy inkább örülsz, hogy a gyerek csendben elvan a szobájában? Debbie McDaniel egy átfogó képet ad a számítógépes játékfüggőségről, a jelenségről, amely mögött gyermekek milliói vannak. Gondoltam beágyazom a videókat, de elég…..
Nem is jártunk olyan messze az igazságtól, legalábbis a TV2 sajtóközleménye erre utal: Néhány másodperces probléma adódott az applikációt összesítő számítógép és a képernyős feliratot létrehozó rendszer között. Ezért fordulhatott elő, hogy az összesített eredmény…..
Sok éve, még a kettes vonal felújítása előtt lehetőségem nyílt üzemzárás után néhány képet készíteni két állomáson. Az egyiken sajnos már nekiláttak az átépítésnek: elbontották az álmennyezet és a falburkolat nagy részét, a másikon viszont bizonyos szögből nézve…..
Ádicsek37 2014.05.05 14:06:00
@JESTER: A libaf.s színű mozaik egyértelműen a Blaha... A Keleti (emlékeim szerint) fehér-barna szín-összeállítású volt, mozaikok nélkül...
A tegnapi Köszönjük Internet!-díjat a Duna TV Kívánságkosarában nagyot hasaló munkatárs nyerte, minket azonban nem hagynak nyugodni a jelenet körülményei. "Semmilyen speciális oka nem volt a mozdulatsornak. Kollégánk így próbálta menteni a menthetőt." - kaptuk a…..
4N4LN - azaz Négyen négy ellen címmel és Családi játszma alcímmel jelentkezik majd márciustól az RTL Klub új műsora. A hétköznaponként látható (nem nagy meglepetésre) családi vetélkedő eredetijének a Family Feud című műsort sejtjük, ami 1976-ban mutatkozott be az amerikai…..
Ádicsek37 2014.02.07 13:50:03
@SmittyB: Csak amibe belefogott... Kód, Széf, Kész átverés (mondjuk ez nem vetélkedő, de az sincs már)...
Ádicsek37 2014.02.07 14:56:01
@sixx: Akkor miért szűnt meg mindegyik?
Gergely küldte be Facebook-oldalunkra: Elvileg persze a gépi fordítás nem érvényes célpont számunkra, de időnként kivételt teszünk - remélem, nem bánjátok. Nem árulom el, hogy milyen termékről van, tessék tippelni (vagy meglátogatni FB-oldalunkat)...
Utoljára másfél éve történt hasonló.Akkor Az ember tragédiáját és az igazgatót ért támadásokra reagált hasonlóan a közönség, épp azelőtt, hogy Alföldi Róbertnek a miniszterrel volt találkozója. Kirúgják vagy nem rúgják ki? Akkor ez volt a kérdés.Most már nem volt…..
Ádicsek37 2013.05.11 08:27:00
@Nuttika: Javaslom, hoyg inkább saját benyomása alapján alkosson véléeményt...
Nem volt egyszerű közlekedési helyzet, és magamat se lehet 100%-osan vétlennek mondani, de a megoldás mégsem ez lett volna. Budapesten, a XI. kerületben a Fehérvári út egy sávját tűzoltóautó torlaszolta el, éppen egy kigyulladt lángossütő oltásán fáradoztak. Balra akartam…..
Az Audi S1 egy olyan raliautó, amit egyszerűen nem lehet nem szeretni. Gyönyörű kasztni, brutális hang és bivalyerő. Már akkor csorog az ember nyála, ha meglátja. A Baranya Kupára Béres Josko elhozta az S1 Quattrot, amelyet gyönyörűen megtáncoltatott. Kötelező megnézni! ..
Ádicsek37 2012.10.21 10:30:24
@GYUSZI BACSl: Szerintem ez csak bemutató volt...
Médiafika Halász Judit 70 2012.10.07 06:00:00
Egy megkésett szerelmeslevél lenne ez. Hosszú szőke haja, gyönyörű szeme néhány 4-5-6-akárhány éves kiscsávót biztosan megigézett. Néhány évtizeddel ezelőtt vagy éppen tegnap. Köztük minket is. Meg nagyobbakat is. És persze a hangja is tetszett. Meg, ahogyan mosolygott,…..
Ádicsek37 2012.10.07 14:33:05
@felcsutisuttyo: méltó vagy aa nevedhez... :S